KK Partizan

1. Očekivao sam 3 pobede u TOP 16, 4 je preko mojih očekivanja. Da obavimo formalnost sa Galatom, pa da se razračunamo lepo sa ovima ovde.

2. Dobra igra, sve super, samo što sam ja izduvao tiket zbog 1 poena jasikivičijusa..

3. AJohnny Kurajber

Možda Tilmo, ali nemoj da me držiš za reč.

хахахаха, па јесам ја то рекао, и причао сам о статистици, статистици, значи ако ђинђер да више поена на некој небитној текми, то не значи да је кошгетер.

Видећемо њега а и остале кад их у машину ухвати Звездина одбрана, има да их самељемо!

4. dobro bre thilmo sa tim trolovanjem...dosta bemu :D

5. Tu je ćilmo, ne daje se on lako.

6. Inače što bih voleo da nekako sjebemo galatu zbog onog ciganisanja u Moskvi na kraju.

7. Ćilmo zagađivač mozgova lolol

Tako treba igrati, samo trči, grizi, šutiraj, jebi kevu.

8. LoooooooL

Andrić dao više poena od Bogdana.

ahahahahahahaha

9. Vratiće se Kinsi, baš za limenke... I onda počinje prolećno punjenje... Cigosi su se sad primili. Maštaju o Evrokupu. Jedva čekam da im vidim face posle Srpske i ABA lige...

10. Зар није прошла регистрација за домаћу лигу?

11. Kinsara kad se priključi svaka pobeda ispod 15 razlike protiv limenki je poraz.

12. Troluje nas Kinzara.

Što Zapata kaže, fuck him.

Ako se vrati onda je carčina, do tada fuck him.

13. Naši duhovi dopisuju poene.

14. Ne zna Berta, ne zna :D

Kakve dileje :D

Mislim da blokiraju tu misao :)

15. Kinzi nije registrovan za Superligu, tako da je priča sa njim završena.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.