KK Partizan

1. Js se ponekad budim nocu u znoju, sav unezveren kada shvatim da unistavamo reprezentaciju.

2. Ma ja noćima ne mogu da zaspim zbog toga. Dovodimo polovnog Pavlovića da uzima Bogdanu loptu, zlotvori i uništitelji srpskog sporta smo!
    Mada sad mi je mnogo lakše kad vidim da ipak ima ljudi koji misle i za dobrobit naše reprezentacije.

3. Ali ima nade. Gotive Bogdana. A i Mitrovica su napravili.

4. Gde bi bila reprezentacija da nije njih sve ove godine. Tesko mi je zbog toga, ali hvala im sto znam da nije sve izgubljeno.

5. Od noćas ću ipak mnogo mirnije da spavam jer znam da neko ipak brine za našu košarku.

6. Ja sam evo osetio kamen sa srca da mi je pao. Nasa kosarka nije sama.

7. Zna se da oni čuvari srbske reprezentacije, dok mi imamo čoveka koji jede ligamente a uništava Bogdanovića(kad već i njemu nije pojeo ligamente) Pavlovićem.

8. Nemate vi pojma koliko je njima stalo do reprezentacije. Ponekad mi je jako tesko sto smo toliko sebicni. Sve ove godine mi jurimo titule, a oni samo na reprezentaciju misle.

9. Uh, evo u kratkim crtama od mene. Zabranjeni odlicno navijali, nije bilo znacki, tako da nije bilo ni preklapanja (cak su na kraju pevali i Dule Vujosevic, a na pocetku nisu ni aplaudirali njemu).
    Pavlovic je jednostavno Pavlovic. A kod sudija je bilo Dalo. Nije mi jasno da onoliko puste da biju coveka u svakom prodoru. Inace, zverina. Voli prodor, jak je ko zemlja, ume i sto je bitno odigrao je dosta minuta (sto je jako cudno s obzirom na pivski stomak hahahaha, e moji gani..).
    Bogdan imao lose sutersko vece, nista vise. Mada i dosta suteva je imao iz njemu nekarakteristicnih situacija...
    Milutinov mi je u odbrani smesan,al u napadu je ubedljvo najbolji. Musli i Gagula deluju bolje nego u prethodnih par meseci,al su i dalje tragedija.
    I da, Tepic je mozda mongoloid i ofanzivno ogranicen,al od kako je Dule prebacio njega na onog crnca, camugica dala samo 2 poena cini mi se, dok je sve ostale preko Bogdana. Par puta je Tepa bukvalno zakljucao loptu u rukama njihovog igraca, sto je rezultiralo sa nekoliko isteknutih napada.
    Odbrana odlicna, s obzirom da su ovi ubacivali i sporete i frizidere, al je napad zakazao. Al ne sumnjam da ce biti sve bolje i bolje, pogotovo od dolaska Berte.

sad bi zastitnici srpske kosarke mogli da dobiju kroasane, da malo tu zastitu primene u delima umesto sto samo seru o njoj. MWA

10. Ne brini Gazimudo. Zastitice oni srbsku kosarku.

11. Evo kako se cuva srBska kosarka:
    http://vukajlija.com/forum/teme/17716-kk-crvena-zvezda?strana=319#post_2696051

Dule opet resio malo da podjebava cigose. Mislim da je toliko samouveren da ce i ove godine da sere, pisa i svrsava po njima, da mi jednostavno ne ostavlja prostora za brigu.

12. Ne znam da li je pametno da uzmemo opet titulu. Zbog reprezentacije.

13. I ja mislim da je bolje da je uzmu ganci. Kakav je to sampion drzave kome u timu igraju 3 francuza, Letonac, Amer i Crnogorac! Stidi se Partizane!
    Nek je uzme Telekom, oni bar ne kidaju ligamente domacim igracima!

14. Жохари, та Звезда вас је прошле сезоне победом увела на фајнл фор, ове сезоне опет зависите од нас и ево господски играмо против Цедевите и за сад добијамо.

Сетите се шта је дебела свиња урадила на домаћем паркету, пустивши усташе да вас победе да би Звезда испала из борбе за европу, са све коментаром после утакмице "Може нам се".

Не може горе и љигавије од тога, не може...

15. Hvala vam za sve, divni ljudi.

16. Hvala vam sto mislite i na nas i na reprezentaciju.

17. @ Thilmo

Da li se ti (tj vi), secas sta je vas gazda Coki uradio pre nego sto je ABA liga postala obavezno takmicenje? Ne a? boli te kurac.

18. Kako napinje Vujosevic s ovim izjavama, nervira me

19. Ne razumem Gatimudo sto si okacio ovaj klip kada ne doprinosi reprezentaciji.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.