KK Partizan

1. А добро на тикет, ја се омишљам да ставим 50-ицу:) Шта курац овај Аројо, ваљда можете њега да зауставите и онда Богдан и Жо да се мало разгоропаде и ето.

2. Iako je Kinsi rovit i verovatno nece igrati vise od 15-20 minuta, njihovo neigranje Ercega (gde im je bila i najveca sansa), plus Macvan prakticno 2 nedlje bez treninga ce igrati, plus publika, plus Dule na klupi, mislim da su sanse na nasoj strani. A sto se tice kladionice, u ovakvoj situaciji rizik na kvotu 2.8 se itekako isplati.

3. Ма и то што кажеш, додуше од јутрос зовем гробаре другаре, нико од њих да ми каже СТАВИ, шта курац. Сви нешто, па трееебало би, па нее знаам, пу јеботе.

4. Pa i da ti grobari daju zeleno svetlo ko iz topa, nije ti to nikaka sigurnost kod stavljanja 50e na Partizan. Trebalo bi,al gubili smo i od laksih protivnika, i to kad smo imali bolji sastav, bar sto se povreda tice..

5. Erceg ne igra...uložio sam neku kintu na njega preko 11,5 Bogdana preko 19,5 i Navara ispod 12,5...znači ostaju mi ova dvojica i 3 + ajaks i juve....

6. Ja nesto nisam ubedjen u Bogdana.. U meridianu 21,5 granica na njega.. Mozda odigram njega ispod, a Muslija ili Gagica preko (granica na prvog 6, na drugog 5)

7. Nem pojma.... ja računam da će zbog Pavlovića da se napali da pokaže ko je prvi igrač....A uz to je odigrao slabo šuterski protiv Širokog...ko ga jebe to ja navijački umjesto keca povuko :D

8. Citajte odozdo. Ko koga ovde jebe:
    http://img163.imageshack.us/img163/3842/ou5m.png

Ovaj kaze da je fizicki u savrsenom stanju? Valjda Misko nije toliko neozbiljan da ovako baronise kad zna da ce ga bilo koji klub uhvatiti u lazi...

9. ma usteram im kurac,,,samo se nerviram!

10. Dolazi Novica. Neki lik iz kladionice mi rek'o juče da je to gotova stvar

11. e koliku platu prima Pavlović?

12. 10 000 dolara mesečno.

13. E ako je lik iz kladionice rekao, onda je sto posto tacno :D Pa ovde vam prenosimo info od ljudi bliskih klubu, valjda je to sigurnije od nekog liga iz kladze :D

Pavlovic prima 10 000 dolara + bonusi ako se osvoje ABA i SL

14. Kad smo kod plata zna li ko ko ima najveću platu i koliko je keša u pitanju?

15. Ma brate neće naši da ga potpišu zato što dolazi Bertans a neće da Gagula izgubi minute jer se nadaju da će da ga prodaju. Amaterizam.
    Uzdaš se u igrača koji devet meseci nije igrao košarku i pitanje je kako će pre svega zbog psihe da odreaguje kad se bude vratio a i zbog Gagulinih minuta nećeš da dovedeš četvorku koja može da ispadne ogromno pojačanje a u najgrem slučaju da bude bolji od Gagule bar 2 puta.

16. Ma ja mislim da ce ga dovesti na kraju. Odnosno, nadacu se dok ne objave da je potpisao za nekog drugog..
    Anarhisto, Kinsi ima najvecu ( a ujedno jedini redovno prima ) platu. Ne znam tanco kolika je cifra, al cenim nekih 200k godisnje.

17. Vesterman ima najveću platu. Posle Gagi, Kinzi i Žofri pa Bogdan. Koliko ja znam. Leo oko 200k ovi ostali oko 150K, 10 gore dole.

18. Anarchyst
    Kad smo kod plata zna li ko ko ima najveću platu i koliko je keša u pitanju?

Mislim da Dragan i Leo imaju po 200 000 evra godišnje.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.