KK Partizan

  1. Pa pazi, normalno gledam na stvar, ono što se sada zove CZT je FMP, ono što se danas zove FMP je Radnički Basket, a ono što se zove CZ je sada u zamrzivaču, i još uvek se zove CZ.

  2. Jebote od kad nisam gledao ovako normalnu tekmu. Čim nema limenki i Čovića odmah je sve normalno...

  3. Tačno tako, kod njih sve neka tenzija i mržnja.

  4. Kakav isfrustriran gan ovaj dionizijo, bogtemazo, višegodišnja dominacija je ostavila traga na njemu. :(

  5. Sedi Dule, lična je :)

  6. Gotivno mi što Dalo ima veću minutažu, a kul je gledati i budućeg trenera Partizana.

  7. Газимудо, мрзи ме сад да читам шта тамо пише. Колико се сећам, А лиценцу која је сад слободна, ЕЛ је прошле године претворила у једногодишњи вајлд-кард и доделила га Будивељнику. Ове године могу исто да ураде, да га доделе некоме као вајлд-кард или да доделе некоме А лиценцу или да га претворе у Б лиценцу и да место добије следећи са листе за Б лиценцу. А лиценцу, колико ми се чини, на листи чека Алба, пошто Шпанци и Руси са листе не могу да добију, па је прва на листи после њих Алба. Ако би дали Б лиценцу, она би отишла Нептунасу из Литваније како сад стоје ствари. Евентуално Стразбуру. Вајлд-кард би могли да дају било коме, Бајерну ако не буде првак, нпр.

    Хоће ли овај Ловерњ одморити ове сезоне?

  8. Jeste gotivno. I mislim da se Dule zajebao što mu nije dao veću šansu u derbiju, jer se u produžetku dobro pokazao, i da ga je ubacio ranije da rastereti faulovim opterećenog Pavlovića u prvom, ne bi se ni igrao produžetak verovatno, ali nema veze, bilo slađe onako.

  9. Što je Micić zab'o koš na kraju. A Bogdanu sve nešto oko vrata ovih dana :)

  10. Au koji kiks sudija, igrač se vratio metar nazad u njihovo polje. Što nije svirao, tu je odmah bio?

  11. Silazna putanja...je l ovaj slep....pred njim se dešava

  12. Pustio rts, pizda im materina.

  13. Lepo. Baš lepa utakmica. Ova Mega Vizura je puna dobrih igrača. Šteta što neće igrati ova dvojica protiv limenki, ali jebiga. Fina pobeda i definitivno samo najbolji u našoj ligi. Naravno, to treba dokazati i na kraju, ali zasluženo smo prvi.

  14. Ljudi,ko je isao na tekme video je da je Dalo mnogo vremena na zagrevanjima provodio sa Kinzijem igrajuci 1na1.. Ko zna koliko je jos vremena provodio na treninzima..
    Vec smo videli par puta neke krosovere kojima je lomio kicme cuvarima i stvarno sam ubedjen da ce Dalo postati sasvim solidan plej, koji ce bez problema moci da bude EL plej.
    Dogodine uz Westermana mnogo vise minuta u igri, a one tamo prvi plej.

    Hvala Truce.

    Ja sam zahvaljujuci RTSu odgledao poslednjih 40 sekundi tekme, i video Gagatara kako zakucava . To je otprilike slika tekme :D

  15. Mogao je Dule i bolje da ih odmori, s obzirom da apsolutno nista nije nosila ova tekma..
    http://upload.slike.com/slike/2014/06/1401911550-852-x-362px-Screenshot_3.jpg

  16. Pa dobro, ne valja skroz da odmaraju...vidiš da funkcionišu lepo ovako....

  17. Gagić počeo redovno da daje 5+ poena pašće sneg u junu lolo
    EDIT dzoni baci oko na raznorazna pitanja

  18. Pogledao sam ma ništa bitno...nešto "rasočaran sam" i tako neka sranja.

  19. I ja sam počeo da menjam mišlenje o Dalou. Biće nam on bitan igrač za sezonu 2015/16

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.