Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Pa to zbog hrvata...mislis da je aba naklonjena srbima?
Мада знам да прижељкујемо избегавање ФМП Цигана у полуфиналу, можда и не би било лоше да их добијемо у полуфиналу, па да остану без евролиге. Мада с друге стране су Хрвати. Не зна човек ког би пре избацио...
Pa to zbog hrvata...mislis da je aba naklonjena srbima?
Zbog Zvezdine tekme u EK je pomerena tekma. Jedino mi nije jasno sta ce biti ako ispadnete ne daj boze
Dan zalosti. Ili tri...
Penzioneru, reci kako je tek nama onda :((((
Има ли каквих вести за Кинсија?
https://0-media-cdn.foolz.us/ffuuka/board/vp/image/1388/47/1388472100776.png
Tek danas putuje u Amerike, sutra ima zakazan pregled.
Јесам добро разумео да Кинси не верује клиници на којој је био на прегледу? И је ли то она иста клиника која је сјебала Лучића прошле године?
еј, фино што померени Цигани унапред, таман ако победе, (а желеће, јер 16 година трауме не може да се обрише, иако су сада јачи) можемо да одмарамо пола екипе против Цедевите. Типа малог Аранитовића и Далоа да гледамо. И Шалића. а муслера и гагатар нек решавају пузле од 3-6 год.
Ahahahahaha
Kol'ko ja tebe gotivim čoveče nisi ni svestan.
#BROLOVE #KINGSOFTHERINGS #COVICPUDLICA
Znači ono fazon, taman da odmori pre silovanja negaziranog napitka i gazirane ciganke na F4.
kako najavljuju zvezdu na B92, BORE SE ZA ULAZAK U ISTORIJU PHAHAHAHAHAHAHAAH
hahahahahahaha
vidim raspravljalo se nesto o dvorani, koliko ja kapiram tu pricu partizanu je obecana dvorana za treninge kao nagrada za onu godinu kada smo igrali f4 valjda. tada je valjda jasna sekaric bila ministar sporta ili tako nesto pa mislim da od toga nema nista...
samrdzic-markovic
FMP je već igrao polufinale EK koliko se ja sećam
EK je vrh evropske i svetske košarke.Doduše kvalitet košarke je za nijansu lošiji od NBA lige
Ту су негде...појачаћете ви квалитет следеће године лоло
FMP je već igrao polufinale EK koliko se ja sećam
2 пута.... Хемофарм једном.... И то кад је Еврокуп био јаче такмичење него ове године....
Мислим да је ФМП пикао и Ф4 Сапорта купа или Купа Радивоја Кораћа негде крајем 90их.... Ал' то нисам сигуран....
Jesu ispali beše od nekog Hapoela jedared?
Tačno je i Hemofarm igrao.