KK Partizan

1. Ne zaboravi i pušenje kurca za Kinzija lolo

2. Ja predvidjam Budiveljnik/Nanter scenario. Dakle silovacemo ih.

3. Anarchyst
    NE bi me iznenadilo da Mudo jednoga dana napiše kako je počeo raditi u Partizanu...kolko čovjek ima poznanika i insajdera moraće ga neko uvalit na funkciju vodonoše barem lololo

U slucaju da se to desi, znajte da sam V€OMA POTKUPLJIV€ PRIROD€ hahahah

4. Planiram do kraja sezone otići sa 2 jarana na jednu tekmu...al nikako da uskladimo sa poslom kad sam ja stalno na putu...KAD dođem možemo zajedno "bukati" na tribini i na nekom vopsu pre tekme :)

5. Bogdan napravio twiter. Tj Dangubic mu napravio

6. Kasnio Gagula na konferenciju pola sata dolazi i kaže dve tri rečenice, ono klasično borba, oni dobar tim i ta sranja i kaže toliko od mene. A debeli njemu: Pa nisi morao za to ni da dolaziš lolololo

7. Da mi imamo sudjenje u evropi kao FMP, ne bismo izgubili tekmu u Pioniru.
    Sunce ti jebem, lazic i blazic biju kao nas, ne sviraju im korake, vo imja oca sta se desava..

8. Kasnio Gagula na konferenciju pola sata dolazi i kaže dve tri rečenice, ono klasično borba, oni dobar tim i ta sranja i kaže toliko od mene. A debeli njemu: Pa nisi morao za to ni da dolaziš lolololo

AHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAH

9. Da mi imamo sudjenje u evropi kao FMP, ne bismo izgubili tekmu u Pioniru.

Шта дочекасмо, да пероница новца ''Човић Весна д.о.о.'' има боље суђење од нас...

10. Nije isto suđenje u EL i EK, u EK bi i mi imali mnogo bolje suđenje jer bi tamo bili favoriti za osvajanje.
    Nama je suđenje bilo bolje u grupnoj fazi nego u TOP16. Što teže takmičenje to slabiji klubovi imaju gore suđenje čisto da se spreči bilo kakva mogućnost iznenađenja.

11. Jel video ko kako se Bobi posisao? Hahahahahahah

12. ali kako se šmekerski nasmeje i okrene glavu kad ga natovari, kao "nisam ja" :D

13. Kakav brat.

JEDAN JE GANGULA KAPITEN!!!12

14. Ja baš krenuo da okačim to. Strašno koliko su izdominirali. :D

15. Jebaćemo Robena večeras!

16. JEBAĆEMO BAJERNA!!!

17. Ja mislim da Riberi već zna koliko će biti jeban večeras.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.