Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Kako kenja ovaj Adams, hahaha.
bvdlga verovatno zato što je taj dule godinama sa timom bednog budzeta (za evropske standarde) pobeđivao najveće evropske košarkaške sile.I stvarno smarate sa tim konstantnim pljuvanjem po njemu i pričama o gepekovanju i tehničkim greškama.A nije mi jasno koga su gepekovali kad su otišli na fajnl for i pobeđivali makabi sa višestruko većim budzetom.Čitam postove na ovoj i onoj temi i ne mogu da se načudim.Ej jebote pa zar ste očekivali da posle onako bolnog poraza od bamberga može jedan mlad tim da se podigne posle samo dva dana.Tražite previše.Sad je važna utakmica sa bešiktašom jer ako dobijamo zadržavamo koliko toliko realne šanse za plasman dalje.Ritas gubi od CSKA a brose od barse i onda imamo samo jednu pobedu manje od brosea i sasvim je moguće da odlučuje zadnje kolo.
Ovu ložanu od adamsa neću da komentarišem lolo
Ma dusane nebitna su gepekovanja. Ali ja se isto tako secam kada je taj Dule sa Partizanom imao po 0-8 u Evroligi. Dodje generacija, Velickovic, Tripkovic, itd, sa kojom hteo ne hteo, moras da imas rezultate. Meni je trn u oku sto se tice njega, sto nigde, ali NIGDE drugde nije uspeo kao trener! Sto se tice tehnickih gresaka, budi realan, pa priznaj koliki pritisak vrsi na sudije, i koliko mu se gledalo kroz prste ranijih godina, a onda u EL dodje i popije bananu. Pravite idola sebi od jednog prosecnog trenera,ali dobro, na kraju krajeva, za 50 godina pamtice se to da je on osvajao titule i igrao fajnal 4 EL, tako da vas u neku ruku razumem, ali mi je i dalje komicno...
Pa i taj Veličković je otišao u Real gde se proveo kako se proveo a to neznači da nije dobar igrač.Ne bi da se vraćam na epizodu sa CSKA to je već stoput ispričana priča.Dule ima svoje mane.I ni meni nije jasno kako možete da uzdižete trenera koji dođe na jednu sezonu uzme pare i ode mada ja tog trenera izuzetno poštujem zbog svega što je uradio za reprezentaciju.Barem vi ne bi trebali da pričate o pritisku na sudije sobzirom kako pljujete po istim što se fudbala tiče.Da vrši pritisak na sudije vrši al vi to ponavljate ko papagaji ko da je on jedini na svetu ko to radi.
Pa dobro, ali mi ne uzdizemo u tom smislu Pesica, vec je cinjenica da je on odlican trener! I da li se nama taj pritisak u fudbalu na sudije vraca, ili ispadamo smesni? A Duletu se itekako isplatilo to vrsenje pritiska proteklih godina....
Zato i ne pricamo o Duletu kao vrhunskom treneru Evrope, nego o Duletu kao legendi Partizana. Nama treba trener koji zna da radi u nasim uslovima, poznaje mentalitet i zna da motivise i da zavodi red. Dule to jeste. Uz to je osvojio surnajes trofeja, napravio od Partizana sinonim za balkansku kosarku. A ako osporavate Duleta,aj onda krenite od vaseg trenera. Sta to vukoicic ima u svojoj seniorskoj karijeri? Poraz u finalu kupa od Partizana?
Sto se tice pritiska na sudije, pa naravno da treba da vrsi pritisak na sudije. Svesno to radi, i postize rezultate. To je covek koji na -10 protiv tamo nekih retarda krene da "bije sudije" , publika izdivlja, atmosfera prokljuca, a igraci rastereceni umesto ocajne partije krenu da grizu i obrnu rezultat u +8 za jednu cetvrtinu. To je njegov KVALITET.
Kao sto je deo trenerskog posla da osmisli tatktiku i zove tajmaute,tako je i deo trenerskog posla da pokrenes igrace kad igraju lose. On to uspeva i to je to. Ok, dobija kazne, al to je propisano pravilima i ne vidim cemu halabuka.
i samo jos ovo
Kao prvo,ta generacija nije dosla, nego je stvorena. Oni nisu u provoj sezoni u EL otisli na F4. Vec su prethodne 2,3,4 godine igrali po malo i postajali igraci. Jebiga, nije vam Dule kriv sto vam je Roberts bio nekvalitetan za CZV, pa je 2godine kasnije u partizanu igrao F4 i bio jedan od najboljih stranaca ikad. Znaci da ima razlike u Duletu i vasim trenerima. On je od onog sto vi smatrate nekvalitetnim napravio extra korisnog igraca koji mu je pomogao da ode na F4.
A kada smo mi to uzdizali Vukoicica? :D
E vidis, to i jeste najveci problem. U nasim uslovima. U uslovima u kojima ti je sve i svasta dozvoljeno, pa te kazne svaki treci put, u uslovima kada ti gori pod nogama dobijes taman toliku pomoc da to prevazidjes,itd itd... A onda dodje reprezentacija, ti izduvas. Onda dodje CSKA, ti izduvas. Onda dodje CG, ti izduvas.
bvldga poenta je? šta?
Došao si na temu da provociraš, da ubediš nas, navijače Partizana, da se odreknemo svoje legende, Dula Vujoševića? Brate, nije to potrebno ovde raditi. Imate temu ABA liga nešto tako, raspravljate tamo o ovome. Ovde, na ovoj temi, ne vidim smisao. Kao sad ja odem na FK CZ temu, i pokušavam da vas ubedim da je Džaja govno jer je ćorkiran. Mani se toga.
Zasto provociram? Izneo sam svoje misljenje, a Gazi i Dusan su mi izneli svoje, i objasnili zasto je to tako. Ja smatram da nisu u pravu, oni smatraju da su oni u pravu, i nece mi ubediti u suprotno, kao ni ja njih. Znaci treba da dodjem ovde i samo kazem bravo kad pobedite, posto inace ne dolazim i pricam jebi,itd, nakon poraza?
I poenta je da mi je to neshvatljivo, mozda ja gresim, ali isto tako znam dosta svojih drugara grobara, koji dele sa mnom misljenje... Verovatno da i oni dodju ovde i to napisu, provocirali bi jel?
Bvdlga, nemate kredibilitet da pricate o nasem treneru posto ste poslednji put imali kvalitetnog trenera koji je ostao vise od jedne sezone 2000. godine.
Jeste, to su uslovi u kojima Dule dominira. To su uslovi u kojima vi danas imate 20 miliona duga, u stecaju ste, a sutradan vam je gazda Covic i nemate dugovanja u zemlji u kojoj je privatizacija klubova i dalje zabranjena. O parama da ne trosimo reci. Od kojih li ste to trofeja ustedeli za onolike crncuge? Verovatno u fudbalu.. A da, ni tamo niste osvojil nista 6 godina. Mozda u vaterpolu, a da, ta igra je izmisljena letos i vi vec dominirate.
Da ne raspravljamo bezveze kad niko nece promeniti misljenje. Dule je za nas legenda, za vas je svinja debela, u tome i jeste draz nama kad vas guzi, i vama kad izgubi. Za sad vodimo sa 11 godina prema 0,al dobro, imate poneki povod za radovanje. jednom u 10 utakmica.
Al kako serete za pritisak na sudije kao da je Pešić bolji što se toga tiče, pa pogledajte Željka Obradovića bre, Dudu Ivkovića svi to rade pa niko neće da dozvoli da mu sudije kroje meč. Samo što neki imaju autoritet kod sudija dok drugi nemaju i to je tako. Kao i kod igrača Rakočevića takneš odma faul Milosavljevića biješ al ko njega jebe( ovo je samo primer ne mislim na tekmu juče).
Uostalom Dule je već nadigrao Pešića sa u tom trenutku daleko skupljom Zvezdom od nas.
Kažeš generacija Tripkovića, Novice i Tepića kao bre da su oni sad lideri evropskih velikana i najbolji igrači EL. A sem Novice nijedan od njih nije EL kalibar. Peković je došao kao drvo i bio izmena Peroviću al je radom izrastao u igrača. Kad neko sa budžetom od 2.5 miliona dobije nekog od 30 i kusur mora nešto da zna ako ništa drugo da motiviše ekipu.
I sve, sve da vi verujete da mi dobijamo domaću ligu i jadransku ligu zbog sudija al kako smo zadnjih 6 godina radili u EL ono što smo radili a pokradeni smo mali milion puta?
Dule je van ritma u par utakmica ove sezone i što jes jes mora da se presabere, sinoć nije smeo u trenutku kad smo došli ponovo na -9 da drži Bertansa na klupi kao ni Tomasa zadnjih 7 minuta protiv Bamberga. Ali doćiće to sve na svoje ne sumnjam ja.
A Gazimudo, znaci smeta ti kada Zvezda odjednom postane jaca, a nije ti smetalo kada je Partizan isto to uradio pre 12 godina? :D Gurali su vas, sada guraju nas. Ne vidim zasto ti to smeta, kada si uzivao proteklu deceniju....
http://www.youtube.com/watch?v=yIdFIrG5ubM
pwned
http://vukajlija.com/forum/teme/33814-kk-partizan?strana=54#post_2164817
Jeste, nas su pre 12 godina gurali tako sto je podgoricka buducnost pobedjivala nakon sto se ne sviraju povlacenja za nogu na sred terena u kontri , i to ne 1 nego 2 puta na istoj utakmici.
Ne vidim kako smo mi to odjednom postali jači tad bvdlga? Stvarno ne vidim, šta imali smo nekoliko puta skuplje timove od vas? Meni se čini da u basketu samo zadnje dve sezone mi imali skuplji tim od vas ali evo i ove ste se vratili svojim korenima. Kao Mile Kitić jači ste nego ikad, navijači vam upadaju u Pionir uz pomoć države. Vazda ste imali preskpe strance, skupe domaće igrače i nas je pomagala država zanimljivo veoma zanimljivo...
Jbt kakav si ti keršme ? Da sam znao da si tako opasan ne bih se kačio.... Smešan si!
Što se vas ostalih grobara tiče, jako mi je drago što ste ponovo počeli da se osećate ugroženima u svim mogućim sportovima, i odma kreću priče o FMP i Zvezdi, o veštačkom vaterpolo klubu itd itd. Oduvek ste bili smešni i kao navijači i kao klub, kad niste dobijali derbi u fudbalu godinama, onda ste se držali basketa i vaterpola kao pijan plota, onda ste počeli malo da dobijate u tom fudbalu, ne zbog vaše veličine nego zbog uništavanja Zvezde, pa ste smislili čuvenu parolu dominiraj. E sad polako se Zvezda čupa u vaterpolu, košarci pa i u fudbalu imam sasvim dobar tim, e sad vam ostaje boćanje i hokej na travi. Šta imam ja da pričam sa "navijačima" koji jedan mali stadion ne mogu da napune za jedan veliki Inter!? Šta da pričam sa navijačima čiji su kompleksi toliki, da ispred severne tribine postavljaju ozvučenje kako bi uspeli da se barem malo čuju?! Mali ste bili mali ste ostali, a samo igrom slučaja zbog krize u našem najvećem klubu ste uspeli zadnjih desetak godina da napravite neke rezultate u konkurenciji sami sa sobom, a koliko ti rezultati vrede vidi se u evropi, gde ste tek u četvrtoj utakmici uspeli da postignete gol ,a o pobedi u nekom evropskom takmičenju neću ni da pričam, a sad polako to kreće i u ostalim sportovima, kojima ste se toliko divili!
da ne troluješ, odgovorio bih ti, ovako...
Ovo je toliko nekvalitetan trol da je komično :D