KK Partizan

  1. Davis Bertans
    17 mins ·
    You can spit on us, throw whatever you want on us... that won't stop us from giving our best on the court! Great win!! Hvala navijacima!

  2. Ponovo sportska atmosfera u Železniku. Brate koliki je bol u njihovim srcima. Ponadali su se da će biti neko i nešto navijajući za neki drugi klub sa podrškom svih, ali i tako kurčina, svake godine samo vatrosprem kup i onda kompleks izađe na videlo.

  3. Evo jos jednog posta od pre 2 sata - sada.

  4. E u kurac, sredilo se sad.

  5. http://www.telegraf.rs/sport/1096467-rat-u-zelezniku-grobari-gadjali-zvezdase-petardama-novinari-bezali

    Стока су и једни и други. Додуше, након нерешеног резултата у гађању топовским ударима и бакљама, ипак су ови "наши" показали већи ниво имбецилности доласком на врата сале за конференције.

    Честитке на победи.

  6. Prvo svi koji su bili u hali tvrde da su cigani, smrdljiva smećarska govna, gađali i na početku a ne da su to bili naši kako je to smrdljivi smećarski telegraf preneo. Svaki pokušaj sekundaraca da izjednače naše i njihove navijače je sramota, niži oblik života ste, gori ste od bubašvaba. Zamalo bre Saleta u glavu da pogode bakljom. Govna mrtva. Još jednom su pokazali svoja prava lica. Nisu ni za kanalizaciju.

    KARANI SU JAKO! i pored i više nego očiglednog navlačenja u zadnjih 3-4 min. Čista banana je faul, lopta očigledno od nosatog majmuna u aut je lopta za njih, niđe veze peti faul Saleta itd. Njihovi igrači su skakali na svaki sviran faul, ali svaki nema veze koliko očigledan sudije ni ne upozoravaju a nama dele tehničke kao dobar dan. Suđenje u zadnjoj četvrtini je bilo sramno, kriminalno. Oće da otimaju, usladilo se govnarima.

    Saša je GROBARČINA I LJUDINA!!!

  7. Svaki pokušaj sekundaraca da izjednače naše i njihove navijače je sramota, niži oblik života ste, gori ste od bubašvaba. Zamalo bre Saleta u glavu da pogode bakljom.

    Аца Радовић?

    Добар си дечко, али си превише острашћен, гледаш на свет црно-бело (ненамерна двосмисленост). Покушај некад да размислиш о подели на нормалне људе, љубитеље спорта, симпатизере и дивљаке са бакљама, ножевима, утокама и њихове верне Цокуле, уместо поделе на гробаре и цигане. Поздрав.

  8. Sramota je što će gađanje igrača bakljom biti fazon kazna kao za skidanje sakoa. Mada kul je trenutak kada Saša onom mongoloidu pokazuje "sikter" potez ka njihovoj tribini. Efempe treba da igra bez publike do kraja sezone. Ako već ono pre što se dešavalo u toj hali nije bilo dovoljno za nauk da se tamo u toj fiskulturnoj sali ne igra uopšte.
    Suđenje baš sramno na kraju.

  9. Nego oće li se kvalifikovati ovi za ABA ligu sledeće godine?

    Pravi Efempe je izgubio šanse, ne znam za ovaj drugi tim što smo isavijali sinoć :)

  10. Hoćeš da kažeš da postoji velika mogućnost da je Thilmo bacio tu baklju?

    Verovatno zna se koliko voli reprezentaciju.

  11. http://youtu.be/fX5cwghbGwY

    Bezbradica u epizodi "Jebem ti mater u pičku".

    Jebote, pa limenke bi još dobile batine da su ušli na teren, od ovih naših divljaka.

  12. Vi kao navijači za halu niste a ti kako hoćeš. Kese sa urinom, drmanje koševa i pljuvanje našeg trenera i igrača, PP aparati, pa sad i najgore od svega bakljom namerno na košarkaša proivničke ekipe, dno dna a ti kako oćeš. Naši "najverniji" zabranjuju ubacivanje upaljača ostalim navijačima(da, zamisli da stoka i bagra ume da se kontroliše u hali) a vaši daju primer tako što gađaju bakljom. Napad na fudbalskom derbiju više puta...

    A jedno je kad huligan napadne huligana totalno je drugo kad huligan napadne protivničkog igrača, trenera. To se ne radi, nikad. Daleko od toga da odobravam potez sa signalnim raketama, nisam debil, to nije normalno i niko ne treba da pogine zbog nekog idiota. Vi iz godine u godinu pokazujete da za halu niste i da košarka nije sport za vas jer se čak i naše debilčine kontrolišu kad su na basketu.

    a normalne ljubitelje sporta ja nikad nisam ni prozivao, nema potrebe da se pronalaziš u rečima upućenim mongoloidima koji stoje iza zastave na severu.

  13. čestitam, ja se samo za produžetak molio duđe tiket, a posle nismo mogli bez Simona kapitena jbg

  14. Ne kapiraš tucani.Oni su hteli da povrede sašu jer guši bogdana.Zbog reprezentacije

  15. e tog Sašu ako on 'oće treba zvati u repku
    Saša da zove Sašu!

  16. Ne kapiraš tucani.Oni su hteli da povrede sašu jer guši bogdana.Zbog reprezentacije

    Hoćeš da kažeš da postoji velika mogućnost da je Thilmo bacio tu baklju?

  17. ,,You can spit on us, throw whatever you want on us... that won't stop us from giving our best on the court! Great win!! Hvala navijacima! ''

    Davis Bertans, jedan od najvecih careva koji su igrali za JSD Partizan ikada!

    https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/t1.0-9/10441445_615233591908036_8923583703247652054_n.jpg

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.