KK Partizan

  1. TAKO JE. NASTAVLJA SE TRADICIJA PO KOJOJ FMP NIKADA NIJE POBEDIO PARTIZAN U ZELEZNIKU.

  2. JEBI CIGANEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

  3. VELIKO HVALA RASHKU I NELSONU

  4. BILI STE NASH 6. IGRACH

  5. Ne žalite vaša grla niti jezike, baš je dobro kad na pušite...

  6. Otuzno je gledati neme sudije na Marjanovicevo laktanje, priznavanje koseva posle faula na prvom koraku i igru preko granice faula celo drugo poluvreme. Jeste, imamo 13 titula za redom, nece nam pasti kruna s glave ako jednu izgubimo, ali majku mu... imajte malo dostojanstva.

  7. Čestitam, ali, sa onakvom igrom koju smo prikazali, trebali ste nas odrati 20 razlike. Ne vjerujem da možemo biti gori nego u prethodna 3 meča, tako da, čuvajte se. :)

  8. Nisam gledao utakmicu al' čujem da je suđenje bilo sjajno, a vidim da je i atmosfera bila prava sportska, kao što se i očekivalo.

  9. Koji Gengbeng.

    Miloje ciganku jebe u usta, Muta u pičku, a Dule joj na kraju strpao u dupe.

  10. ali da ti gadjas bakljom usred jebenog slavlja ejjj to jos nisam video...bas me zanima kolika ce biti kazna (ako je uopste bude lol) za pantere...

  11. Napreduju panteri lolo, kese sa urinom - pp aparat - baklje

    WHAT'S NEXT?

  12. Opet sam uspeo da budem neobavesten i ne gledam utakmicu :/ Citam u komentarima po netu da je sudjenje opet bilo na zavidnom nivou, maltene ni panteri ne osporavaju lose sudjenje - dakle sredstva se ne biraju i dalje.
    Mnogo mi se svidja to sto su izgubili 3 vezane, mogu misliti kakav im je sada haos u glavi, nije cak nemoguce da ih Mega nalupa kurcem u polufinalu, pa da srpska liga opet postane "nebitna, jer je bitna samo Evroliga".
    Dajte neki detalj o Pavlovicu, vidim u komentarima samo da mu se klanjaju i Panteri, mora da je opet drzao cas kosarke gratis, ali o incidentu malo sta pise?

  13. Ostao mi otvoren tab, i ispalo da sam komentarisao pre 2 sata. Neki novi bag, moze da se zloupotrebljava po forumu, samo da smislim kako :D

    Koja bizarnost, evo jos ih slaze iza, barem kod mene.

  14. Dule im se usrao u usta

  15. tooo seri po kmetovima

  16. Dobri linkovi, Mlatoni, sve je jasno ovde.

  17. http://mondo.rs/a697190/Sport/Kosarka/Pavlovic-u-klincu-sa-navijacem-Zvezde-FOTO.html
    http://mondo.rs/a697194/Sport/Kosarka/Delije-prekinule-pres-i-vredjale-Vujosevica.html

    Daj boze da se svaka tekma igra u zelezniku, sledece sto ocekujem je bacanje cigli sa krova na parket..

    JEBI NE VADI!
    VRACAJ IM FLESBEKOVE!
    TRPAJ KO U NEROTKINJU!

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.