KK Partizan

1. Necu tamo da pisem, posto su verovatno nervozni,a ionako ce procitati i ovde. Olimpijakos je poslao ponudu za Nelsona. A kazu da i on zeli da ode. Em veca kinta, em Evroliga. Coki se susrece sa problemima pravog kosarkaskog kluba. Sad je na potezu lojalno$t njegovih igraca. :)

2. Па не контам што би га пустио кад је под уговором до краја следеће сезоне.

3. YouCantHandleTheTruћ
    Па не контам што би га пустио кад је под уговором до краја следеће сезоне.

Zato sto zeli da ide. Al ipak je najrealnije da ode na leto.

EDIT: coki ako ga pusti sad (bez obzira sto ce dobiti kintu da dovede zamenu) je prso smozgom, i opet ce pokloniti Partizanu sve trofeje.

4. Па ок, али ако зацепи обештећење које Олимпијакос неће да плати, онда не знам како би отишао. У сваком случају ту све зависи од управе да ли ће да му изађе у сусрет и колико.

5. DV: "Bertans se vraća 16. marta u utakmici protiv Solnoka"

6. Nego niko da pomene da ZELJKO LOMI RUKE I KOLENA SVOJIM PULENIMA! Da se zna sta je Partizanova skola! LOMI ZELJKO, MAKAR IGRAO SA BOGDANOVICEM SAMIM NA TERENU!
    LOMI ZELIMIRE, LOMI JUNACINO! CUPAJ LIGAMENTE IZ KOLENA TROSNIH!

7. Газимудо не лупај. То за Нелсона је написао лик на РСБ форуму и да си лепо прочитао тамо могао си да видиш (под условом да је то истина, што је питање) да ако Нелсон буде одлазио да одлази на крају сезоне, не знам где, када и како си ти прочитао да Нелсон жели да иде и то сада!? Исто на том форуму си могао да прочиташ, од истог тог лика, да је на вашој утакмици са МЗТ-ом Богдановић у полувремену рекао Вујошевићу да не може све сам и да га је зато овај избацио из тима, и по речима тог лика чак тражио и да се Богдану моментално уручи исписница, али су га Даниловић и Шилобад спречили. Што ту информацију ниси пренео, кад већ скупљаш информације са РСБ-а, од ликова који нигде не наведу извор и детаље већ само напишу нешто?

8. Ajde sa vašim forumima i vašim igračima i transferima na vašu fmp temu. Hvala

9. и по речима тог лика чак тражио и да се Богдану моментално уручи исписница, али су га Даниловић и Шилобад спречили.

Ево га још један пипинг том који зна шта се дешава у свлачионицама.

10. Мајсторе нисам ја први изнео информацију са нашег форума, већ ви, односно Газимудо, ја сам само прокоментарисао, и иначе не пишем на вашој теми и немам намеру да наставим, само сам желео да укажем да је то што је написао (како Нелсон жели да иде) огромна неистина.

11. Ево га још један пипинг том који зна шта се дешава у свлачионицама.

Управо то. И после се том лику треба веровати и о информацији коју је пустио за Нелсона.

12. Ne pišeš, jok, mi to zamišljamo. Ovo je MATRIKS!

13. Matori, ja ne znam ni adresu red star foruma niti me zabole da tamo idem. Cigani mi se gade i ovde na odvojenim temama, tamo bih verovatno bacao pegle..

14. Управо то. И после се том лику треба веровати и о информацији коју је пустио за Нелсона.

Па шта сад? Ако неко нешто чује, треба да проверава по форумима одакле потиче та информација и кад нађе одакле је, онда треба да је проследи заједно са свим осталима са тог извора? Напиши просто да Нелсон остаје, а не да шириш причу на неке небулозне приче са других форума.

15. Necu tamo da pisem, posto su verovatno nervozni,a ionako ce procitati i ovde.

16. Može i da ostane Nelson i da mu se proširi čmar još malo više nego prošle godine.

17. Možda mu se svidelo. Ima i toga. Neki ljudi vole. Neša Trauma recimo.

18. DV o Pavloviću: "On još nije potpisao. Dogovor postoji. Ukoliko sutra bude u Beogradu biće igrač Partizana do kraja sezone."

DV: "Bertans se vraća 16. marta u utakmici protiv Solnoka".

Inace, Dule najavio odmaranje kljucnih igraca u kupu i davanje sanse mladjima.
    Ja u kladzi stavljam pare na H2, a Mega nas mozda i dobije.

19. Da karamo gurovića, pa Miloje neka nas izbaci.

20. Почел сте са стварањем алибија, те повређени, те умор, те играће клинци, ма јебеш куп, ма нека испаднемо од Милоја.

Имате исти тим који за мало да добије Локомотиву, дошао вам је и Тепић, Кинзи није повређен, игра и он.

Па није Звезда ол стар екипа а Партизан КК дом пензионера сирогојно, а тако скоро сви представљају.

Финале Звезда-Партизан, Звезда фаворит али лагано победа може на обе стране. То је реалност.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.