KK Partizan

1. Kog ne mrzi nek pročešlja temu tamo negde pre šest meseci, ono kad se završila sezona i kada smo osvojili titulu, ne sećam se da su dolazili 'posetioci' da vode 'konstruktivne diskusije'. :)

2. ER VAS TREBA JEBATI U ZDRAV MOZAK

Kapiram da vrtis buljom i saras kad penetriras, ali dzabe trazis taj zdrav mozak unutra.

3. Truce, a i ostali, verujem da vas zanima.

Pavlovic nema ni nase drzaljvanstvo ni pasos, tako da ce i definitivno biti "stranac".

4. Izvinjavam se ako vam spemujem temu ali ja sam navijač fmpa a ne postoji tema za nas pa je logično da svoje viđenje utakmice u četvrtfinalu Korać kupa postujem ovde na temi sportskog rivala.
    Elem, JEBAO VAS ĆOKIJEV MALI U BULJOA!! AHAHAHAHAHAHAHAH

5. Ти се зајебавај, али ко ће се смејати кад га промовишу у први тим сад кад вам фали плеј?

6. Oćel biti još pojačanja?

7. Traži se neki visoki igrač, ali slaba je ponuda domaćih igrača a stranaca već imamo dosta.

8. evo Mišanović, on je svakako visok.

9. Pa ako ćemo tako Okse, i Mile Ilić je visok. :D

10. Ne mere Mišanović s onakvim nožicama, to bi ligamenti pucali na drugom treningu.

Ja sam sinoć sanjao da su nam došli Marić i Slavkan. :D

11. Могао си да сањаш неког домаћег кад већ сањаш.

12. Kosta je za Muslija Džabar lično.

13. Miladin Kovačević, plaćen od državnih para, a mi smo ionako stari državni projekat.

14. Uh Darkelja ili Miladin? Koja dilema sunce ti.

15. Je l' mu ovo Šermadini na leđima?

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.