KK Partizan

1. Bogdana stavili i među najbolja krila, samo ne znam što kad nije ni igrao na krilu uopšte.

http://i.imgur.com/lvuYPTi.png

2. Duleta će u Partizanu naslijediti Milojević, već sada se vidi da ima šlifa da bude trener, dobar posao pravi sa Megom, plus je okorjeli Partizanovac i mislim da je u istim filozofskim okvirima kao Dule za košarku.

3. Koji kurac mi ganjamo trojke i bekove kad nam fali centar. Jedino da metnemo žoa na peticu pa da nadjemo jaku četvorku al bekova je iovako previše... Na trojci kinsi i berta a bekovi bogdan, milosav, dalo i vesterman

4. Kako misliš fale? Imamo četiri, (4) centra, ne fale nama centri nego dvojica nisu dovoljno kvalitenti, a dvojica su isuviše mladi za poziciju koju igraju, tj nisu još sazreli. Trećina tima su nam centri, nama najviše fali četvorka, kao bekap varijanta Žou. Iako je plej goruće pitanje mada su ga BB i Tepić odlično rešili.

5. Znači fali jedan centar. Ali normalan. Okej su ovi, ali čim kažeš da nisu dorasli zadatku znači da fali bar jedan. Žo ide u enbiaj, znači trebaće nam dvije četvorke još.

6. Ne možemo mi s našom finansijskom situacijom da dovedemo dobrog centra u sred sezone. Štaviše, ni mnogi bogatiji od nas ne mogu. Iskrsla je neka šansa da dovedemo Marića al' se nije realizovalo, možda će na leto. Musli ima 2+1 ugovor, znači on na leto leti, ovo Duletovo prozivanje je poslednji pokušaj da ga trzne da pokaže neki napredak al' mislim da od toga slaba vajda. Žo će možda da produži ugovor da bi ostao kod nas i sledeće sezone.

7. Ima žofri još godinuipo ugovora sa nama, potpisao je 28 decembra 2012... Medjutim on je igrač denvera zbog trejda Memfisa, pa će vjerovatno u NBA ove godine.

8. Ako planira da ostane onda će da produži na još jednu da ne ode za džabe na kraju sledeće, kao što je Milosavljević uradio.

9. Dosao gancima Kej Si Rivers. Odlicno, taj sebican ko Roben. Ja mislio dovesce nekog kosarkasa, a oni doveli jos jednog basketasa.. Volimo mi takve.

A sto se nasih tice, NEK ODMORE VECERAS U TEL AVIVU, jebiga, ljudi su.

10. skok odlican ostalo ocaj

11. primise ljudi 4 poena za 2 sekunde bravo gasicu majstore

12. Bogdan bez koncentracije totalno.

13. neka izgube i 40 razlike, samo neka se niko ne povrijedi i da se ne umore...

14. Ovi ako ne odluče usporiti, ode ovo u pičku materinu.

EDIT: Kurac će usporiti, čuli da ste franjevci kekeke

15. Je l' to rekao ovaj rekao zadnji je loptu dirao Aleks Maric?

16. puca im picka u Pioniru, samo ruzno ako ako bude preko 30 jbg

17. Запата, шта би с твојих 0-14?

18. Ovaj meč izgubio debil Gašić, dve serije Makabija na startu a on nijednu nije sekao time out-om. Nije uz kurac pomoćni trener.
    Čovek gleda kako padamo i kako Makabi dobija na samopouzdanju i ne reaguje uopšte. Aj što im je poklonio pobedu bez borbe nego što će bruku da doživimo.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.