KK Partizan

1. Ma i nek puste kurvate nama 2 ili treće mesto nije bitno.Važno je da cibona popuši sutra od mege

2. A ne znam sto postavljate Tilmu ovakva pitanja kada tim pitanjima nista ne doprinosite reprezentativnoj kosarci.
    To sto ga pitas nije bitno zato sto je kosarka sport koji se tek 7 meseci igra u Srbiji.

3. та Звезда вас је прошле сезоне победом увела на фајнл фор

Nas je pobeda nad Cedevitom odvela na F4 a vi ste namernim porazom protiv Radničkog u zadnjem kolu izblegli nas u polufinalu.

4. Valjda ce Djordjevic da pozove Dzenkinsa i Nelsona u reprezentaciju.

5. Pa oni su budućnost naše reprezentacije i zaslužuju poziv!

6. Nije tacno Tucani. Izgubili su od Radnickog zbog srbske kosarke.

7. Izvinjavam se pogrešio sam. Oprostite dobrotvori srpske košarke!

8. Ovi imaju +2 i 2 bacanja

9. Steta sto su Jaku ovi vec preoteli. Baka mu je iz Cacka. Isla sa bakom od Prosineckog u razred. Mogao je za nas da igra.

10. и ево господски играмо против Цедевите и за сад добијамо.

znam da imate taj problem da sacekate kraj. Tako ste i prosle sezone arlaukali u februaru i martu,a posle postali mutavi. Tamo negde oko maja i juna.

E nek ste pukli veceras, i daj boze da u polufinalu igramo sa vama. :

Jedino ako ne izgubite sve, pa nam prepustite prvu poziciju, sto je sigurno , sigurno je!
    IPAK JE U INTERESU SRPSKE KOSARKE DA FINALISTI ABA LIGE BUDU SRPSKI TIMOVI!

11. Steta. Toliko se bore za srbsku kosarku...srce mi se cepa sto su ih isprskali.

12. Oćel se oporaviti kinsi do derbija

13. и за сад добијамо.

и за сад

Моја поента стоји, једно је спортска нетрпељивост. Дебела свиња вас је задојила мржњом, дуго пратим спорт, али не памтим да је оволико зле крви било.

14. Sva sreca pa vi ste hladne glave i gospoda inace hde bi bila stbska kosarka. Hvala vam do neba.

15. Zsmislize sta bi bilo da smo i jedni i drugi zafojeni mrznjom?
    Ovako samo mi smo, pa vam je lakse da cuvate srbsku kosarku od zla. Hvala.

16. Па од нас је за очекивати и да будемо такви, нисмо освоји титулу 12 година, са друге стране, дебела шизофрена свиња би требало да буде господин, он је освојио већину тих титула. Е сад, што није господин, што параноише у сваком обраћању медијима и пљује по Звезди, стварно не знам.

17. Zato sto nema on sve te andjeoske odlike koje vas krase.

18. Pa oni su tu da gase vatre koje debeli pali, PP aparatima razume se. Al sve je to za dobrobit srpske košarke. Mi smo zadojeni mržnjom i ne razmišljamo rezonski zato da nije njih ko zna šta bi se desilo, sve zbog debelog Dukljanina.

19. Boze, da ih nema, zlo bi zavladalo.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.