KK Partizan

1. Који степбек Анђушића. К'о Ди-Вејд, е. :Д

2. Мусли покида, еее покида!

3. nevera koliko kenja ovog marseljina

4. Добро се држимо за сада. Мислио сам да ће нас Барса покидати кад су нас стигли и повели 6 разлике. ХАЈ'МО, ДУЛЕ! КАЖИ БЕРТАНСУ ДА СИ МУ СИЛОВ'О КЕВУ КАД ЈЕ БИО МАЛИ, АКО НЕ ДА БАР ДВЕ ТРОЈКЕ У ДРУГОМ. ДУЛЕ МОТИВИШЕ!!1 Е, ко је онај Марцо Тодоровић? (:

5. Марцо је Шпански Ђетић!
    Само да увог луђака од Уертаса зауставе. Пробија прву линију, погађа, јебе нас у главу. И ови црнци да крену мало играти, Лучић да се пробуде и можемо до ремија лоололо

6. Добро је. Имамо шансе и да их побједимо. Само мало да стегну одбрану, пошто Барса има класичан проток лопте на нижим позицијама, а ми често испадамо код удвајања. Али вјерујем да можемо да их сјебемо.

7. ПА НЕ МОЖЕ СВЕ ДА УЛАЗИ, ПИЧКА МУ МАТЕРИНА!

8. Пред крај 3. четвртине их ломимо. Пазите шта сам рекао.

9. Заборавите да сам ишта рекао. Сепаратисти имају паре да доводе играче који се неће зајебавати као неки наши.

10. Што мање црнаца то мање расизма!
    Море мрш из Партизана.

11. Како је само усрало овог каталонца јебем га у уста.

12. NEVERA KOLIKO KENJA OVOG UERTAS NEVERUJEM

13. И Мекејлеб је био црнац.

14. Заборавите да сам ишта рекао.

Добро си рек'о, само си помеш'о четвртине. :Д

15. Добар фаул Гордона. Сад Дуле мора да разради тактику на Бертанса или Вестермана.

16. Каталонски смрадови и говна од судија. Дабогда се никада неодцијепили, пизда вам материна она сепаратистичка. Шупичку материну! Мрш!

17. ШУПИЧКУ МАТЕРИНУ! Џаваи из љубави према Партизану промаши оба слободна, а овај слепац ни да је у'вати не може. ПУ!

18. Не могу да вјерујем да Уертас има 39 индексних поена. Лик ништа конкретно није урадио, пола шутева га укењало. Биће боље, надам се да ће ова екипа из утакмице у утакмицу расти квалитетом, а и искуством.

19. kolko nerealno glup zadnji napad

20. narkao bi ovog navara i dzavajia, uzeo bi motku i tako bi ih tukao, i tukao, da bi me molili da mi popuse kurac, a ja bi ih i dalje tukao. tolilko sam besan JEBEM IM MAMU BRE

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.