Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Sjebaće vas debeli samo tako, što ga više veličate veću će vam kurčinu uterati. Zapamtite to...
Neće, zna se kome on uvaljuje kurčinu...
Ove tri tačke na kraju stvarno unose novu dimenziju u napisano...
Ovaj poraz i Duletova izjava podizu uzimanje 13 titule na skroz novi nivo, jer nakon 12 titula postaje pomalo dosadno da se uzimaju na konvencionalan nacin. Prosle godine su nekako ucutali pred kraj, a sad zeli da ih drzi do samog kraja u tripu da nece izgubiti 28 razlike u finalu.
koja logika
http://mondo.rs/a660329/Sport/Kosarka/Vujosevic-Pavlovic-je-nas.html
Dule potvrdijo!
Realno bi nas sa ovakvim timom i njihovim nosonjom dobili.
Ma kup je nebitan. Da se ne lozi toliko Efempe na njega, usled nemogucnosti da osvoji bilo sta drugo, bio bi tacno ono sto jeste, prilika da neki drugi klubovi uzmu jedan trofej.
najviše me nervira ova priča "sram vas bilo obezvredili ste ime radivoja koraća". pa majku vam jebem, prošle godine ste sve napravili samo da bi uzeli BILO KAKAV trofej, majku bi prodali da su mogli. posle onakve bruke imaju obraza da seru.
još se oni brinu što dule "izrabljuje" igrače, a sad kad hoće da ih odmori opet ne valja. kakva je to slepa mržnja, to je neverovatno. zato i treba da ih karamo i karaćemo ih doveka
Јел вас није срамота Вујошевићеве изјаве? Без да вас провоцирам, кеве ми, изјава је дебилна, малициозна и трансферична.
Ne.
I ne treba da vas bude sramota. Ono je jebena pobjeda od izjave. Nisam se smijao ovako i ne pamtim.
Došo Panterocigan da priča o sramotama....
Ja kontam da vi više pratite duletove izjave od prosečnog navijača partizana toliki su vam kornfleksi
Ma kakvi. Gledajte, poslije 12 godina trofeja ( bez prave konkurencije ), sada je situacija takva da niste sigurni da ćete se prošetati do titule. Nastala panika, sasvim razumljivo. Ali, Vujošević nikad nije bio sportski korektan, pa da to prizna, nego kukumvače i traži krivce. Dobro, on mi je jasan, jer je psihički poremećena osoba. Vi tako ne bi trebali razmišljati.
Plus, vaš Bog ne propušta priliku da pomene Zvezdu u bilo kakvom kontekstu, tako da je prilično jasno ko o kome toliko razmišlja.
I opet oko kupa vi pričate o tituli i kako je mi nećemo osvojiti ovo meni miriše na još jednu u nizu lololo
Govorim generalno, zabole me kurac i za kupom i titulom. Meni je bitno da klub za koji navijam napreduje, da nam bude zanimljivije pratiti. Volio bih i da je Partizan još jači, pa da se krvimo. Nisam kao vi, bili bi u stanju radovati se titulama, kao '95-e, protiv BFC Beočina.
Moram da se ogradim od strucnosti, jer nisam psiholog, ali mislim da je je ponasanje navijaca Zvezde i Efempea u periodu jul-april svake sezone u proteklih 15 godina, veoma zanimljivo, sa te psiholoske tacke gledista.
Mislim da je i uticaj Vujosevica na srozavanje njihovog mentalnog zdravlja takodje zanimljiva tema, ali ponavljam, za strucnjake. Sto se nas laika za psihologiju tice, mnogo je lepsi onaj kratki period (nazalost kratki) kada shvate da su opet nadigrani od strane boljeg, kada se razidju sa svih foruma i komentara i kada na ulici menjaju temu na neke dnevno-politicke ili ne-sportske svakodnevne stvari.
Odmah proliv kad god vidim komentar tipa "bez jake Zvezde nema jakog Partizana i obratno". Aha. Zvezdu treba zatrti, seme joj zasoliti i tamo gde je Marakana, a gde će biti Delta planet, preorati brazdu i baciti mađiju.
Salabe ipak izvrces malo, mada ti imas pravo jer si atipican zvezdas (u pozitivnom smislu), ali Vujosevic je jedan covek, a mrznja, kompleks i jed koju su pokazalu navijaci Efempea nakon pobede Partizana u Istanbulu ili u dokazivanju da je Vujosevic polimio noge povredjenim igracima, ptevazilazi sve sto bi mi mogli da kazemo ili uradimo. Svi zajedno, a ne samo Dule.
Kurajbere, ja pokušavam biti realan. Kompleksaša ima u svim sferama života, pa tako i u najglupljoj - navijačkoj. To znači da ih ima sa obe strane podjednako, sa tim da su Partizanovi manje primjetni zbog titula koje uzimate u zadnje vrijeme. Za ovo u Istanbulu mi je jasno, jer sam to isto vidio kad je Zvezda uzela kup šampiona u fudbalu. Dakle, nema razlike.
Vujoševića pominjem jer, kao košarkaško ime i trenerska veličina, treba tako i da se ponaša. Džentlmenski. On se ponaša kao najveći kompleksaši, bilo kojih da su boja i oznaka. Čak je i gori.