U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Ne da Milo da se ima dvojno državljanstvo, ko uzme srpsko mora da se odrekne crnogorskog.
Чекај, одрекао се српског? Кад? И где то може да се прочита?
Чекај, одрекао се српског? Кад? И где то може да се прочита?
Koliko znam, on nikad nije imao sprsko. Imao je drzavljanstvo SCG, a od raspada nije igrao ni za jedne ni za druge (valjda, ovo pricam iz glave).
Sad valjda ima crnogorsko, a Milo ne da dvojno. Odnosno, ako hoce srpsko, morao bi da se odrekne crnogorskog (a to znaci da nikad nece moci vise da ga dobije) a njemu to ne odgovara iz nekih razloga.
Ali, posto su ovo moje predpostavke, pitao sam malo upucenije,pa kad dobijem odgovor, prosledicu ga ovde.
Tegi tvrdi da je domaći a ja više nemam pojma. Ako je uzeo dvojno nakon otcepljenja onda nije morao da se odrekne našeg državljanstva, mogao je da zadrži oba. Ako je tad uzeo samo crnogorsko onda nema pravo na srpsko dok se crnogorskog ne odrekne. A kako je stanje stvari ko zna.
Haha, jedini koji poštuje pravilo neulazaka na tuđe teme je ćaća rasni.
fokus ne poštuje pravila #yolo
Ma jok bre. Nema pravila. Opet su se primili kao prosle godine, pa su zreli za dobro karanje. Dali smo im sansu da budu gospoda, pokazali su da su cigani.
O, nismo se primili, sad je evidentna doza opreza (iako smo mnogo jači i posraćemo vam se na glavu ove sezone, džaba izbjegavate ), za razliku od vas, koji euforično najavljujete karanje, jer znate da nema ništa od tog. :p
Evo da napisem 1 ozbiljan post.
Kad malo bolje pogledate vas je jebala nasa filijala. Sta bi tek bilo da ste igrali sa nama hahaahah
grobari, da ne brinete gde vam je džoni
eno ga kod nas
kaže lepše mu tamo
nego u ovoj kući žalosti
dođi i ti pakle
vratite se u okrilje najvećeg srpskog kluba
bludni sinovi
ma zajebavkamo se malo
volimo vas mi i kad vas jebemo
braća smo, nismo bugari
lolata
:)
Elem, napušte se korčine Skočimišu, ne izbijate sa naše teme od kako se Berta povrijedio, jedete govna konstantno.
Ma pustite govna, tim ce biti sladje kad ih budemo dojili posle titule. Znate i sami koliko je sladje kad ih ponizimo dok misle da su faktor, da su jaki. Tad mnogo vise boli, taman se malo skupi cmar, a ono opet stize KURCINA.
OOOIII JEBI EFEMPE!
Ispravka od malopre. Sasa ce igrati za 10 000 dolara, sto je nekih 7 200 evra mesecno.
A paste dve slike:
http://www.dodaj.rs/f/23/VA/4iFyA46z/kinseeeey.jpg
I OVA DOMINANTNA:
http://www.dodaj.rs/f/2N/xk/1UAL6kje/sasa1.jpg
A ovako Zofri gleda kraj tekme protiv FMPa. Lik bi kao trener izdrzao 3 dana lolo
http://www.youtube.com/watch?v=2CMyDOqszv4
Kako ce da ih jebe Pavlovic.
brat žo :D
Zofri ide samo u slucaju NBA ponude. U suprotnom ostaje. A Bogdan ostaje 1000%. Za Milosava je bila prica da ce ga pustiti u slucaju dobre ponude, al sad cemo videti zbog ove povrede sta ce biti. Kinsi 99% ide, iako postoji volja da mu se ponudi novi ugovor, al je fora sto bi morale ogromne pare da mu se daju a politika je inace da nijedan igrac ne odskace po primanjima mnogo od ostalih (mada kako kazu, ako bude hteo Kinzi, mislim da ce nasi preci preko toga jer znamo kakva je ljudina i igracina).
P.S. Cigani, posto znam da citate jer ne silazite sa nase teme od kako se Milosav povredio - KAD BUDEMO OSVOJILI TITULU U ABA I SUPERLIGI (OVE GODINE) NECU VAM IZLAZITI SA TEME, BICE DNEVNO 5 STRANA POSTOVA "A LA RASNI" SAMO ZATO STO STE CIGANSTURE I JER VAS TREBA JEBATI U ZDRAV MOZAK JER STE CIGANSTURE :*