Prijava

Kako ste se sjatili da provocirate, neverovatno. K'o deca.

Sad u četvrtak će se videti prava snaga ovog tima. Doduše, bez četvorke će biti teško, ali recimo da se nadam dobrom rezultatu. Nisam zaluđeni navijač, nesvestan toga da imamo najtežu grupu u evroligi, i da se sad nadam Fajnal foru, ali nismo ni za bacanje. Publika će biti presudan faktor u četvrtak, i uz dobru odbranu, mislim da ih dobijamo.

Ako prođu grupu, biću neizrecivo zadovoljan, isto tako ako ne prođu a daju sve od sebe.

Публика може и да пробије звучни зид, све је то свирање курцу ако Пековић не буде доминирао. Просто, Пековић је пола овог тима.

Pa pazite, svako imalo objektivan mogao je da primeti jednu stvar u utakmicama protiv Radničkog. Naime, oni igraju uvek nenormalno čvrstu odbranu protiv nas i to ne na granici faula, nego non stop sa čistim faulovima. Tako su probali i ovaj put pa ako im prođe, prošlo je.
U momentu kada smo ih stizali bila je jedna situacija u kojj je aut koji bio za nas, svirao za njih i tu mi je bilo jasno da sudije ne pomažu Partizanu. Da su taj napad iskoristili pobedili bi. Nisu. Imali su čiste pozicije za tri i nekoliko puta promašili za redom. Protiv Partizana to znači poraz.
Suđenje na utakmici je makismalno bilo korektno i dobro. Partizan je bio bolji u završnici i pobedio je.

Публика може и да пробије звучни зид,

Publika se krece brzo kao vojni avion?

Četvrtak će pokazati delimično pravu sliku. Treba ovaj tim još da se uigrava. Bez 4 će biti teško, ali i Efes nije najuigraniji...Videćemo, mada realno u Pioniru mogu da padnu i mnogo veći od Efesa.Jednostavno nemože doći kvalitet igrača do izražaja , pogotovo kod stranaca, kad im 6000 grobara hukne u isto vreme. Ometa...

:) Па публика може да се вози авионом.

U momentu kada smo ih stizali bila je jedna situacija u kojj je aut koji bio za nas, svirao za njih i tu mi je bilo jasno da sudije ne pomažu Partizanu.

Džoni, kao što znaš nemam ništa lično protiv tebe, naprotiv, ali neverovatno je da (a iskustvo me uči tome i na primeru mojih ortaka) u ocenama kriterijuma suđenja većina partizanovaca sve svodi na jednu situaciju u kojoj je, gle čuda Partizan oštećen! Pa nijedan sudija ne dosuđuje sve u korist jednog tima, čak i kada je potkupljen.
Gledaj celu sliku. Jednostavno Partizanu je tolerisano u odbarni ono što je na drugoj strani suđeno kao faul. Otuda odnos u slobodnim bacanjima, kakav je bio. Dovoljno za pobedu. Jedan neopravdano dosuđen aut, nije dovoljan za pobedu.

oni igraju uvek nenormalno čvrstu odbranu protiv nas i to ne na granici faula, nego non stop sa čistim faulovima.

Ovo kao da si opisao Partizanovu igru u odbrani (a to je otprilike rekao onomad i Pini Geršon).
Neću dalje da se raspravljam. Možda je moj problem to što se u evropskoj košarci odbrana svela na tučnjavu, a meni se takva košarka jednostavno ne sviđa.

Publika ima dosta uticaja na pobede u Pioniru svih ovih godina i mnogo je teško protivnicima da igraju u Pioniru, a uz to naši igrači uvek fantastično reaguju na naše navijanje i diže ih, kao uostalom i oni nas ako malo padnemo u navijanju, ali da im znači, znači. Ipak ih sa tribina bodre najbolji u Evropi, pa hoće i oni to da budu uz svoje navijače.
Navijanje, čvrsta odbrana i to je to. Lepo reče Crno. Mi inače i igramo tvrdo i na centre i tako već godinama tako da očekujem pobedu protiv Efesa, koji je dobra ekipa, ali i mi smo jako dobra ekipa.

u ocenama kriterijuma suđenja većina partizanovaca sve svodi na jednu situaciju u kojoj je, gle čuda Partizan oštećen! Pa nijedan sudija ne dosuđuje sve u korist jednog tima, čak i kada je potkupljen.

Ne, ta scena je samo jedna sudijska greška u odsudnom trenutku. Da su stvarno navlačili za Partizan to bi odmah svirali za nas jer je bilo jako bitno a imalo je prostora da se svira, ako si već odlučio da navlačiš za Partizan. Bilo je bitno. Suđenje je opet, bilo jako dobro, čak je i dopušteno Radničkom da igra pregrubo, što su oni maksimalno koristili.

Ovo kao da si opisao Partizanovu igru u odbrani (a to je otprilike rekao onomad i Pini Geršon).
Neću dalje da se raspravljam. Možda je moj problem to što se u evropskoj košarci odbrana svela na tučnjavu, a meni se takva košarka jednostavno ne sviđa.

Da, mi igramo najčvršću odbranu u Evropi, ali nismo mi ekipa koja ima kredita po Evropi pa da nam to dopuštaju. Jednostavno igramo dobru čvrštu odbranu bez faula.
Radnički to ne zna i svaki njihov faul je bio faul.

Jednostavno Partizanu je tolerisano u odbarni ono što je na drugoj strani suđeno kao faul.

Ne slažem se sa tim. Radnički je stvarno napravio daleko više faulova nego Partizan. Ali stvarno. Čak bi im još par dosudio. Gledam mnogo godina košarku, trenirao sam je i Radnički tako igra na svakoj utakmici. Pokušavaju da dignu nivo suđenja na kasapski. Partizan igra grub i čvrst basket, ali ne na tej način. Po meni lično, svaki faul koji je sviran radničkom bio je faul.

Nije tačno da je to čvrsta odbrana bez faula, jer Partizan nema toliko dobre odbrambene igrače. A to je Pini Geršon i rekao (mada ja mislim da je Makabi zasluženo ispao tada, i to pre svega zahvaljujući Kecmanu):"I ja kada sam slabiji, kažem igračima da igraju grubo, pa kada napravimo 20 faulova, sudije ne mogu da nam sviraju svih 20."
I jeste Radničkom je svaki faul bio faul, a Partizanov nije bio nijedan, a da nije suđen!!!!!!
Očigledno je da si više nego pristrasan ako imaš takav stav, pa nema prostora za dalju elaboraciju.

Ja samo kažem Dog da je Radnički igrao mnogo grublje od Partizana posebno na Pekoviću. Tačnije, da nisu imali ni izbora. Tako moraju. Partizan je daleko jača ekipa od njih. A faulovi koje su oni pravili su bili. Bilo ih je i više nego što je svirano. Kao i naši takođe.

Jebo mater , svaka im čast. Ovi bre iz uprave KK treba da budu primer glupom Šnajderu, ali i ostalima iz SD Partizan...DOMINIRAJ!!!

Чекамо само да Тодорић демантује да имамо снаге за ф4

http://www.sportske.net/vest/kosarka/macvan-debituje-protiv-efesa-54276.html
NEMA DEMANTIJA U ČETVRTAK GLEDAMO MAČVANA PROTIV EFESA
A sad gledam ovi idioti sa rtsa neće prenositi utakmicu jel znate na kom programu će biti ako je na areni ima da se samoubijem jebala ih arena koju nemam

NEMA DEMANTIJA U ČETVRTAK GLEDAMO MAČVANA PROTIV EFESA
A sad gledam ovi idioti sa rtsa neće prenositi utakmicu jel znate na kom programu će biti ako je na areni ima da se samoubijem jebala ih arena koju nemam

Direktan prenos - Arena sport 3

Врати коњу главу, Миланеееееее, Миланеееееее, Миланееееееее!

преноси РТС2 зато што је у 19.

vid stvarno a juče gledo i nie pisalo da prenose