KK Partizan

1. Bandi, datum vam je 30. decembar? :)

EDIT: Jel nam ovo najbolji sut za 3 poena u sezoni? 47 POSTO LEB TI JEBEM!

2. ne zna da promeni ovaj štoe pravio haha, ma sirotinjski, samo pišemo za dušu

3. daj nek progugla to, jebo mater nije nuklearna fizika :D Mozda je njemu sjeban datum na kompu..

4. Ne znam ljudi, na teveu se činilo da svako peva svoju pesmu, osim u par navrata kad su baš zagrmeli svi u glas...

JEBALO VAS BRATSTVO SA CEESKA, BOLJE NAVIJANJE SU IMALI U BG NEGO U MOSKVI. PA ONI U ZIVOTU NISU CULU DA SA TRIBINA GRMI CE ES KA!

+234213 za ovo. jebe mi se za cska

5. Meni avast zabranjuje ulaz.

6. BANDI OĆE DA NAM UVALI VIRUS

7. Avast zabranjuje sve i svašta lolo
    kod mene nod ništa ne prijavljuje

8. 2 od 10-15 ljudi mi reklo da je virus, ne znam, valjda je do antivirusa, kenja bezveze

POŠTENI SMO, SPORCKI POZDRAV

9. Jel nam ovo najbolji sut za 3 poena u sezoni? 47 POSTO LEB TI JEBEM!

Nije, imali smo protiv Nantera u gostima 11/21 (52,4%) i protiv Fenera 11/18 (61,1%). Do jaja procenat s obzirom na tvrde obruče u Areni.

10. Kakva utakmica bogtejebo!

BOGDANOVIĆ, MAJSTOR!

11. A sto je gagulica zakuco, svi cute, niko ne jebe Gagulicu sto je zakuco! :(

12. Krstić ima neki pik na nas, mora da mu nismo isplatili sve pare. :D

Ova utakmica 25 ili 27 p, prošla oko 20 nek oladi malo. :)

13. Bogdan posle tri kola najbolji strelac top 16, pardon, TOP 16 faze.

14. Јел свраћао запата да се извини за теорију о 14-0? хахахахааа

15. Откако нас Запата отписао ми процветасмо лоло

ЈЕБИ ЗАПАТА ГЛУПЕ ГРОБАРЕ

16. Ne dirajte Zapatu samo nek nastavi. Zna čovek šta radi lolo

17. BezDeranjaMolim
    A sto je gagulica zakuco, svi cute, niko ne jebe Gagulicu sto je zakuco! :(

Anulirao je to onim neuspelim pokusajem u prvom poluvremenu. :)

Krstić ima neki pik na nas, mora da mu nismo isplatili sve pare. :D

Nema on pik na nas, nego je tesko ne dati 15ak poena kad te cuvaju Gagula i Musli i Milutinov kome sviraju svaki kontakt. Ostalih 12 poena je dao na klasu :D

Meni avast zabranjuje ulaz.

S obzirom na to koji AntiVIrus imas, cudi me da ti dozvoljava da upalis komp lololo

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.