KK Partizan

  1. Necu da budem na vukajliji dok se ne ispravi ovo sa vremenom.. Pozz

  2. http://youtu.be/RayJ9TDPwhQ

    Neka prostitutke igraju u gaćama, al' nemoj neko da je skinuo sako.

  3. I naravno kada taj stranac svrši u ciganku

  4. http://www.b92.net/mobilni/sport/index.php?yyyy=2014&mm=06&dd=01&nav_id=855570

    Ništa lepše nego kad zarazimo grobarskim virusom strance. Nema uboitijeg oružja. :-)

  5. https://www.youtube.com/watch?v=RayJ9TDPwhQ&feature=gp-n-y

    Da citiram jedan komentar:

    Dobro dosli u Srbiju, zemlju gde rec vodi jedan covek i ciji poster u sobi drzi 70 odsto stanovnistva odnosno delija koji se oslanjaju na osvajanje titula nad zelenim stolom, dok otpor drzi malobrojna masa koja sportski i srcem dobija bitke na terenu!

  6. - sezona 1997/1998 utakmica između sada zaleđene Zvezde i KK Partizan i prekid zbog lošeg rezultata već poznatih turskih konjanika https://www.youtube.com/watch?v=wdwAZJtDRBA&feature=youtu.be&t=1h8m3s
    -1997. pred 8.martovski derbi napali su naše igrače na sred našeg stadiona dok su se tuširali, izlomivši pri tom prozore svlačionica i kupatila. Da nije bilo obezbedjenja koji je hrabro sišlo i pod kišom srče i kamenja uspelo da zaključa velika vrata, pitanje je šta bi bilo.
    -1999. derbi pred bombardovanje. Marko Vučkovic i još dvojica uleću u teren, trče do juga pokušavaju da ubace baklju na južnu tribinu, a kad im to nije uspelo, okreću se ka našim igracima (Stojisavljević je bio prvi na udaru), međutim ostali su bez daha.
    -2000. godina i demokratsko premlaćivanje od strane heroja „revolucije“ igrača i stručnog štaba Partizana na stadionu Crvene Zvezde za koje naravno niko nije odgovarao
    -2005. u klubu “XL” flašama i bakljama su povredili nekoliko igrača ukljucujući i Milivoja Ćirkovića, koji su tu bili sa devojkama i ženama
    -2005. slučaj Tundži Avodžobi, pokušaj tuče na terenu sa igračima Partizana i lažni slučaj rasizma na relaciji Mrdak – Tundži.
    -2007. u Inđiji napadnut fudbaler Milivoje Ćirković. Zaradio pikslu u glavu i kontuziju vilice
    -2007. finale plejofa, bacanje mokraće i ulja na deo terena gde se su zagrejavali košarkaši Partizana i napad na žandarmeriju pa samim tim i prekid utakmice.
    -2009. napadnut Saša Ilić i njegova trudna supruga u centru grada
    -2010. pokušaj linča golmana Partizana na utakmici Italija – Srbija u Đenovi
    -2011. na večitom derbiju golman Partizana je gađan ciglama.
    -2011. bio je spreman linč naših fudbalera nešto poput 2000. pa su fudbaleri umesto da poluvreme provedu u svlačionici to su uradili na terenu
    -2011. na Novom Beogradu napadnuti fudbaleri Partizana Tejgo i Adija
    -2012. skandalozna utakmica u Železniku, gde nije bilo regularnih uslova za igru što zbog klizavog parketa, drmanje konstukcije koša, bukvalno pljuvanje igrača i stručnog štaba KK Partizan ( iako tamo nije bilo Duška Vujoševića koga je danas poltronska Vučićeva i Čovičeva štampa proglasila za glavnog vinovnika incidenta).
    -2013. organizovani prekid u Kragujevcu, PP aparat, utakmica u 3 dana, niko nije odgovarao za objavu lažnog policijskog izveštaja
    -2014. napad na Stojkovića na splavu iako je medijski prekriven stvarni razlog napada
    -2014. Saša Pavlović napadnut u divnom mestu zvano Železnik, ekipa gađana bakljama

    17 napada na članove JSD Partizan

    http://www.juznatribina.net/vbforum/showpost.php?p=807616&postcount=16003

  7. PEDERI SEKTAŠI CRVENI ZVEZDAŠI!

  8. kako su sudili dobro da nisu kamen uglavu dobili jbt

  9. Ma to više ne vredi. Živim za smrt tog kluba i imena, kao i te navijačke grupe. Kad ih ne bude svet će biti lepše mesto.

    Ne za smrt ljudi. To me ne zanima, ali za gašenje smrdljivih Delija sever i SD Crvena Zvezda.

  10. 23 hiljade za pogadjanje Bertansa bakljom? Koliko kosta pogodak u Bogdanovica? Pitam zbog reprezentacije.

  11. https://pbs.twimg.com/media/BpHcl3PCIAAcIXN.jpg

    Organizator kažnjen sa ukupno 379.500,00 dinara, a gost sa 402.500,00 dinara!!!

    Samo u Srbiji. Tuga.

    Inače bakljom u igrača je 23000 a skidanje sakoa 34000. Molim da mi ovi objektivni ganci opet objasne kako je Ćoravi smrad isto što i Vujošević. Govna smrdljiva.

  12. Tucani, ako bolje pogledaš oni uopšte nisu kažnjeni zbog toga što su pogodili Andrića, ako se ne varam, već zbog ubacivanja baklji u teren.

    EDIT:
    Što znači da se ne kažnjava gađanje igrača kao takvo, već samo ubacivanje stvari u teren, što je isplatljivo za maloumnike, jer za iste pare mogu da ubace baklju na teren, i da pogode protivničkog igrača, svakako se isplati sa stanovišta maloumnog huligana.

    Umesto da se za to odrapi neka stvarno drakonska kazna oni još to podstiču i dozvoljavaju.

    EDIT 2:

    Ćilmosave ne kenjaj, izgleda da se ti pronalaziš u gore pomenutim maloumnicima.

    (Pišem kroz edite, baguje sajt.)

  13. Ако ја добро разумем ово тумачење правила наше кошаркашке заједнице, ако би неко бацио неки тврд предмет на терен и неки мекши предмет, платио би значајно већу казну него неки противник који би целу утакмицу бацао искључиво тврде предмете у нпр. стотинама. Немам појма ко одлучује о тим казнама, али најозбиљније се надам да је Ћоки инсталирао неке своје ботове и даје им инструкције колико коме да разрежу. Јер ако наша лига на важним местима има овакве људе апсолутно неспособне да мрдну даље од форме правила и да промисле о тежини прекршаја и неким одговарајућим казнама (што би требало да им буде једини посао) које би зауставиле овакво понашање, боље да се све ово укине.

    Тамо седи неко ко измишља казну играчима који носи хеланке испод шорца. Па то као да је Амфилохије Радовић разрезивао казне.

    ЕДИТ: А сад на неком радију се могло чути да Звезда плаћа 400.000, а Партизан 200.000. :)

  14. "Crvena zvezda se dva meseca borila da upravo njega postavi na tu funkciju, ali s obzirom da nisu uspeli da izlobiraju na Predsedništvu i prikupe četiri potrebna glasa, to su učinili na Skupštini ligaša, iako ona po statutu nema pravo da postavlja direktora lige.

    Naravno da je ćokijeva botina raspala.

  15. Ulazak pojedinaca na teren, koji očigledno smatraju da im je dozvoljeno bahato ponašanje samim statusom vozača značajnih funkcionera, kako bi se verbalno obračunali sa igračima, je posebno sraman i prizeman potez.

    На кога мисле овде?

  16. Znači oće da guši Bogdana i u reprezentaciji?!

  17. http://www.mozzartsport.com/vesti/partizan-ostro-po-kls-niste-dali-ni-dinar-za-ugrozene-u-poplavama-uplatite-od-nasih-kazni/77602

    "Naš član Predsedništva Dragan Todorić je na prethodnom sastanku predložio da sav prihod ili jedan deo od kazni bude uplaćen na račun namenjen pomoći ugroženima od poplava. Međutim, tada je predlog odbijen uz neverovatno obrazloženje predsednika Udruženja klubova da su kazne planirane u budžetu, što je presedan za svaku normalnu organizaciju. Taj podatak jasno govori kakvi ljudi vode ligu i da nije čudno što se kompletna košarkaška javnost više bavi modom, nego mnogo ozbiljnim pitanjima koja se tiču našeg sporta"

  18. Ma jebeni govnari, treba im zatrti svaki trag. Đubre od kluba koje zaslužuje samo smrt i večiti prezir. Malo ovo govno dok je na vlasti koprcaće se i onda sledi ono što je odavno trebalo. Zbogom Zvezdo kurvo, gori u paklu.

  19. Onaj đembeli u sivom duksu, što je ceo meč psova Saletu sve po spisku i na kraju došao da se raspravlja je valjda ćokijev vozač.

    EDIT: u kurac više sa ovim sranjem

    Znači oće da guši Bogdana i u reprezentaciji?!

  20. Треба разумети такве људе. Замисли да возиш таквог човека сваки дан. Моје симпатије за јадног возача, требало би и Сале да му опрости.

    Иначе, кад смо код тога, ако некога интересује због репрезентације, Сале Ђорђевић је имао разговор са Павловићем. Проверена информација, мада не верујем да ико зна да ли су се нешто договорили.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.