KK Partizan

1. Cak i da dodje do situacije da KKP mora da ode u nizi rang, pa makar i u onaj najnizi, cenim da ce i dalje biti 6000 ljudi u PIoniru na svakoj tekmi.

A Bajern treba jebati zbog samopouzdanja. Jako je bitno sad podici voljni momenat, upumpati jos mentalne snage u tim, a onda kako se forma bude podizala, shvatice da se ova sezona skoro ni pocemu ne razlikuje od ostalih.

2. Pa Danilović je rekao da mu je 2012 vlast ponudila da uradimo isto što i vi u košarci(obrišu se dugovi doda se ime Beograd u naziv i to je to, isto je uradio Kurir koji je sada Kurir Beograd ugasili se da ne bi plaćali dugove i krenuli iz početka) ali da je on odbio da ugasi klub koji postoji toliko dugo i ima takvu istoriju.

Pustili bi da vas Vujošević jebe u dupe svakog ponaosob samo da uzmete neki trofej. Zato i navijate za FMP.

3. Како сте часни и поносни свака би вас мајка пожелела за зетоа.

4. Pa Danilović je rekao da mu je 2012 vlast ponudila da uradimo isto što i vi u košarci(obrišu se dugovi doda se ime Beograd u naziv i to je to, isto je uradio Kurir koji je sada Kurir Beograd ugasili se da ne bi plaćali dugove i krenuli iz početka) ali da je on odbio da ugasi klub koji postoji toliko dugo i ima takvu istoriju.

Vaša situacija sad i naša je neuporediva, jer razlika u dugovanjima je više nego očigledna, jasno je to tebi. Ni KK Zvezda ne bi pristala na ovo što je pristala da su dugovanja bila onolika kolika su vaša sad, ne treba o tome da raspravljamo. I KK Partizan bi isto uradio da je bio u situaciji da klub duguje 15 miliona (čini mi se da je ta cifra). Sad ćete vi reći da ne bi, ali to je već situacija u kojoj se samo vrtimo u krug.
    Ono što ja vidim sa ovim u KK Zvezda što je urađeno je to da je nađen način da se i dalje u najvišem rangu takmiči klub čije ime i grb prati i voli veliki broj navijača. Iskreno se nadam da će u bliskoj budućnosti sve da se vrati na staro.

5. Dobro, bole nas kurci. Bicete opet drugi, pa cemo vas pustiti da tamo negde oko septembra oktobra opet polemisete o gepekovanju, Vujosevicevim slikama i slicno. Do tad se uzdrzite. Evo vas tim koji toliko volite, igra sutra utakmicu, jako vaznu. Zasto vas bole brige sta prica Tegeltija neznalica i par grobara na temi KKP?

Stvarno preterujete.. Sve kao dobronamerno, a u principu klasicno podjebavanje. Ima tema i za to. Tamo mozemo da merimo ko je pristojniji, manje ljigav i slicno..

http://www.kosarka24.com/vesti/ostale-lige/12288-blizi-se-povratak-lucica-na-parket

I da, Bogdan nece igrati u cetvrtak. Nece nasi da rizikuju, ocekivano.
    A inace, Pavlovic ostaje posle svakog treninga sam u sali da sutira. Kazu da se i Dule krstio kad je video. Kad ga je pitao zasto, ovaj mu rekao da masi suteve koje ne bi smeo, kao i da hoce da se sto pre navikne na lopte, posto su razlicite za EL i ABA ligu..
    Covek je stvarno kralj. Ovih dana bi trebalo da dobijem LICNO NJEGOV dres, nece biti vece srece za mene od toga :) (patispanj, al boli me kurac )

6. Nece se vratiti, jer se ne vraca Zvezdin dug. Civona je bila u istoh situaciji, ali skoro ceo dug je vratila. Ja nikada ne bih navijao za taj klub. Ne bih mogao da navijam za fazon Zdravlje koje se odjednom zove Partizan Beograd Leskovac.

7. Na koju foru dobijaš dres Gmudo? Mrzim te brate da znaš lolo

8. Aj dobro, vrijeme će pokazati sve.

9. TucanKamen
    Na koju foru dobijaš dres Gmudo? Mrzim te brate da znaš lolo

lolo znas koja prica.
    Ortak radi u kazinu i glavna musterija mu Muslijev stric. Lik kockar samo takav, uvalio se jednom 300e kod ovog.. Vratio mu 200e, i ovih 100 nece nikako.
    I sad ovaj ortak ga tera da mu donosi stvari iz Partizana. Fazon ima Muslijevu majicu (sunce ti jebem, znas kolika je ko carsav), trenerke i sve tako.. I sad ostalo jos nekih 2000 od duga da prebije, i ja mu rekao da trazi dres od Pavlovica posto me Musli pavijan ne interesuje.. Ovaj na licu mesta okrenuo Muslija, rekao mu da trazi Pavlovicu, ovaj rekao da ce vrv da sredi.. Boles lololo

10. Uostalom mi pišemo za sebe nešto i opet upadnete na našu temu i mi smo krivi, pušite kurca svi. Pišite o košarci o tekmama o igračima. A ne vi se pojavite samo kad se piše o debelom, dođete da ga opljunete, kad mi pišemo o tome kako je Ćoravi pojeo govno a treba i pravilnik pride i opet serete. Ili pišite normalno ili se tornjajte u kurac svi redom. Opet se rasteglo na nekoliko strana vaše proseravanje.

Почело је од оног клипа са Човићем и оно што сам писао нема везе са "дебелим", већ сам прокоментарисао генерално расположење према Човићу. Верујем ја теби да си га мрзео од не знам кад, али знамо сви кад је почело прозивање његове жене од стране публике и слично. Само сам хтео да покажем како се може обрнути ова прича о лицемерству и лажном патриотизму.

Много сте нервозни и све вам је подјебавање, колико се год потрудио да користим нормалан тон. Размислите мало о својим реакцијама и речнику.

11. Dobro Stevo, jeste reagovano burno, al zato je klip okacen na nasu temu..A koliko videh, okacio neko nas tamo, i mrtvi ladni ste iskulirali, a ovde polemika..

12. Cibona je veliki klub iako je ustaški. Zato i vraća dug.

13. Ја сам тамо прокоментарисао клип, иако је постављен уз неки дебилан коментар (неуспела провокација). Овде сам прокоментарисао вашу реакцију на клип и из тога се развила расправа.
    Мада, у праву је Псето што је рекао да превише причамо о Вујошевићу и Човићу, и Туцани, да треба више о утакмицама и играчима.

14. Hahhahaha Gmudo kolko te boli patka. Do jaja brate.
    Stevane molim te da vodim računa o rečniku na netu i forumima, daj brate malo ozbiljnosti. Zasvrbe me jajo baš lolo Prvi je počeo Šalab sa njegovim standardnim buncanjem i evo ga i dalje jede govna nikako da stane lolo
    Ja kažem da se vi pojavljujete isključivo i samo kad treba da se opljune debeli ili kad mi onako za nas na našoj temi prozivamo bilo koga povezanog sa FMP-om. Nisam pročitao jedan vaš post vezan za košarku, igrače, takmičenja i slično. Isto radite što i Dog prošle god sve glumeći neku objektivnost.
    A mi nećemo nikad da se dogovorimo oko nekih stvari i postaje zamorno da se svako malo to ponavlja. Smorilo ko ovi što se svađaju oko komentarisanja defki, ocenjivanju i unapređivanju sajta. Toliko od mene.

15. Nema Dogove 'objektivnosti', nisam bio tada ovde, ali znam o čemu se radi, on je čovek barem pisao o utakmicama. U početku.

http://vukajlija.com/forum/teme/33814-kk-partizan?strana=5#post_1656018

... ovaj post pa nadalje.

16. Пљувао сам дебелог... Океј.

17. Do jaja, Gmudo, dupe bih dao za taj dres. :)

18. Koji je ovaj Stevan isfrustrirani, panterski pedercic.

19. Džonatan Kurajber
    Ne bih mogao da navijam za fazon Zdravlje koje se odjednom zove Partizan Beograd Leskovac.

http://sport.blic.rs/Fudbal/10966/Partizan-i-Igokea-jedan-klub

Partizan iz Beograda i Igokea iz Aleksandrovca potpisali su juče ugovor o poslovnoj i sportskoj saradnji, kojim će se fuzionisati

kojim će se fuzionisati

fuzionisati

Ekipe će na dresovima u svim takmičenjima logo Partizan Igokea i Igokea Partizan

http://3.bp.blogspot.com/-kUXK6azldF0/UE5YveZFI7I/AAAAAAAACy8/xBXs1gccHFA/s1600/crazy-laughter.jpg

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.