Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Provlači se priča da je Pavlović uništavao cidar po Klivlendskim lokalima i klubovima dok je igrao svojevremeno tamo, sad kolko je to tačno nzm, kažu da je znao dobro da povuče i da nekad nije znao da dođe do stana nego je plaćao da ga vode pošto je fino zarađivao
bas suprotno,dosao iz velikog grada u manji.u velikom je teze doci do izrazaja,u manjem je lakse.al uopste nije poenta price to.sto ste uvredljivi na opste poznate stvari.sta rade nasi kada se vrate vamo.
pokvarice nam Gagica sve ti jebem :(
Kako ste se nalupali gluposti za Pavlovića, strašno... Čovek očigledno više nije kalibar za NBA, namlatio se para tamo, i došao ovde da igra za svoj gušt, da igra za klub za koji navija. Ove priče oko izlazaka i ubijanja od alkohola su nebitne. Što se mene tiče, ako bude igrao kako treba, nek loče i na treningu lolo
Decko nije lozana, a sigurno da nece u 30. godini da krene da splavari. A nije ni tip igraca koji "gori", vec pravi profesionalac, ne znam koliko ste pratili njegove igre u NBA.
k'o da ste mu svi najbolji drugari.
realno.
што си толико увредљив чворе.
sto sam uvredljiv?
boli me kurac da li ce pavlovic piti ili nece.pocelo kao zajebancija,a zavrsilo se kao analiza licnosti.nece pavlovic piti,zajebao sam se.
немој се сад љутити одмах.људи су га пратили мало како игра и какав је спортиста па процењују да неће да сплавари.ти мислиш да хоће и шта сад.не мораш одмах да се љутиш. мораш научити да прихватиш мало другачија мишљења.
bas sa m se naljutio.obicno se naljutim na imaginarne ljude na netu.ne znam da li je to praksa da se pizdi kada bude neka rasprava na netu,da li ti to tako,al nemam obicaj.kako da ti kazem,nije mi ovo supstitut za zivot,vec laka zajebancija.
fora je zajebancija,samo sto nije bilo eksplicitno"kada mu svako vec druga bude pusila,nece hteti da ode"."tamo 14 igrac tima,ovde prvi i prvi bira na splavu".
па не знам, јебига.чини се као да се љутиш,прво он ће на сплавове да се зајебава,а онда се дуриш ма јок гледаће са бабом слагалицу,ви сте све у праву, ја сам се зајебо.само опуштено.
kao ironija,ovo-ono.savrseno me boli kurac.ja gledam kako cu da prezivim,a ne da se jos nerviram oko gluposti.mozes ti to non-stop pominjati.gorim.jeste,pogresio sam.ono,ko da ne znate sta nasi rade kada se vrate vamo,odjednom je pavlovic bog.dobro,jeste.ako se sa nekim ne razumes na prvu loptu,ne treba produbljivati dalju konverzaciju.bar ne na tu temu.
па није павловић бог,опет се дуриш,јебига.неко каже да мисли другачије и одмах си у неком пасивагресив моду 'јесте ви сте у праву,ја немам појма'.само кажу људи да је професионалац,не би био ни први ни последњи ни да не завири на сплав.како се понашао пековић, како кецман.
ok,ne mogu vise,nadrkao sam se.ne znam kako da ti pojasnim,al ovo je imaginarni profil koji sluzi kako bi bauljao ja po netu.nemam te fejsbuke,pa mi ovo internet krik.ti se mozda socijalizujes ovde,pa ti frka kada ti neko protivureci,mene ne.ne znam kako vise da se slozim sa tobom.sta god kazem ja se nadrkao.eto,ne slazemo se i nadrkao sam se.ako ce ti biti lakse...
хаха опет пасивагресив мод.опуштено само без нервозе.
ne mozes druge posmatrati po sebi.
da ostavimo ljudima neka pricaju o partizanu,a ja cu se vec nekako smiriti.pasivnoagresivno.
Он није одбацио могућност да остане и после лета, упркос томе што је са црно-белима договорио сарадњу до краја сезоне.
– Увек постоји могућност за то, никад нисам далеко размишљао, ја сам велики партизановац, ако буде било потребе и ако буде све како треба и то је могуће – поручио је Павловић.
Pretpostavljam da ovo zavisi od kvaliteta noćnog života.
to da gustira,pa da vidi da li valja.
ovim pojacanjem je partizan jaci od zvezde.
Је л' може неко да напише ко је све повређен и кад се враћа на терен? Знам Бертанс средином марта, Гаги и Вестерман неће до краја сезоне(?), Кинзи ускоро... Има ли још ко?
zar nije milosavljevic isto zavrsio sezonu?