ЕЈ ЉУДИ ИГРАМО БРЕ ПРОТИВ БАЈЕРНА ИЗ МИНХЕНА! МОРА ДОЋИ 20000 ЉУДИ, НЕ ЗАНИМА МЕ МАЊЕ. БАЈЕРН МИНХЕН АЛО БРЕ! Ја не могу, јебига, али сви остали морате.
Nakon prve tekme sa Realom, rekli su da je ostalo cisto oko 100k evra. Pomnozi to sa 7 i eto ti cifre. Sa ovim sad jeste realno oko 150-200k.
To je info od lika koji ima uvid u to u KKP
Koliko sam ja video i skapirao, ostace nam oko 200k Truce.
Real je bio 21 000+ ljudi i doneo je oko 100k. A ostalo nije proporocijalno, jer je samo sa Realom onaj najskuplji sektor bio skroz popunjen. Donji prsten je taj koji donosi pare, vidno je poluprazan, pogotovo iza koseva, mada je i gornji spao samo na bocne delove.
Zato sam se smorio sto smo pukli one tekme od Lokomotive i Galate,jer to prakticno znaci sve praznija i praznija hala. Nazalost, ispostavil se tacno.
Kad od ukupnog broja oduzmeš ljude sa sezonskim kartama i one sa paketima (pretpostavljam da njih nisu računali) onda ta cifra od 55 000 izgleda realno. Za zakup Arene naši plaćaju neku smešnu cifru, tipa 10-15k po utakmici.
edit: a možda su i računali pakete, ko zna šta je Šilobad radio
Brate računao sam ja to grubo i pre nego što je on objavio, sa ovim cenama prosto je nemoguće da zaradiš više od 60 k po tekmi. Imaš troškove plaćanja Arene koji su oko 20k ukupno za dva dana trening i utakmica. 14k dnevno ide al za treninge nije plaćana puna cena za ceo dan. Plus imaš gomilu redara koje moraš da platiš a ima tu i još troškova. Plus od sezonskih nekih 3-4 k nemaš nikakvu zaradu. Ide i sponzorima jedan deo i to uglavnom skupiš ulaznica itd.
Idealan scenario je bio 7*50k al od toga nema ništa.
Jel znate vi kolike su cene za sever 200?
Zaboravili ste one loze koje se krecu po par soma evra, samo protiv reala su bile pune, na ostalim tek poneka iskoriscena..
Pakete rasporediti na svaku utakmicu. Nije valjda debil uracunao cene paketa u tekmu sa Realom,a za ostale 0.
2000 je sever 200 a tu ti dobar deo otpadne na sezonske za lože u Pioniru, kojih ima poprilično. ove ostale karte su 1000 za donji sektor sem za jug gde je karta 500.
Onaj sektor 300 gde su lože tu veći deo ide sponzorima, ja ne verujem da to neko plaća odnosno nema mnogo njih koji to plaćaju.
NE bi me iznenadilo da Mudo jednoga dana napiše kako je počeo raditi u Partizanu...kolko čovjek ima poznanika i insajdera moraće ga neko uvalit na funkciju vodonoše barem lololo
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
GAGULA MADJIJA
DV: Pa za ovo nisi ni trebao da dolaziš na konferenciju
Gagula će ih silovati snažno, bez pardona.
ЕЈ ЉУДИ ИГРАМО БРЕ ПРОТИВ БАЈЕРНА ИЗ МИНХЕНА! МОРА ДОЋИ 20000 ЉУДИ, НЕ ЗАНИМА МЕ МАЊЕ. БАЈЕРН МИНХЕН АЛО БРЕ! Ја не могу, јебига, али сви остали морате.
Gmudo brate ne može više od 250-300k čiste zarade da bude od Arene. Jeftine su karte. Ovako ćemo sa ovom posetom da zaradimo nekih 100-150 k maksimum.
Nakon prve tekme sa Realom, rekli su da je ostalo cisto oko 100k evra. Pomnozi to sa 7 i eto ti cifre. Sa ovim sad jeste realno oko 150-200k.
To je info od lika koji ima uvid u to u KKP
Чекајте. Остало нам од 6 утакмица само 50-100иљада? Немогуће, јеботе.
Koliko sam ja video i skapirao, ostace nam oko 200k Truce.
Real je bio 21 000+ ljudi i doneo je oko 100k. A ostalo nije proporocijalno, jer je samo sa Realom onaj najskuplji sektor bio skroz popunjen. Donji prsten je taj koji donosi pare, vidno je poluprazan, pogotovo iza koseva, mada je i gornji spao samo na bocne delove.
Zato sam se smorio sto smo pukli one tekme od Lokomotive i Galate,jer to prakticno znaci sve praznija i praznija hala. Nazalost, ispostavil se tacno.
Brate za Real je Šilobad rekao za medije da je zarada oko 55k evra.
Eo brate
http://mondo.rs/a649339/Sport/Kosarka/Silobad-Real-doneo-50.000-evra.html
Nerealno je 100 k po tekmi sa ovakvom cenom karata. Košta i Arena nije ni to baš jeftino.
Ништа онда. Чекамо Ћокија да нам уплати награду за Топ16.
http://mondo.rs/a669177/Sport/Kosarka/Vlade-Jovanovic-na-klupi-Crne-Gore.html
Pa lepo si rekao - Fikus rekao ZA MEDIJE :)
mada ima logike, ako je real 55, onda su ostale oko 30k. Sto mu dodje 6*30 + 55 dodje 235k..
Ако ниси још положио математику, немој ту да рачунаш ништа.
Kad od ukupnog broja oduzmeš ljude sa sezonskim kartama i one sa paketima (pretpostavljam da njih nisu računali) onda ta cifra od 55 000 izgleda realno. Za zakup Arene naši plaćaju neku smešnu cifru, tipa 10-15k po utakmici.
edit: a možda su i računali pakete, ko zna šta je Šilobad radio
Brate računao sam ja to grubo i pre nego što je on objavio, sa ovim cenama prosto je nemoguće da zaradiš više od 60 k po tekmi. Imaš troškove plaćanja Arene koji su oko 20k ukupno za dva dana trening i utakmica. 14k dnevno ide al za treninge nije plaćana puna cena za ceo dan. Plus imaš gomilu redara koje moraš da platiš a ima tu i još troškova. Plus od sezonskih nekih 3-4 k nemaš nikakvu zaradu. Ide i sponzorima jedan deo i to uglavnom skupiš ulaznica itd.
Idealan scenario je bio 7*50k al od toga nema ništa.
Jel znate vi kolike su cene za sever 200?
Zaboravili ste one loze koje se krecu po par soma evra, samo protiv reala su bile pune, na ostalim tek poneka iskoriscena..
Pakete rasporediti na svaku utakmicu. Nije valjda debil uracunao cene paketa u tekmu sa Realom,a za ostale 0.
2000 je sever 200 a tu ti dobar deo otpadne na sezonske za lože u Pioniru, kojih ima poprilično. ove ostale karte su 1000 za donji sektor sem za jug gde je karta 500.
Onaj sektor 300 gde su lože tu veći deo ide sponzorima, ja ne verujem da to neko plaća odnosno nema mnogo njih koji to plaćaju.
Cekajuci Pavlovicev dres lolo
http://upload.slike.com/slike/2014/03/1394040506-960-x-720px-10003999_10203575829344276_371104618_n.jpg
U ovome cu da igram na Adi sa vukajlijasima, pa kad budem ispadao debil,samo cu reci da sam se potpuno posvetio ulozi :)
EDIT: U slovima ima tekst himne,al se ne vidi jer sam slikao radijatorom
Ček to je neka majica za trening?
Jel možeš da staneš ceo u tu majicu?
Da, majica za trening. Mogu da stanem dva puta lolo
NE bi me iznenadilo da Mudo jednoga dana napiše kako je počeo raditi u Partizanu...kolko čovjek ima poznanika i insajdera moraće ga neko uvalit na funkciju vodonoše barem lololo