KK Partizan

1. Искидао сам се на адамсове постове, како су ми постали занимљиви ови цигани, комедија жива.

2. Što se vas ostalih grobara tiče, jako mi je drago što ste ponovo počeli da se osećate ugroženima u svim mogućim sportovima, i odma kreću priče o FMP i Zvezdi, o veštačkom vaterpolo klubu itd itd. Oduvek ste bili smešni i kao navijači i kao klub, kad niste dobijali derbi u fudbalu godinama, onda ste se držali basketa i vaterpola kao pijan plota, onda ste počeli malo da dobijate u tom fudbalu, ne zbog vaše veličine nego zbog uništavanja Zvezde, pa ste smislili čuvenu parolu dominiraj. E sad polako se Zvezda čupa u vaterpolu, košarci pa i u fudbalu imam sasvim dobar tim, e sad vam ostaje boćanje i hokej na travi. Šta imam ja da pričam sa "navijačima" koji jedan mali stadion ne mogu da napune za jedan veliki Inter!? Šta da pričam sa navijačima čiji su kompleksi toliki, da ispred severne tribine postavljaju ozvučenje kako bi uspeli da se barem malo čuju?! Mali ste bili mali ste ostali, a samo igrom slučaja zbog krize u našem najvećem klubu ste uspeli zadnjih desetak godina da napravite neke rezultate u konkurenciji sami sa sobom, a koliko ti rezultati vrede vidi se u evropi, gde ste tek u četvrtoj utakmici uspeli da postignete gol ,a o pobedi u nekom evropskom takmičenju neću ni da pričam, a sad polako to kreće i u ostalim sportovima, kojima ste se toliko divili!

A ZVEZDU UNIŠTAVAJU VATIKAN I USTAŠE JER IM SMETA SRPSTVO!!!
    Čekte jebote stom košarkom ja na sajtu aba lige vidim da niste prvi na tabeli mora da je neka greška kod njih lolo

3. Količina pacijenata na temama o Zvezdi i Partizanu je apsolutno zadivljujuća. Napušavate se oko toga koga od dva državna kluba, država zapravo finansira. Pa oba jebem mu sve.

EDIT: I samo jedna ispravka za Gazimuda radi tačnosti - Roberts je odmah posle Zvezde igrao za Partizan. Nije bio problem kvalitet Robertsa, bili su u Zvezdi toga potpuno svesni da taj čovek to ima, nego je imao jednogodišnji ugovor i kada je taj ugovor istekao čovek je otišao u Partizan. Ovo samo radi preciznosti, a ne da bih se sa bilo kim raspravljao to mi stvarno nije namera.

4. Bili svesni toliko da je igrao 10ak minuta po utakmici.

5. A ZVEZDU UNIŠTAVAJU VATIKAN I USTAŠE JER IM SMETA SRPSTVO!!!
    Čekte jebote stom košarkom ja na sajtu aba lige vidim da niste prvi na tabeli mora da je neka greška kod njih lolo

Zvezdu uništavaju razni tajkuni i kriminalci, i vas bi uništavali da malo vredite, nego od duplog golog ne možeš ništa da ukradeš!

Što se mesta na tabeli tiče nismo prvi i verovatno ni nećemo biti u narednih par sezona, ali se konačno vidi da se ide ka tome i konačno dolaze kakvi takvi rezultati, vi ste još uvek jači KK od Zvezde ali vidite da se ide ka tome da za par godina ćete biti tamo gde je Zvezda bila do juče i sad je već krenula panika, i pljuvanje po Zvezdi koju nazivate FMP, eto o tome se radi...

6. Gazimudo, čovek je tokom sezone u Zvezdi imao prilično tešku povredu. Samo zbog toga nije ni imao ogromnu minutažu. Veruj mi kao navijaču Zvezde :)
    Kao što već rekoh nije ovo radi rasprave nego tačnosti radi.

7. Hahaha ovo postaje sve bolje.
    EDIT mislim na adamsov post

8. i pljuvanje po Zvezdi koju nazivate FMP

mislis o FMPu kog vi nazivate Zvezda?

9. mislis o FMPu kog vi nazivate Zvezda?

hahahaha pobjeda :D

10. А људи што се цимате, испушили сте курац поштено и крај. Пушимо га ми задњих година па нисте дизали толику буку ? да вас није ухватила прпа за будуће утакмице можда, м?

11. да вас није ухватила прпа за будуће утакмице можда, м?

Даниленце, звезда је одиграла текму на енбиеј лиге, ја одавно нисам виђео да неко за двије четвртине скуца шездесет поена, ако се надаш да ће вам руке и даље бити онаго зачаране одмах да ти кажем да се не надаш превише јер ћеш на крају бити грдно разочаран. Друго, ако си неког гробара зајебавао због јучерашњег дербија ондак ти фали једна ствар која се зове образ. Јеби га, мени је непојмљиво да ме зајебава навијач клуба који своју последњу титулу није запамтио, који нас побиједи једном у седам мечева, коме држава прави клуб, који се припаја са другим екипа, и којег због недостатка пара тумбарају из једне хале у другу.

12. Ја не зајебавам ради побједе над небитним клубом као што сте ви. А о томе да смо државни пројекат сањајте момци. Исто смо тако били државни пројекат прије десет ди пет година кад смо вас карали (зависи у ком спорту па сам ставио овако године), сад кад држава нас уништава а вас гура одједном нисмо. Од читаве владе Србије, Фудбалског савеза и свих институција једна особа је циган и замерате му што воли свој клуб и гура га? баталите.
    Као друго, нешто не знам да се ико од вас фали да сте пушили курац 10 сезона за редом, фазон то је било давно не рачуна се. Е и за 20 година и ово ће бити давно, па ћемо видјети шта ћете причати. А то око фузије око два клуба, па у то и Теги комплексаш више не вјерује, то што ваша крмад из управе и Дуле Вујошевић медијски етикетирају Звезду ваш је проблем. Прво почистите ваше двориште па нас гледајте, уопште не знам разлог зашто гледате нас. Ипак се види доза љубоморе и зависти код вас.
    И за сам крај, зашто најбољи евролигашки навијачи напуштају халу док игра њихов вољени клуб, зашто најбољи европски навијачи буду ућуткани од стране 300 симпатизера, форумаша и пријатеља клуба ? зашто се ти најбољи европски навијачи правдају да су цигани прекинули бојкот па су их надгласали ? и да су прекинули бојкот 300 људи не смије да буде гласније од 5000, а нису прекинули бојкот. 300 људи којима је просјек година 45, који су задњу утакмицу на северу видели прије 10 година вођени НАЈВЕЋИМ ШВАЛЕРОМ СЕВЕРНЕ ТРИБИНЕ Владом Маузером надгласали су најбољу евролигашку публику.
    Сине, ко вас јебо годинама јебаће вас опет!
    ЕДИТ: немам намјеру да икога провоцирам, да улазим у расправе, само сам вам рекао да не правите толику помпу око овог пораза. Ето.

13. после прве реченице сам престао да читам пост.

14. после прве реченице сам престао да читам пост.

Истина боли, знам :(

15. после прве реченице сам престао да читам пост.

То довољно говори о томе какви сте.

16. Адамсове ријечи су златне за оно што ви пишете. Ал' јеби га, не могу у расправу са вама, ја навијам за један сићушан клуб, ми смо само мали партизан.
    Нама треба да буде част што излазимо на паркет са великом Црвеном Звездом која игра на облацима славе.
    А и реално, који би се курац цимао да нормално разговарам са Ципелићем коме је прва ствар коју мора да каже да смо ми небитан клуб па тек онда све остало!?
    Кеве ми, личите ми на оне ликове што остављају коментаре на спорталу.

17. ја навијам за један сићушан клуб, ми смо само мали партизан.

Тачно

Нама треба да буде част што излазимо на паркет са великом Црвеном Звездом која игра на облацима славе.

Опет тачно. Супер што знате текстове наших песама.

Товари ко на шталу.

18. Па нормално, ми смо и наше пјесме покрали од вас, не ?Данило, затвори се у ормар и маши циганским шалом, сувише си пристрасан да би неко са тобом говорио о партизану и звезди.

19. И колико знам то што пишеш се противи правилима навијачких тема.

20. Бан ко бан, ни први ни задњи, ево сам ћу га тражити. Зашто покушавате да ударате контру и да правите од нас будале, кад читав свијет зна да сте годинама иза нас ? по свим аспектима заостајете људи, требате да порадите на томе а не да мажете очи народу како је нешто другачије. Ви сте само лоша копија...

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.