KK Partizan

1. Ljudi neko mnogo glup hakovao Tilmov profil.

2. Много сам се попишао по теби, много. Повлачим се.
    http://4.bp.blogspot.com/-LFPrCA8MAJg/TcmegmT6eRI/AAAAAAAAAAM/N_DJogvdblY/s1600/FlawlessVictory.png

3. Jesi Tilmo. Ti si stvarno vrlo duhovit i pametan momak. Samo što ti je sad neko mnogo retardiran hakovao nalog.

4. I ja čekam tatulu.

5. ТhinkerIluzijaMost mag poslovne saradnje, nakon što mu je vlast banovala ove naloge on je napravio novi s pozajmljenim imenima i krenuo ispočetka.

6. Thilmo Telekom Beograd.

7. Priča se da će, kad mu stari nalozi budu odmrznuti, svi trofeji i stvaralaštvo sa novog naloga biti pripisani odbanovanim.

8. Ja sam zabrinut za Tilma.

9. Ма пустите тхилма. Куцао у гугл "партизан игокеа фузија" и ископирао први линк из претраге. Може и да се прегледа статистика гугл претрага "партизан игокеа" и тачно расте у месецима прве Човићеве сезоне у Звезди. Има пикове од октобра до априла, па онда обично полако пада.

Него, Богдан дефинитивно не игра против Бајерна? Квоте су очекивано високе на нас.

10. Bez obzira. Nekako mi je bilo lakše kada sam tripovao da je neko retardiran hakovao njegov nalog. Sada sam zabrinut, jer možda nije. Možda je to stvarno on.

11. Thilmo mešeš babe i žabe vi se niste fuzionisali već ste se ugasili i dali grb i ime ćokijulegendi

12. Pusti Tilma da lupa gluposti, nego dal ćemo dobaciti do 15000 za Bajerna?

13. Trebalo bi oko 15000, sad sam bio do Eventima i dali su mi skoro identična mesta kao za Galatasaraj tako da očekujem sličnu posetu. Tad je zvanično bilo oko 13500, sad očekujem malo više ljudi zbog jebanja Karija lolo.

Dule na konferenciji za štampu rekao za Bogdana da će igrati samo ako bude 100% spreman. Situacija kao sa Kinzijem za Galatasaraj.

14. Dobro, 15000 je odlično.
    Nadam se da ćemo pobediti. Ne sad da sam nešto zagrejan oko šansi za TOP 8, iskreno ne vidim nas tamo, nego mi od kad su podeljene grupe ovo deluje kao tekma koja mora da se izdominira.

15. Jedva čekam od 15. aprila pa nadalje :)

16. Kao da pravi sarme lololo

17. Tesko cemo do 15 000.
    Postali smo mnogo razmazeni sto se tice posete. Svi su u stanju da kukaju kako nemamo pare, a nece da dodju na utakmicu i tako ostave ciste pare.
    jbg, ovih 7 utakmica je moglo da nam donese 700k evra, sto je skoro celo godisnje sponzorstvo od NISa. Ako izvucemo i 200k treba da pevamo.

5500-6000 ljudi iz Pionira ide na svaku tekmu, a na EL dodje jos 4000 pljuvaca Muslija i Gagule i jos 4000 pozera.

Realno, sa ovih 700k, klub je koispicke mogao dovesti jos jedno pojacanje ili dodatno smanjiti dugove da se sto lakse udje u sledecu sezonu.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.