KK Partizan

1. Ali kolicina Tilmovog svrsavanja na cokija mi svaki put ulepsa dan. Hvala ti na tome, skripto. Sad mogu nasmejan da izadjem iz kuce :*

2. Жив био. Љубац.

3. Сад мало озбиљно, не знам како је уопште дозвољено да ова два лудака добију и тв термин, свака част за спортске успехе Вујошевића и менаџерске способности Човића, какве год биле, али брате, шта ће бре они да се расправљају на телевизији.

Пусти играче да одлуче на терену ко је бољи, а не да медији буду пуни вестима о двојици лудака.

Ја би њих убацио у неку бетосну ћелију без прозора са челичним вратима, убацио убутра по две мотке и закључао их на 3 дана.

И наравно, Партизановци ће причати да је Дуле покопао Човића и доказао све, Звездаши да се Човић попишао по Дулету, а реално све ово ће само продубити мржњу која већ сад прети да прерасте у нешто више.

4. Само обрати пажњу кад их стављаш у исту ћелију. Један од њих двојице је део готво сваке власти у свим овим годинама које су нас полако довеле до слома. За све то време како је држава пропадала, он се безобразно обогатио, подсмевао се људима и ругао. Овај други је болестан човек, кука непрестано да добије паре од државе да би водио клуб, живи за кошарку и највећи грех му је што Звезда не може да узме титулу толико дуго. Е сад, ако ти можеш њих двојицу да ставиш у исту раван, свака ти част.

5. Зато сам и нагласио спортски радник вс менаџер.

Моја поента је да су обојица претерали и да им не треба придавати пажњу, а не да им се организује тв дуел који неће решити ништа, него само продубити мржњу.

6. Одеш на сајт б92, скинеш влц плејер и скинеш фајл за гледање

7. Одјављујем се па причамо после, на теми кошарка, да буде неутрално.

8. Ovi će se posvađati i kad su igrali zajedno lololo

9. @Smare Your input can't be opened:
    VLC is unable to open the MRL 'http://stream.b92.net:8006/tv-b92.ogg'. Check the log for details.
    :(

10. Ево пуче и мени сад, јебем му матер...

А на тему звијезде је неко поставио линк и могу да гледам 5 секунди и прекин е се

11. Дуле смршао доста, ко Тијанић.

12. Е па како сам се изнервира'.
    Има ли ко да преко линка гледа да ради?

13. ко те јебе што си се отцепио па ти б92 није национална фреквенција опаааааа

14. Дуле смршао доста, ко Тијанић.

ahahahahahahaha

15. tvsvuda.vektor.net pa nadjite b92, ja tu gledam.

16. ahahahhahahahhahahaa

17. Krenulo je... biće mrtih.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.