KK Partizan

1. Savršena odbrana se igra nogama i kretnjama a ne bicepsima.

2. Lazić je klasičan mesar, ono što on igra nikako nije čista odbrana.

3. Vama je i odgovarala čvrsta odbrana, da svedete utakmicu na što manje poena, tad ste u prednosti. I uspjeli ste, ali nije bilo dovoljno. Najbolje da ispadne da je do sudija.

4. I prosli derbi su tako igrali, i igrace ih uvek tako, posto kad krenu od starta da gurkaju i zavlace ruke svuda, onda to sudije smatraju za normalno.. Al mislim da su nas dobili na odbranu. Bogdana iskljucili iz utakmice, osim Zoa opet centra bez (mada su dobro cuvali Bobija i Katica ), Tepic opet pogodi prve suteve i onda bezi od lopte 2 cetvrtine. Kinzi nas je odrzavao u trecoj, prakticno sam stigao, i mislio sam prikljucice se jos neko pa cemo prelomiti, kad ono djavola..

Ova utakmica je mogla mnogo da nam olaksa, sad moramo opet mnogo napetiji da igramo tekme , mada i sutra moze Olimpija da odigra za nas..

5. Šalabe, niko nije rekao da su sudije navlačile nego da je sudijski kriterijum više odgovarao vama.

6. I prosli derbi su tako igrali, i igrace ih uvek tako, posto kad krenu od starta da gurkaju i zavlace ruke svuda, onda to sudije smatraju za normalno..

:'(

7. Ako je već Lazić igrao odbranu kakvu je igrao, a sudije dozvoljavale grubu igru, koji kurac proba na silu da ubacuje koševe?

8. Mlato, ne kažem ni ja da su navlačili, nego da ovaj kriterijum odgovara baš vama, koji ste poznati po tvrdim utakmicama na malo poena, dok mi takve uglavnom gubimo.
    Ili će sad ispasti da je vaša tvrda odbrana "na ivici faula", a naša grubijanska. Nemojte tako.

9. Jesam reko da je pobeda zaslužena Šalabe koji kurac oćeš sad?
    Dozvoljena je bila takva igra i to je to. Laziću je dozvoljeno da igra svoju mesarsku biceps odbranu i on je to iskoristio.
    Jebo vam pas mater ni čestitku ne možete da prihvatite. Terajte se u kurac cigansko vam sve jebem ako ne možete normalno da komunicirate.

10. Tucani, postuj kad smiriš živce. Ja sasvim normalno komuniciram, dođi sebi.

11. Lazić je igrao savršenu odbranu, ne lupaj.

Vaš je Lazić bolji od Lebrona.

Nego ja sam zadovoljan, ono, koliko se izgubljenom utakmicom može biti zadovoljan.
    Kada najbolji šuter, i najkonstantniji igrač, šutira 4-19, plus je sve otvorene šuteve promašio, a četiri koja je dao su bila nerezonska, ne može se pobediti.

Prvo poluvreme smo loše igrali, da su mogli da prelome utakmicu već početkom druge, tj. da odu na 15 razlike, što je za ovakvu utakmicu mnogo, previše.

Tepara, Kinsi i Žo, bili dobri, Kinzi da je imao više treninga je mogao samo bolje da odigra.

12. Partizan ima sasvim dobru ekipu i ne serite. Onaj krmak se uskukao ko da je dobio igrače mzt sokplja na raspolaganje. E sad, ne može na silu. Mislim da je, što se tiče suđenja, bila retko fer utakmica, a ne ko one cirkusijade kad se po 6 poseda za redom svira faul u napadu.

13. A Radonja je poznat po lepršavoj košarci Šalabe? Ista škola, čvrsto i udri. Ne kenjaj molim te. Nije vam ovo tim od prošle godine kojem nije odgovaralo ovako, ovo je Radonja selektirao.

14. poznati po tvrdim utakmicama na malo poena, dok mi takve uglavnom gubimo.

a od kad je MALO POENA = PRAVLJENJE FAULOVA KOJI SE NE SVIRAJU?

Mislim, daleko od toga da su sudije prelomile. Sa vise energije ste igrali u odbrani, Radonja nas je dobro procitao i dobro rekao igracima sta da rade i kako. Tu me priznajem malo iznenadio. Zasluzena pobeda, nema sta. Prelako smo vas pustili u cetvrtoj na +13, da a jedva uspevali da malo smanjimo.

15. Што сте нервозни децхко? Победа чиста ко суза, чак је и ваш тренер дао реалну(?!?!?!) изјаву.

16. A Radonja je poznat po lepršavoj košarci Šalabe? Ista škola, čvrsto i udri. Ne kenjaj molim te. Nije vam ovo tim od prošle godine kojem nije odgovaralo ovako, ovo je Radonja selektirao.

Aman, pogledaj rezultate mečeva koje smo izgubili ove sezone. Velika većina je bila kad je bio mali broj poena. Ne kažem ja da naša odbrana nije čvrsta, jeste naravno, ali ipak kad napadački podbacimo (ili kad igramo protiv čvrste odbrane, kao što je vaša), uglavnom gubimo. Zbog toga govorim.

17. Ma šalabajzer aj u kurac više, marš na temu za prepucavanje pa vodite diskusiju.

18. Još jedan nervozni. Šeka, tableticu i na spavanje.

19. Jebo vam pas mater ni čestitku ne možete da prihvatite. Terajte se u kurac cigansko vam sve jebem ako ne možete normalno da komunicirate.

:'(

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.