Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Koja logika jebote hahaha, pa ja neću da diskutujem sa čovekom koji ovako rezonuje. Pozdrav svima.
Da, fazon ako napravimo po 3 dupla možda oborimo rekord.
što se ljutiš odma' jebote, daj malo da se prozivamo, svi su nešto drama-queen od juče.
Можда нам каизен изађе у сусрет да их иштанца једно 25000 неком скриптом? :)
Ja imam dupli nalog i jedan koji delim. Ja sam za Čovića dva i po čoveka!
A znaš da imaju ono parolu cigani "sledimo DUH svojih predaka" lololo
koji fazon s tim avatarima?
Ma snimio neko redare kako dokucavaju karte kako bi musavi "stigli rekord" lololo
Koji blam. A fazon ima video snimak i oni i dalje vrte neku svoju priču, pa ih sprdamo da su duhovi to ulazili.
Šta ima ljudi?
Evo bleja...izdali saopštenje lol
Sta serete bre, Slepi Retard izbrojao preko 24.000!
http://www.mememaker.net/static/images/memes/3315379.jpg
Ја не мењам аватар док се Човић не огласи.
Pa izdato je saopštenje. Promena sistema lol
Truće, ovo te ne zadovoljava?
То није Човић, то је фејсбук страница клуба. Човић сад сортира бар-кодове и чека се да заврши.
http://www.youtube.com/watch?v=vPdKh28Teyc
Ćoki optužio Vujoševića da on stvara tenzije i da je on kriv za ovo što se dešava, debeli provaljen si snimao si sinoć cccc
A kao drži treninge do kasno uveče, e debeli debeli pa nisi mogao ti ćokijevom oštrom oku da promakneš hehe
Ćoki sam sebi sere u usta ovakvim saopštenjem, fazon pustili nekoliko hiljada ljudi "na reč" da im je karta prava a svi znaju šta je bilo na utakmici s Galatasarajem prošle sezone i šta je pričano posle toga. Ali šta drugo očekivati od organizatora 4. utakmice finala plejofa u Železniku.
Šta mislite, koliko utakmica će trebati ciganima da nauče kako se ulazi u Arenu?
(panteroid, 27. mart 2014 10:02)
ahahahaha
Ja prebacijo, jes da nemam ordenja za gif al nadjoh jpg.
Karamo kubanjoa sjutra.
Koliki je kapacitet dvorane inace sto se tice kosarkaskih aktivnosti ?