KK Partizan

1. Hemofarm je kidao kad su igrali Stevan Peković i Đorđe Đogo.

YouCantHandleTheTruћ
    Јесам добро разумео да Кинси не верује клиници на којој је био на прегледу? И је ли то она иста клиника која је сјебала Лучића прошле године?

On je ovde bio kod tri lekara i dobio je tri različita mišljenja, verovatno je bio i na toj klinici koja je lečila Ličića. Valjda su neke dijagnoze oštećeni ligamenti i neko parče hrskavice među kostima koje smeta. Rekli su da može da igra uz dozirane treninge i minutažu, al' on oseća bol pa je rešio da ide i na pregled u SAD.

2. Ма зајебали сте се. То је играо мекдоналдс, па су продали франшизу и сад праве пљескавице.

3. Од Хапоела и Лијетувоса.... И Хемофарм је пукао од Лијетувоса исто, ја мислим....
    Јес' Млато.... Пикали финале Купа Кораћа....

4. Испали су једном у двомечу од Македоникоса кад су их накантали кући 30-ак разлике, па у полу-регуларним условима изгубили у Козањију већом разликом. Исто ми се чини да су једном испали у полу-финалу од Динамо Москве.

5. Evrokup je toliko bitno takmičenje da se fazon 50 ekipa iz čitave Evrope bori za jedno mesto u Evroligi lolololo

6. EK je značajan koliko i bivši intertoto kup lolo

7. Evrokup je jedno sjajno takmicenje, pobednik dobija pehar za osvojeno 17. mesto u Evropi. I to se slavi, ljudi moji.

8. A sto se tice Kinzija, ja nisam optimista po pitanju njegovog povratka. Dule ovim izjavama se seljaci i pokazuje nepostovanje i sigurno da ne doprinosu brzom povratku TKa.
    Daj boze da gresim,al nesto nisam siguran da ce se izgladiti ova situacija, posto je ocigledno da su pale neke prepirke.

9. Evo sta kazu na Avangarda forumu:

Kinzi otputovao jutros sa povratnom kartom.Boli ga i kad hoda,ima stvarno problem.Mislim da on ima zelju da se vrati ali su po meni sanse za to minimalne.
    Razduzio kljuceve od gajbe i kola,mada je to radio i kad je isao za Bozic.
    I niko u klubu nije siguran sta ce biti sa njim.

10. gospodin Nebojša Čović

Pa to samo retardirani naprednjacki botovi nedavno naucene fraze ponavljaju unedogled. Moze covek kucu da singlira da je rec o naprednjackom botu.

11. ahhahaha retardski kurir

12. Covic pisao mesec dana ovaj tekst lolo vidi se

13. haha kurir me oduševljava iz dana u dan

14. Al koja je povezanost gornjeg i donjeg dela teksta?! Kurajberu ožeži lolo

15. Ima da gepekujemo pola Kurira

16. јеботе ови се са будивелником муче хахахаахах

17. Rekoh ja onomad kad smo igrali mi sa Budjavima, a oni tvrdili da bi ih ustali tries razlike, da ne bi. Dobro, nisu ovo iste tekme niti isti momenat, ali Budjavi nisu budale.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.