Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Dule je kao predsednik JSD Partizan znači odmah nakon povratka iz Rusije non stop pričao o tome. Non stop tražio halu. Ali tad se nije obraćala pažnja na Duletovu paranoju jer vas je tad karao VJ. Ovo što se upravo potvrdilo Dule najavljuje već dve godine a svaki put je napadnut da paranoiše.
Нисам испратио те изјаве. Јебига, онда није требало да навијате за други државни пројекат, већ за најпопуларнији клуб у земљи. Али боли вас курац, овако можете да трипујете да навијате за Константин, иако навијате за клуб који такође живи највише од државних пара.
Recimo ako bi delili sa fmp-om halu kad se cz odmrzne ja ne bih imao ništa protiv ipak tako mali klub a dogurao do četvrtfinala evrokupa to treba ceniti hehe
Pa nigde nije rekao da se plasi da cemo halu deliti sa vama , ali je pitao zasto hale i dalje nema kad je trebala da bude gotova pre 2 godine?
A ovo da cemo da delimo halu je bukvalno jutros prvi put receno.. Jeste li vi znali nesto o tome? Zasto Coki nije o tome pricao?
Zasto nas vi niste ranije sprdali za trenaznu halu i zasto vas ranije nije interesovala lokacija? (btw kao lokacija se pominje "blizina hale Pionir").
Zasto vi NIKAD DO JUTROS niste pomenuli novu halu?
Molim te , objasni. Stvarno ne znam o cemu pricas..
Pričao je na Studiu B i on i Danilović. I pričao je na konferencijama za štampu ko zna koliko puta, imate youtube pa tražite. Čak se i ovde komentarisalo o tome kolko se sećam.
Selektivno pamćenje, kao i uvek.
Svakako će biti kurčina od te hale, a ako se kojim slučajem za 10 godina i izgradi, do tada će se videti ko kako stoji i ko je živ, pa nek je koristi.
EDIT: Naravno, zna se ko će biti živ, a ko odmrznuti učesnik neke opštinske lige. Videće se koje.
Partizanu treba napraviti novu halu svakako. Zaslužili su je. Poseban detalj treba da se obrati na specijalna pomagala za Muslija i Gagića. Poginuće ljudi u normalnim halama.
A ovo da cemo da delimo halu je bukvalno jutros prvi put receno.. Jeste li vi znali nesto o tome? Zasto Coki nije o tome pricao?
Zasto nas vi niste ranije sprdali za trenaznu halu i zasto vas ranije nije interesovala lokacija? (btw kao lokacija se pominje "blizina hale Pionir").
Zasto vi NIKAD DO JUTROS niste pomenuli novu halu?
Ni jutros je nisam spomenuo već vi, ja sam se samo nadovezao na to. Tek malopre sam video vest na sportalu.
Selektivno pamćenje, kao i uvek.
Teraš vodu na svoju vodenicu, kao i uvek.
Nisam rekao da nije pričao već da ga nisam čuo da je govorio da se plašio da ćemo deliti halu. I još sam rekao da je za 3 - 4 godine spomenuo 3 - 4 puta. Ali ti hoćeš da pročitaš samo ono što tebi odgovara izgleda. Svejedno. Zabole me za halu kad se u njoj (verovatno) neće igrati tekme.
Nije mi jasno na koje vas misliš. Ako misliš na KKCZT, onda koji će vam kurac hala za trening kad je već imate u Železniku. Ako mišliš na onu izvornu Zvezdu, onda tek koji se kurac gradi hala za klub koji je u zamrzivaču.
Treba Ćokiju za limenke. Na jednoj strani vi trenirate, na drugoj skladište limenki. Jebiga, širi se biznis.
Znači misliš na FMP, ok.
Na "Fabriku vijaka Gradac" ako ti je lepše.
FMPu niko ne može da zabrani kako će da se zove.
Од два државна пројекта, изабрао си погрешан, о томе ти причам.
Nama ta hala i ne treba, tu cemo samo da zauzmemo najbolje termine preko veze i da ostavimo tako. Samo da vi morate da trenirate ujutru ili u 23 casa, ko u sumicama opaaaa
Ahaha kakav poslednji tajmaut negde oko 1:35:00, Dule crta raspored i kaže "Musli ide na zicer, nemojte da mu dajete loptu" a Muslera kez.
https://www.youtube.com/watch?v=vKd4EeddqWA
Hala ce da se izgradi kad i Beograd na vodi lololo
Хахахахах који епик моменат!
Ahahahha
ABA ladno pomerila tekmu Cibona - CZT
Свака ти част кад си то приметио. хахахахаха