KK Partizan

1. Ћоки је краљ менаџмента, можете ви да кењате шта хоћете, од пропале екипе је за две године направио успешан клуб, скинуо дугове, и одрадио тако страшан маркетинг да му на еврокуп долази препуна Арена.

Са друге стране, ви очигледно сте го курац у маркетингу и менаџменту. Реално, стално сте у топ 16 ЕЛ, играли сте и Ф4, прате вас навијачи, правите играче и продајете их, а стално сте у курцу са парама. То једноставно не иде једно са другим.

Такав маркетиншки потенцијал имате већ годинама, а ништа не користите. Могу само да замислим шта би Човић направио, тј шта ће направити, кад буде имао такву ситуацију у својим рукама.

2. Tilmo moraćeš da prestaneš da pišeš ovakve stvari inače ćeš biti banovan zbog spema navijačke teme, jer znam da nisi glup, a praviš se glup i lud.

3. Svaka čast Vučiću, za samo šest meseci je svojim... :)

4. Па надовезао сам се на фотку горе. :)

5. Znam nego ovo je naša tema i možemo da kačimo šta hoćemo bez da se naklatiš na svaku sliku ili izjavu ovde, kao da diskutuješ, a u stvari u 80% slučajeva pišeš gluposti, za koje znaš da su gluposti jer znam da nisi ni glup ni lud.
    Ne moraš da se nadovezuješ na sve živo na ovoj temi.

6. Можда ја навијам за Партизан, значи онда је ово и моја тема.

едит: Елем, ако Ћоки одере Дулета у тв дуелу, хоћеш ми одабрати ону задњу реакцију?

7. Da, taj argument će ti mnogo pomoći. Kad preteraš predlažem da potegneš to.

8. Опусти се Џони, прелистај тему, никад ја нисам вређао. А то ако бацим неки флејм, чисто мало да продрмам тему. Иначе, оно горе што сам написао, стварно и мислим.

9. Ћоки је краљ менаџмента, можете ви да кењате шта хоћете, од пропале екипе је за две године направио успешан клуб, скинуо дугове, и одрадио тако страшан маркетинг да му на еврокуп долази препуна Арена.

Koliko mene sećanje služi fmp nije bio propao klub pre nego što je promenio ime

10. Samo uzeo grb, ime i navijače drugog kluba :)

11. Još navijače dobio gratis njih nije platio lolo

12. Cilmo, napusi nam se svima kurcine.

13. Није лепо да вређаш.

14. Kako vredja, ponudio ti je ono sto ni svakoj devojci ne bi dao, treba da ti je cast. Ako si uvredljiv, nemoj ni svracati da "flejmujes da prodrmas temu".

15. Ћоки је краљ менаџмента, можете ви да кењате шта хоћете, од пропале екипе је за две године направио успешан клуб, скинуо дугове, и одрадио тако страшан маркетинг да му на еврокуп долази препуна Арена.

Тхилмо, леба ти, не мораш да будеш такав прави кмет. Краљ менаџмента је колико су и сви остали такви политички тајкуни. Ти као не знаш како такви долазе до богатства?

16. Трућ, мораш признати да је од еврокупа направио ол стар. Наложио навијаче а и медије до бесвести, на то мислим.

17. Није их он наложио, него Радоњић и одлична екипа која игра феноменално целе сезоне. Кад се маг Човић меша у посао то изгледа онако како вам је изгледало прошле сезоне.

18. Truće ja ne znam što objašnjavaš nešto uskoro banovanom Tilmu, kada on to sve vrlo dobro zna, ali voli da flejmuje, pa će uskoro flejmovati po fejsbuku.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.