KK Partizan

  1. i da, ne ume da izgovori polovinu slova

  2. To je možda rasni.

    Elem, juče dobra utakmica Tepić objasnio, Dalo izlomio zglobove nekom iz Radničkog, Pavlović zalepio Malinu, Pavlović dobio bananu, šmekerski pokupio loptu i šmekerski položio, Žo ukrao dva poena Bogdanu na onom flouteru/alejupu, MUSLI DOMINACIJA BRE, Gagić i dalje malouman... :)

  3. Inace ako ste gledali konferenciju posle tekme, Dule izdominirao za 6 minuta.
    Musli sklopio prostoprosirenu recenicu, na pola se zbunio, pogledao u Duleta u fazonu

    sefe, ja nikad nisam ovoliko pricao pred novinarima

    i ovaj mu pogledom rekao sikter more.

    Dule dobio aplauz na dve konstatacije od cega jedna protiv vUCKa, sto je prvi put..

    Sprdnja sa sakoima je dobra, mada ispada da se bahatimo sa kintom.. Al pravilo je toliko smesno da ne treba da plate iz principa, pa makar nam i titulu oteli zbog toga.

    I da, jos jednom da ponovim. DALO CE BITI STRASAN IGRAC! Koliko je samo fora pokupio od Kinzija, usudjujem se da kazem da sam pusenjem jednog kurca doveo dva igraca u Partizan. I dalje mi nije jasno zasto ga Dule ne pusti malo vise da igra kad decko sasvim solidno odradjuje posao i u napadu i u odbrani. Pregled igre mu je odlican, odbrana vrlo dobra, asistencija dobra jedino sut kriminalan al popravice to u pauzi..

    I da sto se tice konferencije, Dule prvi put od ispadanja od Cedevite rekao da treba da se radi na ocuvanju ekipe i da ne smemo da dozvolimo da jedna lopta odlucuje o kvalitetu tima dogodine..

  4. I da, cisto da gusitelja srpske kosarke postavimo i na ovoj strani
    http://youtu.be/0anTf7emASY

    Covek je doktor i to posle 2 godine neigranja kosarke. Ne mogu da se oduprem misli kako bi na terenu aba ligasa izgledali Durent, Dankan, Dzejms..

  5. Gazi daj snimak sa Muslijem na konf. Dobar potez Bogdanovića, al daleko od toga da ga možeš porediti sa Durentom, Dankanom... :)

    Sprdnja sa sakoima je dobra, mada ispada da se bahatimo sa kintom.. Al pravilo je toliko smesno da ne treba da plate iz principa, pa makar nam i titulu oteli zbog toga.

    Sprdnja sa našom ligom u stvari. Realno, niko je ne uzima za ozbiljno, nešto poput predavanja na koje moraš da dođeš zbog potpisa, a bubački je predmet tako da imaš bol u kurcu da nešto čuješ. Odakle biste i platili kaznu, nemate ni za vodu, kako spiritualni guru tvrdi.

  6. Sprdali smo se s kupom, sad se sprdamo i s ligom! MOZE NAM SE JBG

  7. Gazi daj snimak sa Muslijem na konf. Dobar potez Bogdanovića, al daleko od toga da ga možeš porediti sa Durentom, Dankanom... :)

    http://youtu.be/HAWyA3Xll3A

    Nisam ga uporedio nego sam hteo da kazem kako li tek dominantno igrali pomenuti kad ovaj posle 2 godine bez igranja kosarke pravi decu i razbacuje protivnike po terenu...
    Odnosno da su NBA i evropska kosarka nebo i zemlja po kvalitetu..

  8. I nama se gledaju Pekmen, Veseli, Saric, Hezonja i slicni u Partizanovom dresu.. If you know what I mean..

    Salim se, ne bih volo da postanemo PSG, vise bih voleo da budemo taman toliko obezdbedjeni da ne moramo da slusamo rec BUDZET na svakoj konferenciji ..
    MAda realno, ko ce tad cokija da lupa kitom po sred cela kad ne bude mogao da trazi Bogdana na pola sezone a ovaj nece da predje :(

    EDIT: Trolololo, pogledajte datum :D

  9. Ajde Gazi ne lupaj gluposti. Lik došao iz NBA a ovde igra protiv nekih žlj igrača i odradi roling a svi svršavate na to.

    Pa pogledaj šta Bobi radi ovih 8 kola, surova dominacija, jede ave za doručak, i šta sad, treba da mu spevamo hvalospeve?

  10. Da, a bobi igra protiv NBA ligasa i dominira. Koliko je statisticki bobi izdominirao?
    Koliko rolinga ima po mecu? Pitam za sestru...

  11. Najbitnije je Bobi da nastavi. Zbog reprezentacije.

  12. Ćilmo, ne pravi poređenja kada ti jednostavno ne ide.

    Jeste da Boban dominira, ali to je zato što je u ovoj ligi drugi centar Musli, smejurija. A i okušao se on u letnjoj ligi, to se neslavno završilo.

    Za Pavlovića se slažem sa Gazijem, sa kakvom lakoćom on igra, to je neverovatno, a vi ste pisali, hehehe Pavlović je deb'o, šta on zna. Glupi grobari dovode igrača koji mlati peškirom u NBA, itd.

  13. Ja čekam Ćilmove statističke podatke vezane za Bobija, zbog reprezentacije i ja brinem.

  14. I ja isto.A i ćoki.On ne dovodi igrače u sred sezone da ga guše

  15. Па против ових крш екипа и Симоновић доминира, то је моја поента. Гази поставио ролинг Павловића у овој нашој јадној лиги и коментар како је то генијално!?

    А Бобија сам узео за пример зато што доминира у овој нашој јадној лиги, као и Павловић. А тог Павловића у првом дербију где је играо, Лазић стрпао у мали џеп.

  16. U principu dobro je što je Lazić strpao Pavlovića u džep, jer Pavlović neće igrati za Srbiju, a Lazić bi mogao, ako ga pozovu, tako da se opet vraćamo na to, da je odlično zbog reprezentacije.

  17. A šta mislite da li bi dzenkins i nelson prihvatili da igraju za srbiju.Pitam zbog reprezentacije

  18. Ja bi voleo da dođe neko tako i grune lovu. I ovako se sprdamo na ovim prostorima i dominantni smo već 30 godina, tako da je to korak ka domaniciji u Evropi. Jedini mogući. ovako ćemo još mi dominirati ovde, ali u Evropi nećemo prići F4 narednih 10 godina opet sigurno.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.