KK Partizan

1. Па Гаги Милосављевић, на њега сам мислио.

2. Безбрадица и Милутинов, али би требало брзо да се врате. Можда већ у Каунасу.

3. ja pomislio da mislis na gagica.

4. Kinzi se vraća protiv Širokog, Tepić u Kaunasu isto važi i za Milutinova i BEzbradicu. Gagi i VEsterman su aut do početka sezone 2014/2015.

5. Gagi i VEsterman su aut do početka sezone 2014/2015.

Ako budu još u partizanu a šanse za to su male.Nego šta bi sa klauzulom da Sašu može da odvede u NBA ko oće jesu prihvatili to

6. Ako budu još u partizanu a šanse za to su male.Nego šta bi sa klauzulom da Sašu može da odvede u NBA ko oće jesu prihvatili to

Westerman ostaje sigurno, a za Gagija je bila prica da ce ga pustiti u slucaju dobre ponude i po njega i po klub ,al sad je to pod znakom pitanja jer ce prakticno uci u sezonu iz povrede.

Sto se tice klauzule, ne postoji, odnosno ne moze da ode do kraja sezone.
    A prima 10 000 dolara mesecno, plus bonusi ako se osvoje titule

7. U vecem nam je interesu da Gagic i Musli odu nego ovi gorespomenuti da ostanu

8. Sta mislite, hoce li Pavlovicev dres biti u prodaji i koliko ce da kosta, otprilike bar?

9. Westerman ostaje sigurno, a za Gagija je bila prica da ce ga pustiti u slucaju dobre ponude i po njega i po klub ,al sad je to pod znakom pitanja jer ce prakticno uci u sezonu iz povrede.

Pa ko onda da ode ako se za bogdana tvrdi da 100% ostaje a za lovernja da ide samo u nba (za koji je još zelen ne verujem da će ove godine).Teško mogu da poverujem da će otići samo oni kojima ističe ugovor(čitaj kinsi i nesposobni musli).
    EDIT Zaboravi na bertu dokle on ima ugovor

10. Dresove imaš u prodaji odavno a dodatno tražiš broj i prezime koje ćeš da ti štampaju. Dres ti košta 3300. A štampanje još recimo 500-600 kinti.

Ljudi ko će da ode a ko će da ostane zavisi od milion jednog faktora. Polako sa tim. Ja mislim da Milosav ostaje jer teško da će iko da mu ponudi neki ugovor nakon povrede. Leo ostaje sigurno jer je on pod ugovorom i ne verujem da će bilo ko da plaća obeštećenje za njega nakon drugog kidanja ligamenata.
    Mislim da nema sile da Žo i Berta ostanu. Za Bogdana se iskreno nadam da će svi održati reč i da će ostati.

11. http://www.basketball-reference.com/players/k/kinseta01/gamelog/2007/
    Сконтајте Кинсијеве бројке на крају сезоне.... 20 поена у просеку јеботе.... Јесте давних дана, ал' оно.... До јаја је....

12. Kinzi mačka je mnogo ozbiljan igrač, svakako najbolji stranac koji je igrao u našoj zemlji.

13. A moćni Tajron Nezbi lolo

14. Сконтајте Кинсијеве бројке на крају сезоне.... 20 поена у просеку јеботе.... Јесте давних дана, ал' оно.... До јаја је....

А баш је 24. марта почео да бомбардује противничке кошеве. Мајку му агресорску..

15. Ладно Кинси играо са Робертсом у Мемфису.

16. Pa ko onda da ode ako se za bogdana tvrdi da 100% ostaje a za lovernja da ide samo u nba (za koji je još zelen ne verujem da će ove godine).Teško mogu da poverujem da će otići samo oni kojima ističe ugovor(čitaj kinsi i nesposobni musli).
    EDIT Zaboravi na bertu dokle on ima ugovor

OSTAJU: Bogdan 99%, Zofri 90%, Leo 100%, Milosav 90% (zavisi da li ce ga uzeti neko nakon povrede)

ODLAZE: Kinsi 99%, Pavlovic 90%, Musli 90%, Berta 99%.

EDIT: To od ovih bitnijih. Za gagule, daloe, i ostale me zabole, mada mislim da tu ostaju svi..

Od onoga sto je verovatno da ce doci to su: Dangubic 80%, Maric 80%, Muric 90%

17. Jesi li procitao ovo?

Maric 80%

On je trebao da predje jos pred pocetak top16,al mu ruje nisu dali izlaz iz ugovora jer su sa nama u grupi.
    Maric prva petica, Milutinov prva zamena, a Salic da udje da pravi faulove i bije tudje centre. #vlaznisnovi
    A plus i Zo moze povremeno na 5 ukoliko protivnik ima nizu peticu

18. To bi bila jedna fina centarska linija

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.