KK Partizan

1. Kaže da je informaciju dobio od dobrog prijatelje Novice.

A kolika je prosečna plata nekog vrhunskog igrača koji pokriva ustu poyiciju kao Pavlović?

2. Pa jebote u Igokei čamuge prošle godine su imale po 120, 130 k s tim da su bili prijavljeni kao direktori nekih preduzeća, a preko kluba su dobivali 60 k godišnje :D
    Tako da su to cifre ispod očekivanja...

3. Pa brate, Odom igra za Laboral za 50 000 evra mesecno. Pa ti uporedi kvalitet Odoma i Pavlovica. U svakom slucaju, Pavlovic bi bez problema mogao u evropi da igra za 50k mesecno.

4. http://www.b92.net/sport/vesti.php?yyyy=2014&mm=02&dd=20&nav_id=814559&utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter

EDIT: Nema sanse da Kinsi igra za manje pare od Westermana i Milosava. Jednostavno nema sanse.

5. A kolika je prosečna plata nekog vrhunskog igrača koji pokriva ustu poyiciju kao Pavlović?

Šilb koji ne može da mu nosi vodu i čisti patike košta 600 K evra za sezonu.
    Pavlović je na početku odbio Dalas za milion dolara jer su mu nudili da maše peškirom i bleji na klupi u slučaju da se neko povredi.

6. Brate Gmudo Kinzi igra za 200k dolara a ovi za 200k evra, razumeš se u kurs i matematiku( je l' položi više tu matu na FONu?) pa sam izračunaj lolo

7. Dalas za milion dolara jer su mu nudili da maše peškirom i bleji na klupi u slučaju da se neko povredi

Iako je cifra moguca, moram ti reci da to nije istina, i da je to plod preuvelicavanja navijaca Partizana neposredno pposle dolaska u KKP.
    To su demantovali isti oni koji su rekli da kod nas prima 10 000$. Tako da ako je istina jedno, onda je i drugo ;)

8. Moguće da je preuveličavanje ali to su ti otprilike minimalni ugovori u NBA za igrače koji su godinama tu.

9. Ja mislim da bi Pavlović u punoj formi mogao ladno za zabode milionče u Evropi.

10. Ја сам чуо да је Шилб имао 450, а да Џенкинс има 600 хиљада. Туцани говори 600 за Шилба, а Млатони (чини ми се) писао 800 или чак милион. Поента је да се много сере, јер нема шансе да знамо те ствари кад клубови не послују транспарентно, тако да имамо само гомилу гласина које иду из крајности у крајност.

11. TucanKamen
    Brate Gmudo Kinzi igra za 200k dolara a ovi za 200k evra, razumeš se u kurs i matematiku( je l' položi više tu matu na FONu?) pa sam izračunaj lolo

Pa nisam rekao da znam da Kinzi ima 200k. rekao sam da je moja predpostavka. A na evre sam mislio. I dalje stojim da nema trika da nije najplaceniji nas igrac trenutno.

U prilog ide i ona prica kad su rekli ovi insajderi da se razmislja oko toga da mu ponude novi ugovor ali se neckaju jer vec sad ima platurinu a morali bi da mu ponude jos jaci ugovor. A politika kluba je da nijedan igrac ne odskace mnogo primanjima od ostalih.

12. Ја сам чуо да је Шилб имао 450, а да Џенкинс има 600 хиљада. Туцани говори 600 за Шилба, а Млатони (чини ми се) писао 800 или чак милион.

Nisam ja nikad napisao toliko, kad se pričalo o odlasku napisao sam da ima milion i po za tri godine. I ja sam čuo da je imao 600k dolara, što mu dođe na 450k evra.

13. U prilog ide i ona prica kad su rekli ovi insajderi da se razmislja oko toga da mu ponude novi ugovor ali se neckaju jer vec sad ima platurinu a morali bi da mu ponude jos jaci ugovor. A politika kluba je da nijedan igrac ne odskace mnogo primanjima od ostalih.

Baš oni su rekli da dobija 200k dolara kad je dolazio.
    Jebiga, upala nam kašika u med. :)

14. a neće da Gagula izgubi minute jer se nadaju da će da ga prodaju.

Pa jebote u Igokei čamuge prošle godine su imale po 120, 130 k s tim da su bili prijavljeni kao direktori nekih preduzeća

Хахаха! Весело данас на форуму.

јер нема шансе да знамо те ствари кад клубови не послују транспарентно

Како сад то? Зар није тачно да је Ћоки све објавио и да се све ради транспарентно?

15. Stevane Šilbu je par meseci ranije Galatasaraj ili tako neki Turski klub nudio 900K za sezonu al je on odbio jer je tražio dugoročniji ugovor što je i dobio sa vama, e sad ljud kažu da je 600 k. Šta ima od toga da potpiše sa vama za 400 k puta 3 i kad bi nakon jedne sezone od 900K i da je bogalj sigurno u nekom Prokomu uzeo 300. Dženkins ne može da ima veću platu od Šilba nikad, Šilb je proveren EL igrač a Dženkins ne. Dženkins ne može da igra za više 400k dolara sem ako Ćoravi nije prso skroz sa mozgom.

Ja ti Gmudo kažem da je za Kinzaru provereno da proverenije ne može da bude. On je i prošlu godinu igrao za nešto malo više. Čovek je bio izašao iz povrede i nije bio tražena roba u Evropi.
    Normalno da ne mogu da mu ponude produženje kad će sa ovakvim igrama lagano da zabode 500K bilo gde u Evropi. Mi 500 k niti imamo niti bi bilo u redu prema ostalima.

16. Da ga jebem, nije ni toliko bitno. U svakom slucaju ,voleo bih da ostanu i Kinzi i Leo i Pavlovic i Berta i Zo i Milosav i Bogdan.
    Centri nek idu u paketu i nek daju 50% popusta,al da cenu racunaju recimo 200 evra.
    VECERAS KEC!

17. IGRAJU ZA MILIONE BRE A NAROD NEMA LEBA DA JEDE!

18. Како сад то? Зар није тачно да је Ћоки све објавио и да се све ради транспарентно?

Да ли мислиш да се примам на те глупости?

Туцани, ти си цео свој аргумент засновао на овој информацији.

TucanKamen

Stevane Šilbu je par meseci ranije Galatasaraj ili tako neki Turski klub nudio 900K za sezonu al je on odbio jer je tražio dugoročniji ugovor što je i dobio sa vama

А мени и ово није ништа више од рекла-казала, па нек је и изашло у новинама.

А што се тиче Џенкинса, можда није могао у почетку да има толику, али сети се да је потписао нови уговор. Али не кажем да је тачна та моја информација, а да твоја није, можемо само да нагађамо.

19. Што су глупости, јеботе? Чуо сам на десет страна да је Звезда објавила све рачуне, а Партизан неће. Чак је та прича била и на овој теми.

20. Ma to nije ni bitno sad. Sigurno ga ćoki nije otpustio zato što ima 300 k a daje "samo" 10 poena po meču u proseku.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.