KK Partizan

1. Devetare, prijaviću te za ban. Idi na svoju temu, pa leči komplekse.

2. то што пишеш се противи правилима навијачких тема.

3. Ма пустите га да се радује, шта ће јадан.

4. Gazimudo
    i pljuvanje po Zvezdi koju nazivate FMP
    mislis o FMPu kog vi nazivate Zvezda?

Bravo Gazimudo brate, moj naklon do poda za spuštanje! Oplakao sam!
    A vi ganci ste promašili temu.

5. Стварно је краљина, заслужио је вјечно поштовање навијача, кад се само сјетим оних силних куцања, какав је то скакач био, свака му дала пичке и анала.

6. коме држава прави клуб

Izvini a kada je to KK Partizan postao privatan klub ili samostalan od drzave.... Izvini ogresih dusu o vas, vi ste cudo... Sta je tu nelogicno sto drzava podrzava drzavni klub???

7. Цитираћу једног великог гробара:

vi ganci ste promašili temu.

Толико.

8. Aj banujete i ovog adama, smara.

9. Хехе.. Неки дан читам њивохо лапрдање како ми њима стално долазимо на тему, а они господа нама никад. Л И Ц И М У Р И ! хњо хњо хњо

10. Стварно, комплекси прште на све стране.

11. Ја само да кажем симпатизерима фмпеа који долазе на тему да провоцирају да се носе у три лепе пизде материне.

12. Ганфери мало лапрдају по теми.

13. Ljudi ako vam se ide na Bešiktaš idite po karte nije bilo gužve uopšte ja sad dođoh sa blagajne. Ne pamtim ovako slabo interesovanje za neku tekmu.

14. Не чита ми се тема уназад, па ако понављам нешто што је неко већ рекао нека ми се не замери. Звезда играла феноменалну нападачку утакмицу. Успели смо да их натерамо на доста грешака, али и поред тога смо били зрели да примимо стотку. Недопустиво је да им се дозволи онолико скокова. Није проблем у осцилацијама. То се и очекује од младог тима, али млађи тимови морају више да се боре и то мора да се види у скоковима. Јесу ово два тешка пораза, али реално је очекивати и да се напредује већ кроз сезону. Има много играча који практично почињу да играју сениорску кошарку или им је друга-трећа сезона. Зато тек треба да се види какав је заправо таленат овог тима. Оно што је битно сад је да играчи схвате да сезона тек почиње. У аба лиги добро стојимо, а евролига се још игра. Реално, врло незгодан тренутак да се крене из почетка. Треба изборити друго место у солидној конкуренцији у аба лиги, а у никад лакшој групи ЕЛ не можемо да се мрднемо. Одавно нисмо имали оволико јачу спољну од унутрашње линије и нисмо ни навикли на овакве утакмице кад не иде шут да то може да буде катастрофа.

Што се тиче самог дербија, Звезда нас добија онако како смо ми њих добијали годинама. На дужу клупу и константну игру током целе утакмице, без већих падова, осим у последњој четвртини. Највеће изненађење ми је Нелсон, ког сам гледао на пар утакмица ове сезоне и није ми деловао као опасан играч, али у недељу је лагано пробијао први ред одбране и с обзиром да Мусли у таквим ситуацијама не зна где се налази, то је по правилу био кош. Човек је имао поред 20 поена и 5 асистенција и 5 фаулова на њему. Милосављевић играо лудачку одбрану на Ракочевићу, али су сви остали у Звезди били одлични и не да се није осетило да фали његових поена него потпуно супротно. Суђење је било сасвим солидно. Анђушић је добро прошао без техничке после неколико флопинга (то у ЕЛ не би пропустили да му додела), а нисам баш разумео што се Вујошевић бунио на крају треће четвртине, али ми се чини да Ракочевић тад није на време пренео лопту преко пола. Кад су била бацања било је 23с на сату, а Ракочевић је на 13с био на својој половини. Судије нису имале сат за напад, па су се вероватно ослониле на бројање. Мада је тад утакмица била кошаркашки решена, пошто се видело да Партизан нема довољно поена у рукама да стигне предност.

15. Multi molim te promeni avatar, ta crveno bela mi bode oči na crno-beloj temi, ako me razumeš.

16. To je to u suštini dobili su nas na neverovatan procenat šuta u prvom poluvremenu ne znam koliko je tačan podataka al pročitah da je bio 78% , dosta toga smo im i sami dozvolili kilavom odbranom ali nema se takav šuterski dan uvek.
    Ono gde smo podbacili su skokovi, centri nam odbranu igraju katasrofalno sa tim što Musli kad hoće odigra solidno al kad neće jednostavno ga boli kurac a Gagić se trudi al džaba sav trud kad ispada, pravi glupe faulove, jednostavno ne ume. Greši mnogo. Gordon uopšte ne gradi pre skoka i to nas isto jebe jer skočni centri kao Braun to lagano koriste. Mada se sve može ispraviti ali ako Musli nastavi sa kurcoboljom zahvaliti mu se na saradnji dosta nam je bio jedan Raduljica.
    I nemamo igrača koji može da smiri igru i prelomi meč to nas je koštalo protiv Bamberga a to nam je trebalo i kad smo stizali FMP.
    I greška Duletova je bila početak sa malim Milutinovom na centru jer je u dva minuta ispunio naš bonus tako da kasnije nismo mogli da sečemo njihov nalet faulovima i nerazumljivo neigranje Bertansa kad se jurio rezultat i kad smo ih pošteno stisli pa je Milosavljević koji se onako istrošio u odbrani morao da šutira za tri. Čak smo i posle toga napada imali šansu ali opet nije imao ko da šutira jer Bertans nije bio u igri.
    Biće sve ovo mnogo bolje, dolaskom Gordića rasteretiće se Vesterman koji ne može da izdrži ovaj tempo sam a još kad bi nabacili neku bolju četvorku to bi bilo to.

17. Meni simpa kako se lože sada i kako tripuju da smo se iznervirali.
    Valjda kad toliko godina uzimaš, osvajaš i gaziš nekako nije ti ni žao kada izgubiš neku partiju. Ne mogu da objasnim njima taj osećaj. Neću nikada ni moći.
    Ostaje mi za nevericu da oni pišu reč DOMINIRAJ velikim slovima. Da bi se ta reč pisala treba mnogo Derbija da se pobedi, titula da se uzme i da se napravi nešto. Mislim da valjda ljudi podilkane od tolikog jebanja pa ne znaju više ni šta pišu jer protekle dve decenije je palo najveće čerečenje u istoriji sportskih društava, pa valjda su izgubili kompas.

Što se tekme tiče, zaslužena pobeda, mada imamo bolju ekipu i biće veoma veselo kada im opet nada ode u kanalizaciju.

18. Dzoni, kad ste nas poslednji put dobili u basketu? :)

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.