Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Оће ли та појачања?
http://24.media.tumblr.com/84271b6063df735a7e5d7194cd4a020c/tumblr_n0fi7mBCfs1sfub4yo1_400.gif
Pa ovo se direktno kosi sa onim da je to plod navijaca. Dakle, njima je doslo 5000 purgera samo da bi moglo da peva "Ubij Srbina" i onu cuvenu "Umro je Partizan". Ovu drugu mi je najsladje bilo kad su pevali onda kad im je Kecman suknuo kurcinu od 0,6 metara.
Bandi, evo ti snimak da mozes da kazes da je sve stvar kriterijuma:
http://www.youtube.com/watch?v=mYH6CQbOyiM#t=53
Truce, bice :)
Sto se tice Pavlovica, kaze da njegovi menadzeri nisu hteli da posalju predlog ugovora jer im je neverovatno da ovaj oce da igra za tako malo para. Valjda ih je on ubedjivao, i sve je sredjeno. Za kup nije registrovan, tako da je svejedno dosao sutra ili u ponedeljak.
Dobro, zbog treninga i nije bas. Al kapirate st asam hteo da kazem.
znao sam da ćeš za to da se uhvatiš :D
kad sam to rekao mislio sam više u smislu - to jesu pravi navijači cibone koji gledaju utakmice i vrlo su zainteresovani šta se dešava sa klubom, ali među njima ne postoji ta neka mazohistička kultura organizovanog dolaska na utakmice kao kod nas :D, i zato verovatno prate preko TVa.
Шта сад прозиваш дечка кад није ништа ни рекао за ову утакмицу ни за ту ситуацију? Добити искључујућу за један недосуђен фаул је апсолутно непрофесионално и неки нормалан клуб би га додатно казнио. Рецимо, да му не исплати једну плату за наредни месец. :)
Хахаха, сад си ме стварно насмејао.
Ne prozivam ga, samo mala sprdnja na osnovu prethodnih komentara ;) A i ne sumnjam da ce opet naci nesto da opravda sudiju lolo
Neka sam. Samo prenosim ono sto cujem i vidim od onih koji su upuceniji mnogo od mene.
Eeee, šta je sa Pavlovićem? Volio bih da potpiše, da vidim kakav je poslije 10 godina grijanja klupe. Uvijek mi je bio drag igrač.
jesi stigo da prozivaš
Milutinac povredjen dobio udarac u list? O.o
Ne prozivam, ne budi glup. Fino pitam.
Meni najsmešnije bilo kad su skandirali ubij Srbina Žofriju lolo
Trebao neko da im kaže da je Žofri Francuz lolo
Ko ih jebe, napaćeni su. Protiv Zadra je jednom pokušano da se to skandira ostatak hale nije prihvatio i odma se prestalo a protiv Cibone ove godine nije skandirano uopšte. Par degenirika je pokušalo al niko nije pratio, tako da se nije ni čulo.
Njima cela jebena hala, čak i onaj mali debil što čisti parket pevaju ubij Srbina. Preteruju ga vala.
Ne prozivam, ne budi glup. Fino pitam.
Pa dobro, nije bas da je grejao klupu svih deset godina. Al nek ti bude.
Al dolazi u svakom slucaju, tako da ce pokazati sta zna.
A sta bi vam tek radio da nije sedeo na klupi :((((
SAMO JEDNO IME ZNAAAAAM
PAAAAARTIZAN BEOOOOGRAD
Ја имам мало другачију инфо за Павловића која долази из вашег клуба. Наиме, дечко јесте гробарчина и пристао је да игра за много мање пара иако је још један турски клуб био заинтересован за њега, али одбио је Вујошевића кад је овај водио репку, тако да му је овај рекао да код њега више никад неће играти. Убеђен је био Дуле да се на крају договори са њим, чули се, Дуле му рекао да он не воли звезде и да код њега мора да се доказује на тренинзима, креће од нуле. Овај спустио слушалицу, Даниловић опет реаговао, и на крају је доведен.....
Није тако било, немој да лажеш. Него је дечко тражио да му се запосли стрина у неку државну установу. Нашли су јој неко место у Првом основном суду преко неког Тодорићевог рођака, али онда је једна ванстраначка личност чула за ту причу и реаговала, па је преко министра правде укочила запослење. Неколико дана је трајала та блокада, Павловић је био упоран, стрина му већ годинама нема посла, а треба јој још мало стажа до пензије. Онда је улетео у ту причу један други министар, који симпатише наш клуб и инсистирао да жену запосле, па су јој нашли место у његовом министарству. Сад би требало ових дана да потпише уговор на неодређено и кад се то деси долази Павловић.
JEBAĆEMO EFEMPEA
PONOVOOOOO
PONOVOOOOO
JEBAĆEMO EFEMPEA
PONOVOOOOO
PONOVOOOOO
@Huhochavez
Cudi me da nisi napisao da vam se on nudio jos letos ,al ste ga odbili zbog "pivskog stomaka i vidljivog nedostatka treninga".
Koliko sam umirao citajuci ciganska mastanja.. Stvar koce (ili su kocili) njegovi menadzeri koji ocigledno nisu zadovoljni delom koji ce dobiti.
Inace, cinjenica je da su imali sukob kad je Dule vodio repku,a za ovaj drugi deo nisam siguran. Znam samo da su rekli da je Dule presao preko nekih svojih principa za dobrobit kluba.
Па по новинама пише да је то готава ствар, тј да је потписао.
Nije jos potpisao,al pitanje je dana.