KK Partizan

  1. Inace neki kazu kako veliki klubovi iz EL poput Reala, PAO-a, Makabija itd podrzavaju wild card za KKP. Pitanje je koliko je to istina,al je jedna velika istina da se trenutno radi na tome da se uslihtamo dovoljno da nam je poklone...

  2. Banovaću te rasni. Na košarci će biti malo reda. Gospodski sport je u pitanju.

  3. Pa ja vidim nestaju mi postovi.

  4. Ja brišem. Ovde na basketu malo da kuliramo, pa ajde baš kada se nešto desi za prozivanje, neki poraz, tako nešto, da se prozivamo, ovako ne.

  5. Расни, стварно смараш, немој да си атеншн вхоре. Значи прозивај глодаре, то подржавам, али опасно идеш на курац напињањем, сваки пост ти "вришти".

  6. Расни, стварно смараш, немој да си атеншн вхоре. Значи прозивај глодаре, то подржавам, али опасно идеш на курац напињањем, сваки пост ти "вришти".

    Što nikako nije dobro za reprezentaciju

  7. Da rasni. Gušiš Tilma tako, a nije to dobro za reprezentaciju.

  8. Хаха, свиђа ми се како сте еволуирали на овој теми, нема више вређања, сад покушавате да будете духовити. Додуше вртите ту исту фору око репрезентације, али добро, и то је неки напредак. Али задовољан сам са вама момци, ипак има наде за вас.

  9. Подршка за скидање сакоа.
    Имам једно питање. Постоје ли макар неке гласине да би Павловић коначно могао да заигра за нас (или Црногорце)? Или је дефинитивно решио да искулира репрезентативну кошарку? Пошто знам да је раније ваљда имао неке изјаве да би играо за нас, а не за ЦГ, али ништа конкретније није било... Питам због Богдана лоло

  10. Thilmo
    Ћилмо, стварно смараш, немој да си атеншн вхоре. Значи прозивај глодаре, то подржавам, али опасно идеш на курац напињањем, сваки пост ти "вришти".

    +232313 на ово, иако није добро то што си почео да причаш сам са собом.

  11. Постоје ли макар неке гласине да би Павловић коначно могао да заигра за нас (или Црногорце)?

    I ja se to pitam isto. Mislim da je jasan njegov stav oko Crne Gore, pokazao ga je posle utakmice u Podgorici ove godine, ali ne znam za nas da li bi igrao. Voleo bih. Mislim da bi dve godine najmanje mogao dosta da znači i pomogne. De je sada Gazimudo insajder :)

  12. Невера да је Стева провалио да је Расни мој дупли. Изгледа кад ти Бог одузме љубав према женском полу, надокнади ти на други начин.

  13. Kako ja mogu biti dupli od tilma? Vidis da sam mnogo pametniji. (Necu vise da serem, djoni obrisi postove al kad ovaj ,,genije,, vidi)

  14. Видео сам. Бриши Ђони.

  15. Јеси реалан, Ћилмави, видиш да сам изменио пост... Тебе човек мога да подјебава на нивоу првог основне, да би схватио шта ти се говори.

  16. Ma neću, nego rekoh da držimo basket malo civilizovanijim :)

  17. видиш да сам изменио пост.

    ЛОЛОЛОЛО МА ЈОК БРЕ, КОЈИ ПОСТ.

  18. Pavlović je rekao da je reprezentativna priča za njega davno završena. Mnogo je tu pretnji i pritisaka bilo a i mator je on sad da igra za repku. Plus bi gušio Bogdana a to ne bi bilo dobro za reprezentaciju. A i Lazić i Simonović su tu, ipak oni mogu u džep da ga spakuju.

    Inače jedva čekam da čujem u kom je to paralelnom univerzumu Lazić ikad spakovao Pavlovića u džep? Pitam zbog reprezentacije, bokserske doduše, cenim da bi Lazić mogao do medalje na OI u boksu.

  19. Ne bi moga ni to Lazić. Smotan je.

  20. Па на првом дербију који је играо Павловић, није се видео.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.