U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Ja na primer nisam komentarisao te vase rekorde(neko bi rekao bivse lolo) jer nisam prisustvovao. Vi ste izgleda svi bili u hali, sta znam...previse pricate o klubu koji vas ne interesuje, to je jedina cinjenica trenutno.
Ovaj snimak podseca na ono vucicevo i nikoicevo iznosenje glasackih listica posle izbora, sto se ugledate na ppv zvezda alfa i omegu dechko?
I voleo bih da Coki ne daje nikakvo saopstenje, da vam ne daje na vaznosti.
I ja sam sinoc cekao bar 30-40 minuta dok stampedo nije krenuo a posto ste vi civilizovani i kulturni poput vaseg pr menadzera vujosevica(ili finansijskog direktora, klupskog lekara?) onda ste usli kulturno za 10min. Mozda je svakome na karti pisalo vreme kada da dodje?
Nisi ni bio na vukajliji kad smo mi obarali rekorde lolo, ja reč nisam napisao za posetu dok nisam video snimak. Sve se to može proveriti.
Ćoki je noćas u jedan brže bolje sazvao vanrednu konferenciju povodom toga. Nije važno al simpatično je u šta sve verujete lolo
Zasto bi se mi uopste opterecivali posecenoscu malog kluba u malom takmicenju? Prosto ne volimo kad neko laze, i kad se osporavaju materijalni dokazi. Dakle bili sto puta u Areni, i nikad se nije desilo nista slicno - uostalom, okacio bi neko snimak i toga, ne?!?
Vidim po onom klipu da neki lazu da se tako ulazilo protiv Lokomotive Kubanj, sto naravno nije tacno, ali treba relativizovati ovu laz, da bi delovalo da se tako inace radi.
Sve i da je ovo Zvezda, a ne FMP, opet rekord u posecenosti nema znacaja, samo pokazuje ocajnicku nejebicu kluba. A s obzirom na samozavaravanje i ignorisanje cinjenice da je ovo FMP, jasno je po kom principu neki ljudi u zatvoru postanu furundzije - to je taj tip ljudi.
Pseto brate, nismo bili juce al sam bio na bar 20 utakmica u Areni, od cega je bar 7,8 bilo sa posetom od 20k ili vise ljudi..
UVEK ali UVEK se stajalo u redu i prolazio jedan po jedan SA SVE PRETRESOM.
Onaj metalni kurac ne moze da se okrene dok mu automat ne javi da je ispravno.. Jeste li vi preskakali one sipke ili su se one vrtele neometano?
I brate nemoj zajebavati za tu guzvu. za 2 sata u arenu moze da udje 200k a ne 25k, isto kao sto cela hala moze da se isprazni za manje od 15 minuta.
A jesu li to redari sami smislili ili im je neko naredio?
https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-ash4/t31.0-8/1782341_751862094831564_1367265450_o.jpg
OVO JE OČIGLEDNO FOTOŠOP!
KAKO INAČE OBJASNITI DA POSTOJE MAJICE SAMO U DVIE BOJE!!!
koga bre boli kurac sta fmp radi u kako se zove evro kup?
http://sr.wikipedia.org/sr/%D0%9A%D0%9A_%D0%A4%D0%9C%D0%9F
cestitam panteri
Kakva smijurija :D
Stvarno sam bio na mnogo utakmica u Areni i nikada nikakav stampedo tu nije moguć. Pa panuduri ispred ne puštaju da do toga dođe.
Ja sam prebrojao na onoj fotografiji čak preko 25 hiljada, bez čilalidersica i redara!
EJ, AJDE DA KRENEMO JEDNU VUKA- KAMPANJU , SVI OVO NA AVATAR
http://scriptshadow.net/wp-content/uploads/2013/03/ghostbusters.gif
Svi grobari naravno lolol, koliko nas ima jedno 12 lolo
Може :Д
Је л' се јавио Кинси? Само да не буде Дуле много оштар кад буду причали телефоном. Умало да нас кошта доласка Павловића, јер му је рекао преко телефона да код нас нема опуштено, него мора да се ради, па му је овај залупио слушалицу пошто је звезда. Тако су нам бар пренели.
Pozdrav Zapata
https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/t31.0-8/1795864_747656301941000_1943058470_o.jpg
Jesi čitao možda, Slepi Retarde, Mrtve duše od Gogolja... oh, naravno da nisi, navijaš za zvezdu.
Slična je tematika. Lik skuplja umrlice i budži broj kmetova, da bude veći vlastelin. Slično k'o čović sinoć. :)
Свих 14 гробара на вукајлији држе аватар :Д
Ček i ja da prebacim
dobro, mi bar ne forsiramo brojku, ima nas cirka 7, 7 avatara. Jedino da napravimo neke duple naloge, ali nekako mi je strajasto-čovićevski.