KK Partizan

1. Како се зове онај међед што је у првом полувремену нешто кењао Лучићу? Играо је за Аустралију на Олимпијским Играма ако се не варам. Е, њему јебем маму циничку лицимурску посебно. Дабогда га му жена кенгура родила.

2. Ова екипа би била много јака да имамо бар два искусна играча (на пример Кецмана и Убицу). Овако тешко да могу икога да победе у Евролиги. Биће можда две победе и то је то.

3. Добар меч, сјајна екипа. Партизан блиста, Бертанс, Анђушић... Овај Мусли једино да поправи мало те полухороге и шут из окрета и биће змај.

4. Проћемо групу као четврти. Сад долазе лакше утакмице, не рачунајући ЦСКА у гостима.

5. Da mi je neko bio pri ruci ujeo bih ga, zivota mi. Ovako se nisam iznervirao ne pamtim od kad. Jebem ti i Barsu i Marselinja usranog i Navara pogotovo. Ko da ga je Teodosic pravio.

6. Kakva šteta!
    Klinci pokidali ponovo al nam fali sreće u odsudnim momentima!
    Bertans sipa ko lud!

7. Јављају ми из режије да су Бускец и Наваро од два брата дјеца. Јебем им матер ону сепаратистичку!

8. lepa igra, Anđušića nisu mogli da zaustave nikako, možda i odem sad kad bude evroliga da se igra..

9. Anđušiću definitivno treba dati veću minutažu

10. Анђушић је имао одличан проценат шута, а Вестерман ми је постао омиљени играч од данас. КИТА ЗА СПЛИТА, ОПАААА!

11. Томас ме разочарао у нападу, бољи од њега је Клиф Хемондс из Игокее.

12. Томас је голи курац, чињеница је то велика.
    Анђушић на путу роле Душана Кецмана. Можда и буде нешто од тога.

13. Агресиван је у одбрани и купи скокове, али нема шут ни идеју.

14. Једна јако добра вијест ако дође до реализације...
    http://www.sportske.net/vest/kosarka/kalpeper-novi-plej-102713.html

15. Игра као НБА играч. Само што је низак, ал' и без једне руке је бољи од Томаса.

16. Brate ne verujem koliki odraz ima ovaj lik, pa on oma veći odraz nego što je Tomas visok :D Jest divljak al ima ulaz i brz je jezivo.
    Bilo bi lepo da potpiše al nešto ne verujem u to.

17. Како ћемо испушити без везе. А то је оно што сам прич'о већ: http://vukajlija.com/forum/teme/33814-kk-partizan?strana=49#post_2153148

18. Kako glup poraz majko moja.... :(

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.