Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Evidentno smo pali posle Barse i od povrede Bogdana ali tim je mlad i oscilacije su očekivane.
Млада екипа, млада екипа, бла бла
чекај и ви сте све задовољни да гледате клинце како се уче да играју? ја нисам, оћу да гледам екипу која зна шта хоће, екипу која не губи од неког бросе баскетса код куће или пуца 15 разлике од фмпеа и која може да згази и много крупније рибе у пиониру. Свака част момцима, чим Дуле има има поверења у њих, ја не сумњам да ће можда већ од наредне (ако се одрже скупа) да разбијају,АЛИ јебено ме нервира да гледам да се ЦЕЛА екипа губи онако ко против бросеа или да преспавају целу текму као против против фмпеа. не може тако. Јесте да смо годинама тим у коме одрастају и од Дулета уче кошарку многи одлични играчи, али смо исто свих тих година имали по ког искусног играча да све то доведе у ред на терену. Сада, колко ми се чини, немамо ниједног таквог и дешава се шта се дешава.
Није смак света, идемо даље, доћи ће ваљда све на своје, пре него што се изгуби сезона.
Тролује лик, не вјерујем да је природно глуп. Толико.
Menijesamodosadno, ne seri.
Kažu da Dule voli da šamara igrače, e pa ne tuče ih dovoljno! Udri Dule, moraju da osete vaspitnu! Ma bre to se izbezobrazilo, uzimaju gomilu keša, jebu neke Soraje i Stanije, a na terenu, cvrc!
I ti ne seri.
наравно, млатони разуме и стрпљив је јер је он прави навијач
E ovi "pravi navijači" su zapravo usijane glave koje sutra mogu promeniti klub i isto tako vatreno navijati za zvezdu. Znam takav tip ljudi, samo da se biju u grudi kako su pravi navijači, a zapravo im nije stalo do kluba kao nama, pravim navijačima.
сад стварно сереш хаха
Taj neki Brose vredi 9 miliona odnosno tačno je tri puta skuplji od nas a samo Nahbar verovatno ima platu kao svi naši igrači zajedno. Kao drugo igrali smo bez Bogdana. Promašili smo strance i šta da se radi jbg.
Drugo Vlada Jovanović je u zadnje dve sezone imao MNOGO skuplje timove od ovog Duletovog a nije napravio nijednog jedinog igrača za prodaju i to sad moramo da trpimo. Nemamo para za Mekejleba jbg navikni se, razmazili ste se navikli da sve trpamo lagano.
A ti balo sena ne troluj više smorio si kornjaču.
Ne serem bre! Pa znam lika koji je umirao za Partizan, znači kao on huligan, kao oće da se bije ako vidi da neko nosi zvezdin šal i te munje, da bi ga jednom prilikom prebili Grobari kad je Paćo igro protiv njegovog lokalnog kluba, jbg greška, otkud oni znaju za koga on navija, nisu gledali gde biju. Dečko završio u bolnici, od tada je najvatreniji zvezdin navijač koga znam! Toliko o takvim ljudima. To su fanatici, ime kluba je sporedno, bitno samo da se "navija".
Нема на шта да се навикавам, 12,13 година ја активно пратим Партизан, поготову кошарку, и све ми је познато од раније. Али таман смо се мааало помакли од те нулте тачке, и неколико година стварно смо једна зрела екипа која може да парира сваком. Јбг, не прија ми да гледам поново ово, и на крају текме кажем ''ма добро млади смо још''. У курац с тим.
http://www.doctormacro.com/Images/Posters/T/Poster%20-%20Trouble%20in%20Paradise_01.jpg
ОПАААААА!
Иначе, ви што пљујете по Вестерману сте раскрстили с реалношћу, момак је огроман потенцијал. Прави европски интелигентни плејмејкер.
Ae bre ljudi sta ste se uspanicili?
Pukli od FMPa, pa sta? Dosli su nam u nezgodnom trenutku, a mislim da bi nas i mnogo losiji od njih danas pobedili.
Na kraju krajeva, da zvezdu nije onoliko sralo u prvom poluvremenu, tekma bi bila egal, a posto mi mozemo, bez preterivanja, 20x bolje da igramo od ovoga veceras, ne vidim cemu briga.
Jebiga, dosta su nam skakali pod kosem,al uzmite u obzir da su nam oba centra na poluvremenu imala po 3 penala i vec sredinom trece cetvrtine po 4 licne.
Gordon se taman navikao na nesto sporiji ritam tekme, kad ono uleteli ovi zvezdini cirkuzanti ,pa se tu malo pogubio.
Ne znam samo zasto djekic nije igrao vise. Tacnije, ne znam zasto ga uopste drzi u timu kad ne radi nista,al kad je vec tamo, mislim da je mogao da igra malo vise,ako nista bar da par puta opauci po gloovi onog vehabiju camugastog, bar da znamo sta smo uradili.
Sto se tice lucica, ok losa partija,al uzimao je dosta odgovornosti na sebe, malo srljao,a nije ga hteo sut, pa je promasio cak 4 bacanja..
Mene od pocetka sezone nervira igra milosavljevica. Covek u petak promasi sut za 2 poena,a bio sam, i to ceo obruc. Trojku dao u prvom napadu, i posle toga nista. Gledao sam ga i u obrani, nista spec.. vrteo ga rakocevic po terenu, i to je to. On je po meni trenutno u najgoroj formi. A o tomasu da ne trosimo reci,posto je vec bivsi. Ovog sto dolazi ne znam, videcemo sta ce da bude.
Dobra stvar ovog poraza je sto ce malo da rastereti ekipu,nece se pricati o fantasticnim klincima koji ruse redom,nego o ekipi koja tek treba da prikaze svoje najbolje. A ispostavilo se ove sezone da tad igraju najbolje.
Čestitam ganferima na pobedi, ne znam kakva je bila tekma, tako da o njoj ne mogu da pričam. Glupi RTS....
Pukli od FMPa, pa sta? Dosli su nam u nezgodnom trenutku, a mislim da bi nas i mnogo losiji od njih danas pobedili.
Ajde ne smaraj zsfuranim forama... Koliko god bolelo izgubili ste od CRVENE ZVEZDE, jeste ta zvezda bila ruinirana i unistena, ali je isplivala, i u vaterpolu takodje. A koliko ste vi veliki klub pokazuje bas ta cinjenica, da pucate od muke kad se pojavi bilo kakva konkurencija, lako je biti prvi od jednog. Ista je prica i u fudbalu, kada je Zvezda osvajala titule u ligi koja je bila iza 4 najace u evropi, vi ste bili mali partizan i borili se za opstanak i po neku titulu sa vremena na vreme. E sad je i u tom fudbalu opet Zvezda ruinirana a vi osvajate titule sami protiv sebe, a sutra dan kad opet bude dosao neko i rekao dosta, i opet od Zvezde napravio ZVEZDU, opet ce te krenuti sa pricama ovim ili onim! Ali jedna stvar mora da vam bude jasna i vi je znate vrlo dobro i veoma vas boli, a to je i da dan danas i ako jeZvezda u rasulu kakvom jeste opet je vise postovana i cenjena u Evropi, boli vas sto svi evropski klubovi ma koliko veliki bili kada dolaze kazu da su svesni velicine kluba kome gostuju, a vi ste bili i ostali na tome da je pre par godina trener jedne Petaj tikve izjavljivao kako u Beogradu ide na pobedu, jer Partizan nije jak kao sto se predstavlja (ako mi ne verujes potrazi na netu njegovu izjavu) i doziveli ste da jedan trener nekog tamo Nefcija izjavljuje posle zreba kako je partizan realno najslabiji u grupi( takodje proveri)... Zato nemoj biti smesan jer i ti i ja znamo da i pored unistavanja Zvezde ona je i dalje najpoznatiji i najveci nas klub! U ostalom i samo unistavanje je pokazatelj velicine Zvezde, jer se samo vredne stvari mogu ocerupati i unistiti, na bezvredne niko ne obraca paznju. Tako da za vas nema brige, vas niko nece ni pokusati da unisti, vi ste tu gde ste bili i 1945 i danas i gde ce te biti i narednih 100 godina, u senci jedne velike Zvezde!
Vau. Nikad me niko nije tako procitao. Tema za KK SLEDECU SEZONU je par piksela nize od ove. Idi tamo,posto ti je tamo i mesto. I molim te, odrasti. Meni zameras nazivanje KKCZVBGDFMPDIVA kao isfuranu foru,a palis se na price o 45oj, titu, petah tikvi itd.
Adams ima kornfleks od Partizana!
Adamse baš odličan si! Aj sad paljba!
Gazimudo brate Milosav pojeo Rakočevića čovek je odigrao paklenu odbranu, Anđušić opet mnogo ispadao u odbrani.
Nista mi nije smesnije nego uzdizanje Duska Vujosevica poslednjih 10 godina od strane grobara....