KK Partizan

  1. Jericho
    Cime sam to zasluzio

    AHAHHAHHAHAHAHAAHAAHH

  2. Ne pamtim kad sam se ovako iznervirao zbog bilo čega a ne zbog sporta.Prvo što je strim puco na svakih 20 sekundi i nije moglo da se gleda ko svet.Drugo zbog igrača sa specijalnim potrebama i treće zbog neshvatljive sreće crnog hrvatskog isprtka koji sad verovatno može da računa i na državljanstvo u njihovoj nazovi reprezentaciji.
    Vidim neki ovde spominju vajld kard ne budite smešni partizan tolke godine ne može da dobije jebenu a licencu koja se daje raznim prokomima i timovima koji ničim to nisu zaslužili.Evroliga da želi partizan u el mi bi tu a licencu odavno dobili.Ma ni ova 2 mesta ne bi dali jadranskoj ligi da ne moraju jer su tim uslovljavanjem i napravili ovaj cirkus od lige.

  3. Boli nas kurac, saćemo dosvojimo Evrokup. Kad smo onomad mogli Evroligu možemo i ovo nižerazredno takmičenje.

  4. I da ciganima je bolje da ćute nama gagula dao više poena od njihovih crnaca.Dobro zasere on tri puta više al ono poeni se računaju lolo

  5. Crnac je ispustio loptu na 00.9, Kecman na 00.6 :)

  6. Valjda je sada vraćena kosmička ravnoteža. Objektivno gledajući Kecmanova trojka je mnogo vrednija nego ova sinoć tako da taj kusur koji imamo taman da poklopimo za Oluju, Jasenovac i slično jebanje keve od strane katoličkih Srba.

    Sa jedne strane jedva čekam rasplet, šta će tačno da se izdešava. Definitivno kostur tima ide, ali ko će ostati, ko će doći, kako će izgledati igrati u Evropi sa tipa Bilbaoom, Valensijom, Saragosom, Kantuom, Banvitom i sličnima?

    Kako će navijači reagovati na tim tekmama, hoće li biti iste strasti kao i do sada?

    Raduje me što će definitivno doći do čistke među navijačima, dolaziće samo oni pravi na mečeve pa makar bila i poluprazna hala.

    Dula definitivno zadržati, još dugo, duuugo vremena, dokle god on ima motiva. Svako ko misli drugačije je težar retard i ima ozbiljne probleme sa logičkim sistemom. Ako dođe Miloje i ne krene kako treba, krenuće serija smenjivanja trenera kao na traci, a klub će krenuti da tone i tone...

    Od privatizacije još uvek nema ništa, barem još 5-10 godina. Još uvek su mnogo snažne partijsko-rodbinsko-crnogorsko-na prst u bulju veze da bi bilo ko dopustio da se odrekne čeprkanja po budžetu u korist arapskih investicija.

    Jedva čekam rasplet.

  7. Jebem ti, sta je ono bilo...
    Ne zanosite se za wildcard, to se placa 500k evra a odakle nama tolike pare. Sledi mnogo jeben period za klub al sta se radi, idemo dalje.

  8. Ne kenjajte, daće Peković 500000, no je problem izlaktati se pored Bajern Minhena i tih kuraca što su juče došli digraju košarke.

  9. Kolika je pekmenu plata tih 500k mu ne bi teško palo.A tu je i veseli i on može da priloži koji dinar lolo

  10. ma ja nisam toliko prso zbog samog poraza koliko me je bolelo ovo pisanje po nama na nasoj temi. plakao sam sinoc. suzama sam se uspavao.

    elem mi smo svi srbi, treba da navijamo jedni za druge protiv hrvata jer samo sloga srbina spasava. ove titove blizance treba ugasiti, da se vrate bsk i jugoslavija, tirke i mosa... i onaj mali smesni.

    derbi u fudbalu necu da gledam jer igraju santjago hiraldo i filip kolsajber ali cu pratiti rezultat.

    i da, bolje da ste aktivniji na temama vicevi i kaladont na primer. evo ja cu prvi da pocnem:

    piksla

  11. Ne bih kukao n da uđemo na mala vrata, kao pičke u EL. Kada se pogleda ko je dobio Vajld kard (Buzđavi, Strazbur i Bajern), onda što ne bi i Partizan - manje-više što je od pomenutih mnogo značajniji evropski tim poslednjih godina, nego posebno zato što je najgledaniji tim Evrope.

  12. Sa jedne strane jedva čekam rasplet, šta će tačno da se izdešava. Definitivno kostur tima ide, ali ko će ostati, ko će doći, kako će izgledati igrati u Evropi sa tipa Bilbaoom, Valensijom, Saragosom, Kantuom, Banvitom i sličnima?

    E pa kao što napisah par strana ranije, možda je vreme mlađi navijači da osete malo kako je bez trofeja i kako je bez EL jedne godine, mada nešto preterano ne brinem da ćemo se posle jedne godine pauze već vratiti. Nikada mi nismo imali neki dug sušni period.

    I mene zanima ko će ostati, ko odlazi, Bogdan sada ide gotovo sigurno. Milosavljević ostaje, kao i Vesterman, gladni crnja Dalo, Andrić, Milutinov, nadam se Pavlović, a potajno se nadam i Tepić, Đoko Šalić...ma videćemo. Što se tiče Duleta, to jedino ima veze sa tim da li će biti dovoljno zdrav, a mogao bi da bude tu, jer će biti sigurno manja tenzija. Ne vidim dostojnu zamenu.

    Sledi mnogo jeben period za klub al sta se radi, idemo dalje.

  13. ja gajim neku ludu nadu da bogdan ostaje da pomogne da se vratimo u el.

  14. Pa to ćemo sve videti na kraju, ko će gde, ko ostaje, a ko ide. Kostur je tu, para neće biti pa se nadam ostanku Pavlovića i Tepića, čisto ono, kao što su došli ove godine, finansijski su obezbeđeni obojica, a trenutak je takav da bi bilo dobro da ostanu. Musli i Gagić, nadam se da idu da se obezbede finansijski u nekoj ligi gde ima neki dinar, a ne mora da se igra neki prejak basket, fazon Belgija.

  15. Objektivno gledajući Kecmanova trojka je mnogo vrednija nego ova sinoć tako da taj kusur koji imamo taman da poklopimo za Oluju, Jasenovac i slično jebanje keve od strane katoličkih Srba.

    Kontam da ti je mozak bio isključen kad si pisao ovo pa ti je oprošteno.

  16. Ne bih kukao n da uđemo na mala vrata, kao pičke u EL. Kada se pogleda ko je dobio Vajld kard (Buzđavi, Strazbur i Bajern), onda što ne bi i Partizan - manje-više što je od pomenutih mnogo značajniji evropski tim poslednjih godina, nego posebno zato što je najgledaniji tim Evrope.

    Puca njima za gledanost Oxe. Interes neki mora da postoji. Ne verujem da će se uopšte razmatrati da vama/nama daju wild card. Osim toga wild card košta. I da je ponude, moraš finansijski da je podržiš, a vama je teško da napravite tim za sl. sezonu čak i kad bi džabe dobili sezonu...da ne pričam o eventualnim iznenađenjima, gde bi favoriti za titulu u Evropskim ligama poduvali, pa bi oni bili prvi na listi za vajld. A tu su i Turci, uvek se za njih nešto mulja.
    A i imate B licencu.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.