Kog ne mrzi nek pročešlja temu tamo negde pre šest meseci, ono kad se završila sezona i kada smo osvojili titulu, ne sećam se da su dolazili 'posetioci' da vode 'konstruktivne diskusije'. :)
Izvinjavam se ako vam spemujem temu ali ja sam navijač fmpa a ne postoji tema za nas pa je logično da svoje viđenje utakmice u četvrtfinalu Korać kupa postujem ovde na temi sportskog rivala.
Elem, JEBAO VAS ĆOKIJEV MALI U BULJOA!! AHAHAHAHAHAHAHAH
Kog ne mrzi nek pročešlja temu tamo negde pre šest meseci, ono kad se završila sezona i kada smo osvojili titulu, ne sećam se da su dolazili 'posetioci' da vode 'konstruktivne diskusije'. :)
Lololo
Kapiram da vrtis buljom i saras kad penetriras, ali dzabe trazis taj zdrav mozak unutra.
Truce, a i ostali, verujem da vas zanima.
Pavlovic nema ni nase drzaljvanstvo ni pasos, tako da ce i definitivno biti "stranac".
http://www.kosarka24.com/vesti/aba/11846-pavlovic-zajedno-mozemo-sve
Izvinjavam se ako vam spemujem temu ali ja sam navijač fmpa a ne postoji tema za nas pa je logično da svoje viđenje utakmice u četvrtfinalu Korać kupa postujem ovde na temi sportskog rivala.
Elem, JEBAO VAS ĆOKIJEV MALI U BULJOA!! AHAHAHAHAHAHAHAH
Ти се зајебавај, али ко ће се смејати кад га промовишу у први тим сад кад вам фали плеј?
Oćel biti još pojačanja?
Traži se neki visoki igrač, ali slaba je ponuda domaćih igrača a stranaca već imamo dosta.
evo Mišanović, on je svakako visok.
Pa ako ćemo tako Okse, i Mile Ilić je visok. :D
Ne mere Mišanović s onakvim nožicama, to bi ligamenti pucali na drugom treningu.
Ja sam sinoć sanjao da su nam došli Marić i Slavkan. :D
Могао си да сањаш неког домаћег кад већ сањаш.
Kosta?
Kosta je za Muslija Džabar lično.
Сава Лешић!
Miladin Kovačević, plaćen od državnih para, a mi smo ionako stari državni projekat.
Miličić!
Uh Darkelja ili Miladin? Koja dilema sunce ti.
Je l' mu ovo Šermadini na leđima?