KK Partizan

1. Kog ne mrzi nek pročešlja temu tamo negde pre šest meseci, ono kad se završila sezona i kada smo osvojili titulu, ne sećam se da su dolazili 'posetioci' da vode 'konstruktivne diskusije'. :)

2. ER VAS TREBA JEBATI U ZDRAV MOZAK

Kapiram da vrtis buljom i saras kad penetriras, ali dzabe trazis taj zdrav mozak unutra.

3. Truce, a i ostali, verujem da vas zanima.

Pavlovic nema ni nase drzaljvanstvo ni pasos, tako da ce i definitivno biti "stranac".

4. Izvinjavam se ako vam spemujem temu ali ja sam navijač fmpa a ne postoji tema za nas pa je logično da svoje viđenje utakmice u četvrtfinalu Korać kupa postujem ovde na temi sportskog rivala.
    Elem, JEBAO VAS ĆOKIJEV MALI U BULJOA!! AHAHAHAHAHAHAHAH

5. Ти се зајебавај, али ко ће се смејати кад га промовишу у први тим сад кад вам фали плеј?

6. Oćel biti još pojačanja?

7. Traži se neki visoki igrač, ali slaba je ponuda domaćih igrača a stranaca već imamo dosta.

8. evo Mišanović, on je svakako visok.

9. Pa ako ćemo tako Okse, i Mile Ilić je visok. :D

10. Ne mere Mišanović s onakvim nožicama, to bi ligamenti pucali na drugom treningu.

Ja sam sinoć sanjao da su nam došli Marić i Slavkan. :D

11. Могао си да сањаш неког домаћег кад већ сањаш.

12. Kosta je za Muslija Džabar lično.

13. Miladin Kovačević, plaćen od državnih para, a mi smo ionako stari državni projekat.

14. Uh Darkelja ili Miladin? Koja dilema sunce ti.

15. Je l' mu ovo Šermadini na leđima?

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.