KK Partizan

1. Ih ti si našao da upoređuješ Vestermana koji je klinac i to odličan sa već izgrađenim plejmejkerom koji ima platu veću nego ceo budžet Partizana i koji se poigravao sa jednim Rajonom Rondom pre mesec dana kad su igrali onu tekmu sa Bostonom. Mekejleb je najbolji u Evropi to nas je tad usralo i neće skoro. Ja bi bio zadovoljan i nekim Palasiom da menja Vestermana da ovaj može da odigra normalno 25 min po meču a ne 35 +.
    Vesterman je baš inteligentan plej ali je mlad i neiskusan i plus mora da igra po 40 minuta jer mi nemamo drugog pleja. Dečku je ovo druga profesionalna sezona i prva u EL a već je postao igrač koji kad izađe iz igre nama se sve raspadne, ne možemo da se sastavimo.
    Po meni su Vesterman i Bogdanović suvo zlato. Lučić igračina.

2. Po meni su Vesterman i Bogdanović suvo zlato. Lučić igračina.

+1

3. Да у праву си, ово ће бити одлична екипа, следеће године сигурно ћемо их гледати у Ф4

4. Да у праву си, ово ће бити одлична екипа, следеће године сигурно ћемо их гледати у Ф4

Можда не следеће али за 2 године, уз пристојна појачања, требали би напасти Ф4 па и шамионску круну.

5. Сада бих био и превише задовољан да уђемо у ТОП 16, а кад смо код Евролиге, Рихо видим пратиш кошарку, шта мислиш о Фенербахче-у, мени некако делује као опасни кандидат за Ф4 и можда чак титулу, онај испад са РМД-ом није ништа.

6. Не знам да ли баш могу да напдану титулу, али мислим да могу до Ф4 ако се посложе неке коцкице. Колико знам остали су без Џералса, Укића, Гиста и још пар добрих играча, додуше довели су Мекејлеба који је вјероватно најјачи плеј тренутно у Европи. То су још и Прелџић и Богдановић који би требали носити игру, заједно са Батистом који је дошао из Пао-а.
    По мени кандидати, најозбиљнији, за Ф4 су ЦСКА, Реал, Барса и Ефес... можда још да се умијеша Фенер и Пао. То је по мени, будемо видјели на крају године колико сам био у праву.

7. Неће Барса у Ф4 ја ти гарантујем!
    А си видо како Олимпијакос лош, онај Кијел или како већ, ми у опште није нешто!

8. Ово је друга екипа Олимпијакоса у односу на прошлу сезону, али да не тролујемо на овој теми.
    Партизан изнад свих!

9. Да то сам и ја хтео рећи!
    Сутра јебемо Муту и Раднички!
    Иам једну карту, немогу ићи па ко оће нек се јави.

10. E a kako imaš kartu kad blagajna počinje sa prodajom tek sutra u 17h?

11. Еххх сад, баш ако те толико занима цимај на Приватну Поруку.Али незнам што је то битно, имам је, да ли си размишљо можда преко везе?

12. Brate karta je 100 kinti, veruj mi da bi me mrzelo da se cimam da se nalazim sa nekim da bi mi poklonio :D
    Ja sutra vrv idem...

13. To kameni, sto dindži a još može da se uzme i na samom početku utakmice, samo se malo čeka u redu. Idem i ja, mogu da pljunem do Pionira pa sam zacrtao sebi da ne propustim nijednu ove godine u ABA ligi.

14. Па трениро сам за Пуму из КГ-а и ликови ме звали да идем са њима на утакмицу, фрее,а Пума је спарниг партнер Радничком!
    Па имо би и превоз Фрее, јер мени аутобусом до БГ-а више од 700динџи!
    Али да се вратимо на Партизан, Радничким нам увек правио проблем мислим да ће сада ићи лакше, него препрошле године!

15. Пао је и Раднички ПАРТИЗАН ПРВИИИ!

16. Nisam bio aktivan dugo na mojoj temi, a sad me mrzi da analiziram i da serem. Imamo mlad, perspektivan tim, i treba ih podržati.

Elem, otvoren je novi sajt, i na njemu forum vezan za naš klub, KK Partizan.

Sajt: http://www.mvp.rs/
    tema: http://www.mvp.rs/mvp-forum/aba-liga/4-kk-partizan

Imate na njoj lika koji se zove Sergej, on radi u Partizanu valjda kao kondicioni trener ili tako nešto. Lik sve zna o klubu, igračima.. Uglavnom, zanimljivo je, i dosta je aktivna tema.

17. http://prenosi-uzivo.blogspot.com/p/kanal-3.html
    ЕО ЛИНК ЗА ОНЕ КОЈИ НЕМАЈУ СПОРТ КЛУБ!

18. JEBI GENETSKI IZRASLE MIDZETE

19. Мор'о је раније тај тајмаут! Иначе супер смо почели. Барса се мучи к'о на хол оф фејму. :Д

20. pa zar opet da otvorimo odlično i sjebemo aukurac

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.