KK Partizan

  1. Evo na primer u ovom trenutku Dog je napisao jedan post na vašoj temi i ja bi mu sada najradije odgovorio odmah, ali ne. Pustiš čoveku malo da napiše šta misli na temi kluba (dobro nije baš klub iz naslova teme) za koji navija. I još vas par se nadoveže i to je to. Šta mi koji kurac sada da dolazimo da vam pametujemo oko toga.

  2. Dobro, ako ne razumeš, jbg onda.

    PROTIV* Metalca, ne posle, ušetao se i još fizički kontakt sa sudijom, i nije ni tehničku dobio. Zbog toga sam okačio.

  3. Pa znam ali tako ja sada mogu da nabrajam Dogu (uzeo sam primer Dože samo zato što je sada ovog trenutka to) u koliko situacija smo oštećeni bili protiv vas za vikend. Čemu to?
    Sad ja napišem da smo pokradeni bili i juče, a svi to tvrde i onda treba da dolazi neko i piše kako je Dule ušao u teren, pa mi košulje, vi "gepekovanje"....možemo do naksutra tako.

  4. Ne treba brisati postove, narocito one koji nisu dugo stajali jbg. Nije to spem Rasnog sa 3 nesuvisle slike i jos glupljim komentarima, pa da nije neka steta.

    Ipak je trebalo prelaske na temu kaznjavati banovima za pisanje gluposti i provociranje, a ne potpuno ograniciti. Da su salaba, boxer, thilmo i rasni popasli po mesec dana bana, vise im ne bi palo na pamet da sa sobom donose govna koja ce jesti po tudjim temama.

  5. Brisanje postova je svakako privremeno. Dok se ne naviknu ljudi. Posle postovi ostaju, ali idu i banovi.

  6. Млатони
    Protiv istupanja iz ABA, za istupanje iz ovog našeg brloga. Uzeti titulu ove sezone i istupiti istog dana, to bih voleo.

    +100

    Da se razumemo i ABA je go kurac od lige, al igranje u Cokijevoj ligi Srbije nam ne treba.

  7. Govori se o smislu ove lige. Ima i ideja da se iz Jadranske lige ekipe povuku i vrate u domaće takmičenje. U ovo!? Sa ovim načinom vođenja, sa ovim komesarijatom, sa ovakvim suđenjem? Mondo kaže: “Klinč između navijača i Saše na terenu”. Šta će taj navijač tu? Valjda se to drugačije dijagnosticira i nazove? Ova liga nije beznačajna, izgubila je prohodnost za Evroligu i samim tim postala mnogo manje značajna, nego što je bila. Kako je došlo do toga? Ko je kriv za to? Kada igraš partiju šaha i napraviš prvi potez, ti određuješ partiju dalje. Treba se setiti ko je napravio prvi potez.

    Na čije insistiranje, kog kluba, je uzeto od ovog takmičenja pravo da šampion ide u Evroligu zato što je Partizan favorizivan suđenjem, i da hoće taj klub da ide u objektivno takmičenje u Jadransku ligu? Onda je donešena odluka da se prave trogodišnji ugovori sa sistemom bodovanja, na osnovu ukupnog sabiranja trogoišnjeg dolazilo se do trogodišnjeg ugovora za jedan klub. Ko je osvojio ugovor? Bez ikakve diskusije - Partizan! Sa ogromnom razlikom u bodovima. Šta se onda desilo? Čim je postalo očigledno da će Partizan osvojiti trogodišnji ugovor, iz istog tog kluba je krenula priča kako za ovaj prostor nije dobro da se imaju trogodišnji ugovori, jer oni drugi koji nemaju taj ugovor nemaju mogućnost da dobiju sponzora.

    Uz lobiranje bivših čelnika FIBA to je skinuto. Partizanu je dat kompromis da od tog trogodišnjeg ugovora ostaju dve godine, a posle se ponovo vratio na sistem mešovitog bodovanja, a onda kada je Evroligi odgovaralo da sa ovog područja smanji broj učesnika iz regiona i da se da prostor onim koji su manje košarkaški razvijeni, kako oni to kažu, onda smo došli u ovakvu situaciju. I sada se priča kako ova liga nema smisla. Ko je kriv? Ko vuče gubitničke poteze za Srbiju? Nije tačno da nema smisla? Sportom se bave oni koji žele da se istaknu pobedom.

    u centar, kao i uvek

    edit:

    Trener Partizana je tokom konferencije pitao novinara kada je uhvatio Bogdanovića za vrat.

    "Ja prema svojim igračima imam roditeljski odnos. Ja svog igrača nisam hvatao za ono za šta ga je uhvatio igrač iz Slovenije pre dva dana, što ja ne vezujem za to što je iz Slovenije."

  8. Bog na nebu Dule na zemlji.

  9. http://www.mozzartsport.com/vesti/zestoko-partizan-kaznjen-sa-989-000-dinara/77684

    Trener FMP-a Milan Gurović kažnjen je ukupno 149.500 dinara zbog isključenja, ali i zato što je ostao ostao u hali posle isključenja. Kao i zbog toga što je napustio konferenciju za novinare.

    A ništa za skidanje sakoa e jebeš ligu koju vodi ćorava pudlica.

  10. Inace, sutra bi bio red da pustimo Megu da nas dobije jednom. Kao zahvalnica Miloju a ujedno da se iskoristi za vecu minutazu za Daloa, Beardlessa, Djoku, Muslija i Andrica i Aranitovica..
    Nek odmore nosioci, paklen ritam bio prethodnih 7 dana, da psihicki i fizicki spremni udjemo u seriju protiv Radnickog, a potom i protiv Mege

  11. A koliko vidim, cigani sad opet spinuju kako smo mi u stvari nismo pokradani u zadnjih nekoliko meceva, kako smo normalno mi izazvali incidentu kome njihovi navijaci gadjaju nase IGRACE bakljom,a neki cak pokusavaju i da se obracunaju fizicki sa istim.
    Takodje, hvatanje Bogdana za gusu je skandal, ali je guranje Daloa samo sportsko koskanje.
    Oni su naravno veliki mrzitelji lika i dela nebojse covica, ali rado urlaju u njegovoj hali za njegov tim ne bi li izlecili bar malo frustracija koje su im stvorili svinja debela i njegovi igraci u prethodnih 15 godina.
    Naravno, oni su navijaci svetske klase, vrhunskog ponasanja i pevanje pesmica milanu cetniku gurovicu i nebojsi covicu su van njihovog repertoara, posto su se oni zadrzali na cascavanju telesnim tecnostima, ali primetan je napredak, prelazi se i na tvrde predmete, prvenstveno stolice i baklje. Mozda za nekih 20-100 godina evoluiraju pa predju na najgori moguci arsenal - pesmice sa tribine!
    Nadam se samo da cu do tad biti mrtav, jer ne znam kako cu istrpeti da slusam pogane reci na racun trenera i igraca KKP , sto do sad nikako nisam doziveo.
    Takodje mi je drago sto FMP nije dobio kaznu za skidanje sakoa, jer realno Cetnik je tako zgodan, mislim onoooooooo, kako nakog frajera da kaznis sto se skinuo. To moze samo za debele Duleta i Mutu, i matorog Todorica koji stvarno preteruje sa svojim izjavama u kojima rusi ugled ovog fantasticnog takmicenja koje je toliko regularno da u kladionicama postoji opklada na to da li ce biti sudijskih gresaka na utakmici. Kvota na NE je 1,001, dok je na DA neverovatnih 999,9! I DO SAD NIJE ZABELEZENA UPLATA NA "DA" dok je cak 5346 iskoristilo ovaj poklon kladionica i sebi stvorili milionsku imperiju za ovih nekoliko kola CLS-a.

    Za kraj, hteo bih da cestitam Big Dipperu sto je za razliku od ostalih navijaca zvezde, presao sa reci na dela pa je svoje gadjenje prema cokiju preneo i na svoj stav o mutantu iz zeleznika. Ako jednom dodje do slicne situacije sa KKP, a nadam se da nece , voleo bih i nadam se da cu se ponasati kao on i svaki pravi navijac Partizana.

  12. Ja mislim da ćemo i mi oni da odmaramo nosioce, nema smisla igrati sa prvom postavom kad nema značaj ta tekma.

  13. Ma Gazimudo cigani su kreteni. Znaš koliko sam ih danas u'vatio u raspravi da za jučerašnju utakmicu kažu "mi" kada pričaju o FMP. Budale bre. Toliko su iskompleksirani da više sada stvarno ne znaju ni za koga navijaju. Ustvari znaju. Tamo gde je Ćoki za taj klub navijaju.

    Inače ne bih voleo da istupimo iz naše lige mada teraju nas na to. Ona poslednja kazna je idiotluk svetskih razmera, a jedino zašto ne bih voleo da istupimo je to što ovi govnari je nikada neće osvojiti, sve dok smo mi tu, a više to žele nego išta. Sada kad su izvalili da su kriv kurac, ćute kao neke pičke oko toga, a do pre mesec dana su se kurobecali kao da su Majami u najmanju ruku.

    https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/t31.0-8/1540343_279921315523360_6587678878390767689_o.jpg

    Za kraj, hteo bih da cestitam Big Dipperu sto je za razliku od ostalih navijaca zvezde, presao sa reci na dela pa je svoje gadjenje prema cokiju preneo i na svoj stav o mutantu iz zeleznika. Ako jednom dodje do slicne situacije sa KKP, a nadam se da nece , voleo bih i nadam se da cu se ponasati kao on i svaki pravi navijac Partizana.

    Ja se stvarno nadam da nam se neće ugasiti ili zamrznuti klub, ali ako se to desi, sigurno neću navijati za drugi klub i pratiću košarku normalno kao i do sad, samo što neću bodriti nikoga. Ja navijam za KK Partizan i tačka. Dokle god postoji. Može da se fuzioniše, može da se radi šta god hoće, ali da postoji KK Partizan, da je zaleđen i da znam da postoji, a da navijam za nekog drugog ko bi nosio to ime, to nikada.
    https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/t1.0-9/q71/s720x720/10301420_632487170175384_8083971234249897956_n.jpg

  14. "Ja prema svojim igračima imam roditeljski odnos. Ja svog igrača nisam hvatao za ono za šta ga je uhvatio igrač iz Slovenije pre dva dana, što ja ne vezujem za to što je iz Slovenije."

    Prva rečenica onako, ne znam, mene ćale nikada nije hvatao za gušu. lolo

    Druga, apsolutna pobeda.

  15. A meni najjače što se Katić kao buni kod sudija lololo
    Koji nosati mufljuz. Inače vole bih da osvojimo titulu i ove godine iz mnogih razloga, a jedan od tih razloga je da se nosati smori jer je uzeo samo vatrosprem kup od kad je prešao u Efempe pošto mu je ovo poslednja sezona tamo. Mislim ako su normalni ovo mu je poslednja sezona tamo. Musli je ovog trenutka Peković za njega.

  16. Kurajberu gde su banovi za prcanje na tuđoj temi? :)

  17. Kurajberu gde su banovi za prcanje na tuđoj temi? :)

    Kao što rekoh slabije pratim vašu temu i morate da mi ukažete na to ako neko dolazi. Za sada brišem uglavnom postove, a to će prestati i krenuće banovi svakako. Obrisana su tri sporna posta sa vaše teme, a Fokuse nemoj da ideš tamo, pusti ih neka tamo raspravljaju o značaju vatrosprem kupa za bolji život u Srbiji i o reprezentativnim potencijalima Nelsona i Simonovića.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.