Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Ne zaboravi i pušenje kurca za Kinzija lolo
Ja predvidjam Budiveljnik/Nanter scenario. Dakle silovacemo ih.
NE bi me iznenadilo da Mudo jednoga dana napiše kako je počeo raditi u Partizanu...kolko čovjek ima poznanika i insajdera moraće ga neko uvalit na funkciju vodonoše barem lololo
U slucaju da se to desi, znajte da sam V€OMA POTKUPLJIV€ PRIROD€ hahahah
Planiram do kraja sezone otići sa 2 jarana na jednu tekmu...al nikako da uskladimo sa poslom kad sam ja stalno na putu...KAD dođem možemo zajedno "bukati" na tribini i na nekom vopsu pre tekme :)
Bogdan napravio twiter. Tj Dangubic mu napravio
Kasnio Gagula na konferenciju pola sata dolazi i kaže dve tri rečenice, ono klasično borba, oni dobar tim i ta sranja i kaže toliko od mene. A debeli njemu: Pa nisi morao za to ni da dolaziš lolololo
Da mi imamo sudjenje u evropi kao FMP, ne bismo izgubili tekmu u Pioniru.
Sunce ti jebem, lazic i blazic biju kao nas, ne sviraju im korake, vo imja oca sta se desava..
AHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAH
evo i video
http://www.youtube.com/watch?v=PghUztT7V54
32:20
Шта дочекасмо, да пероница новца ''Човић Весна д.о.о.'' има боље суђење од нас...
Nije isto suđenje u EL i EK, u EK bi i mi imali mnogo bolje suđenje jer bi tamo bili favoriti za osvajanje.
Nama je suđenje bilo bolje u grupnoj fazi nego u TOP16. Što teže takmičenje to slabiji klubovi imaju gore suđenje čisto da se spreči bilo kakva mogućnost iznenađenja.
na 32:15
Jel video ko kako se Bobi posisao? Hahahahahahah
ali kako se šmekerski nasmeje i okrene glavu kad ga natovari, kao "nisam ja" :D
Kakav brat.
JEDAN JE GANGULA KAPITEN!!!12
https://pbs.twimg.com/media/Bh_2n3tIYAA6SEW.jpg
Ja baš krenuo da okačim to. Strašno koliko su izdominirali. :D
Jebaćemo Robena večeras!
JEBAĆEMO BAJERNA!!!
Ja mislim da Riberi već zna koliko će biti jeban večeras.