KK Partizan

  1. Je l imaš statistiku? Pitam zbog Bobija.

  2. Neka statistika, nešto?! Pitam zbog reprezentacije.

  3. Inače Samirdžinski dobio presudu protiv cigana i moraju da mu plate 180k evra koje mu duguju. Jebem ti život za Samardžinskog su dali 180k za 5 meseci ugovora EJ. Koliko se to bahati i rasipa mater im jebem vašljivu. Nama toliko za sezonu dobijaju najbolji igrači, odnosno imaju obećano ugovorom toliko.
    180K za onog za 5 meseci, živote lutalico.

  4. De je sada Gazimudo insajder :)

    Sanse da Pavlovic zaigra za nasu repku su 0,000001%. Pre svega zato sto je sam rekao da je prica sa reprezentacijom za njega zavrsena, a drugo zato sto ne moze da dobije nas pasos. Tj moze,al posto Milo ne da dvojno drzavljanstvo sa Srbijom, morao bi da se odrekne cronogorskog, sto on ne zeli. Ne sad zbog tamo nekog laznog patriotizma, nego valjda covek ipak zivi u Baru i tamo mu je dom.

    A i koji ce nam, ugusice nam Bogdana.

  5. Ekipa KK PARTIZAN NIS, se opominje zbog igrača br. 8 (Pavlović) koji nije imao košarkašku opremu u skladu sa čl. 4.4. Pravila igre.

    Шта је сад ово, побогу?

  6. Шта је сад ово, побогу?

    Truce, zbog onog menjanja pravila u sred sezone, morali su nasi da stampaju i nove dresove (valjda se razlikuju neki nacini obelezavanja) pa predpostavljam da je to problem.
    Opomenuti smo i prethodnih par puta.

  7. А Павловићу нису стигли да одштампају нови дрес?

    Можда није средио нокте? То је исто забрањено по правилима.

  8. A da nije Pavlović kažnjen zato što ima dva milimetra duže pertle nego što bi smeo? Pitam, pošto je to ipak ozbiljan prekršaj

  9. Ma Vučić vas jebe kapiram.

  10. Mozda je ispasao dres ili tako neka glupost...
    A znam da se pominjao i neki problem sa brojevima.. valja neki brojevi ne mogu biti korisceni u nasoj ligi,al nisam to dobro ispratio, pa da ne pricam sto ne znam..

  11. Не може без ових расних падобранаца како год окренеш. Питаш лепо што је човек опоменут и мора да улети неко са шалом са малог одмора.

  12. Šta drugo da ti napišem na ovo jbt
    Можда није средио нокте? То је исто забрањено по правилима.
    Presmešno

  13. Ко су господа у белом Гази?

  14. Pa levi je pulen srpke reprezentacije, poznatiji kao Gagula, a desno je neki njegov pobratim koji je krajnje nebitan u ovoj prici.