KK Partizan

1. Ja mislim da je njima Nanter bas atipican predstavnik lige. Pogledaj im samo rezultate u kolima, uglavnom igraju tekme do 150 poena, sto bas i nije odlika divljackih ekipa..
    Ja kad god sam ih u kladzi igrao na 140+, ono dodje 120 poena :D

2. Pa to što ne pogađaju ne znači da ne divljaju :D
    Ni Nanter se nama nije koševa nadavao u oba meča al to ne znači da nisu divljali lolo

3. Puče Olimpija ko zvečka. Biće veselo. Moramo malo mi mora malo Vlada Jovanović lolo

4. Pa dobro, 9 razlike je, ima tu još dosta do kraja

5. 14 razlike utakmica očaj živi, u ovakvom meču to se ne stiže.

6. Dobi Budućnost. Olimpija jes imala šanse al to je toliko debilna utakmica bila da se znalo da neće da ih iskoriste. Najgori meč ikada odgledan. Očaj živi. Ovo treba pogledati čisto da shvatite da je npr Partizan -Široki od prošle nedelje bio prelep meč za gledati. Ako mislite da ste do sad gledali najgori košarkaški meč ikad odigran, niste jer ovaj je neprikosnoven.

7. Tucani, to svi kažu posle gledanja Budućnosti. :D Odvratnu košarku igraju.

8. Brate Olimpija igra još ružniju i odvratniju košarku. Murić, Omić kuku majko moja koje panjine.

9. Na sreću nisam gledao utakmicu, sad vidim da bogalji promašili 13 bacanja. A Omić je njihov Musli, ništa čudno.

10. Brate Musli je Hakim lično za Omića lolo

11. I šta sad, ako Budućnost dobije sve do kraja, a vi puknete samo od njih, šta se gleda, medjusobni skor, koš razlika ?

12. Međusobni se gleda uvek.

13. Hahaha, neki lik što se predstavlja kao Tegi kaže na fejsu da je postignut dogovor oko Bogdana za 550k jura

14. Tegi nema ni fejs ni tviter. Bogdan ostaje i sledecu sezonu, opustite se ;)

15. Tegi nema ni fejs ni tviter. Bogdan ostaje i sledecu sezonu, opustite se

Znam, zato sam i napisao da se predstavlja kao on :D

16. šta se gleda, medjusobni skor, koš razlika ?

О, па зар сваке године иста питања?

17. Truće oni košarku prate još od kad su bili u pelenama, ABA ligu su uvek gledali i to redovno(svi bez izuzetka) i nemoj sad ti tu takva pitanja. Oće ljudi samo da utvrde gradivo.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.