KK Partizan

1. Jeste videli kako lagano Pavlović pravi višak? Kako navlači po dvojicu na sebe a onda pravovremeni pas centrima? E sad dodajte na to povremeno Bertu kako širi igru i eto rešenja pod košem. Samo odbranu da poprave a od njih u napadu nekih 15 poena ukupno po meču i mašala.

2. Marković....Lebron u ovom trenutku lololo

Mislim da će biti OK sve.
    Uhvati me malo žal kada pomislim da nije bilo ovih povreda kako bi jaka sezona bila.

3. I da, za Kinzaru je veliki znak pitanja da li će igrati, i ako bude igrao, pitanje je koji je to nivo, ipak lik nije trenirao par nedelja...

4. Ne verujem ja da mi dovodimo nekog. Markovića pogotovo jer nemamo mi tih para. Kad dođe Berta to će biti to.

5. TucanKamen
    Jeste videli kako lagano Pavlović pravi višak? Kako navlači po dvojicu na sebe a onda pravovremeni pas centrima? E sad dodajte na to povremeno Bertu kako širi igru i eto rešenja pod košem. Samo odbranu da poprave a od njih u napadu nekih 15 poena ukupno po meču i mašala.

Centri protiv Zalgirisa imali 25 poena. Kad bi imali ukupno 15 na svakoj tekmi, to je tacno svaka tekma 15 razlike, jer su Kinzi, Bogdan, Zofri i sada Pavlovic sa svima u stanju da igraju egal.

6. Dobar intervju sa Kinzarom.

7. Seca li se ko Marka Lekica epizodiste u kosarkaskom klubu Crvena Zvezda? E da li da dovedemo njega?

8. Pa da, dali su centri 25 poena, ali im je zato jebeni Javtokas koji je uvek bio poznat kao smešan napadač dao 15 poena. Mani me te zajebancije :D

9. Pa Javtokasu je to prosek u TOP16 nije baš da je smešan napadač. Dobar je Javtokas.

10. Da se ispravim, uvek je bio poznatiji kao defanzivac nego kao ofanzivac.

11. Richard Pryor
    Da se ispravim, uvek je bio poznatiji kao defanzivac nego kao ofanzivac.

ja sam hteo da kazem da sa onakvim ofanzivnim ucinkom mi bismo imali po 80 poena po utakmici,a u toj situaciji mi bismo pobedjivali 90% utakmica.

12. Evo sad po nekim forumima pišu da Kinzara igra ipak, i da je sve u redu sa njim, da je kao samo taktička predigra vest da neće igrati.

13. Normalno je odradio poslednji trening, tako da bi trebalo da igra.

14. Naravno da ce da igra.

15. Novica pred otkazom u Bambergu, joj koji bi svrš bio da dođe.

16. Jebem ti ćivot, baš mi žao Novice, a imao je sve predispozicije da postane veliki igrač.

17. Ako dodje, ja cu ga izdrkam u pioniru na sred utakmice :D

18. S obzirom da je Novica slobodan igrac, stvarno ocekujem da potpise za nas. Em sto je tajming idealan em sto ce svakako vise koristiti timu od Salica recimo. Pa i ovako kljakav i van forme nam je dobrodosao.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.