KK Partizan

  1. Upravo dođoh da napišem to!

    Partizan je ostao sa tri najbolja igrača, a mi smo došli u situaciji da o meču odlučuju igrači sa naše klupe.

    pa jebem ti rate majku i stručnjaka i bogove...

  2. mi kimija oni onog moronka iz djenove, mi pseta oni stevana, mi tadica? (lol) oni vucica...

    mi pseta oni stevana,

    Jesi ti normalan?

  3. Meni je i dalje presmešno kako se simon radovao posle one treojke.A nisam se iznervirao ni malo juče jebiga seriji jednom mora da dođe kraj bilo to ove ili sledeće sezone totalno je svejedno.A oni će ionako da se raspadnu sledeće sezone kad se ćoki potuče sa legendom NBA lige.

  4. Hahahaha radonja pleni pojavom i izjavom!
    NEMA VEZE STO JE NAS BILO PETORICA, U NJIH TROJICE SRCE U JUNAKA, PA NE JEBE STO JE NASIJEG PET KOMATA VEC TO SUTA I POGADJA OCE DA POBEDI KO DA JADA NE ZNA DA NE SMIJE

  5. koliko ih je žofri sinoć jebo pa to je bruka, jebote čovjek je iznudio u 3 na pet 2 faula katicu u 2 napada , i jos dao oba kosa.

  6. A radonja je za psihijatriju ono samo lud čovek može da izjavi lolololo

  7. Jel ko skontao ono što su gađali igrače kada je Žofri protestvovao kod sudije za onaj neki faul čini mi se? Njega je pogodio jedan paljač u ruku pa se odbio i ispod oka ga pogodio, vidi se da još poneki upaljač leti prema njima. Da nije i to razlog što su otišli u svlačionicu na prvom prekidu? Mislim da su i udaljena neka gospoda sa tribina zbog toga.

  8. Dajte neko klip kad bogdan pred kraj daje ciganinu loptu u fazonu "5 sekundi do kraja ovi ga udvajaju, EVO TI LOPTA SITNA DUSO, DAJ KOS"

  9. Кокошарка.

    Значи, ко има иједну реч оправдања за понашање Вујошевића и ко се ложи на потез Нелсона нека једе говна. Видим да је Џони бановао неке људе синоћ. Нисам могао да пратим шта се дешава, али већ кад је кренуо да се заводи ред овако, рекао сам да је такав пут погрешан. Ако хоћете нормалне кошаркашке теме, онда треба бановати билмезе који вичу "Дуле цар, не да на нас", "Нелсон цар, штета што му није поломио руку, а мало је фалило". Треба бановати дебиле који мисле да су сви који навијају за Звезду/Партизан идиоти, а они који навијају за Партизан/Звезду и нису баш. Ако такав ред не може да се уведе, ако нема ко да води рачуна, онда треба пустити да пише ко шта хоће и не треба ништа брисати. Џони, овде сам ти дао предлог, па ти види да ли је боље ово што ти покушаваш. На ове две теме даље не планирам да учествујем.

    Што се тиче утакмице, оно је огромна срамота и штета што у свој овој мржњи људи не виде како ово може имати катастрофалне последице. Истине ради, кривац број један јесте Вујошевић, с обзиром на његову историју испада. А има криваца још итекако. Није ово прво повлачење екипе, треба се сетити исте ове атмосфере кад је Звезда напустила финалну утакмицу и изгубила службеним резултатом. Скоро да нема разлике. А није Вујошевић крив сигурно што Звездин играч у цивилу удара на кварно (а није му ни први ни други инцидент). Није Вујошевић крив што Нелсон, нервозан већ месецима, провоцира контакт, хвата за врат, па онда кад их разваде трчи поново да се бије и баца играча. Криви су сви којима је титула све и не бирају начин да дођу до нечега, а на првом месту Вујошевић који је види као своје власништво. Јебала вас титула, никад мање важна није била, кад смо задњи пут били без представника у ЕЛ, ко се још сећа тога? Остаје само да се надам следећем епилогу: Вујошевић до краја плеј-офа неће видети клупу, Нелсон и Милутинов довиђења на пар утакмица, Тејићу кривична пријава, Бертансу анти-стрес сокић и кекс. Можда сам нешто и заборавио, сваки додатак на казну је пожељан.

    Јесте да су то све клинци и да свашта утиче на њихово расуђивање, али на прсте могу да набројим играче који ме нису разочарали. Ако се Богдановић онако озбиљно понаша, онда не мора ни да игра за репрезентацију. Нека играју Тепић, Марјановић и Раденовић (а не они које је он набројао), па нека испаднемо у групи. Ваљда ће ова дешавања у ФКЦЗ натерати људе да схвате да није све у титули и у једној утакмици, него да је битно како читав систем функционише.

    ЕДИТ: Да не заборавим. Реч-две о суђењу. Тотално непотребно од судија да дижу тензију неравнотежом у одлукама да се свира фаул-кош, али апсолутно је срамно да се то искористи за напуштање терена.

  10. Truće, sad će te banovati. Ovde nije dozvoljeno objektivno sagledanje stvari.

  11. Dajte klip sa simonom kako se radije kad daje trojku dok se igra 5 na 3 to je potez utakmice

  12. Truće, sad će te banovati. Ovde nije dozvoljeno objektivno sagledanje stvari.

    A kad ste to vi bili objektivni na ovoj temi

  13. Truće jesi bio na utakmici ko se sve šibo na snimku se malo toga vidi

  14. 2001. je u turskoj bila tekma 5 na 2.bosna i jos neko.
    valjda,nisam siguran.za bosnu nisam siguran.

  15. онда треба бановати билмезе који вичу "Дуле цар, не да на нас", "Нелсон цар, штета што му није поломио руку, а мало је фалило".

    Truće ne mogu ja da dođem kod vas na temu i banujem nekoga što je napisao da je Nelson car. Ne znam kako vam nije jasno da postoje samo dva načina. Ili da se pusti sve kako je bilo ili ovako. Ja kapiram da ste vi željni. Što se tiče tvog objektivnog sagledavanja o tome neću jer sa panterima više baš zbog te vaše objektivnosti ne raspravljam o košarci.

  16. JEste danitarni cvore, ali je njima igrao mirza u toj dvojici! a ko je nama??? TEPIC!

  17. jebem li ti majku u picku kljakavu, poveri mu covek nesto da uradi on usere!

  18. Truće, sad će te banovati. Ovde nije dozvoljeno objektivno sagledanje stvari.

    Ne postoji objektivnost ovde. Vi vidite stvari na vaš način, mi na naš. Ja nisam video objektivan post ovde nikada. Evo uzi ovaj Trućov post kao primer. Toliko toga napisano, a problem je bio u sušenju, za koje ja kažem da je sramota, jer nisam video ovo za 30 godina, a ti ćeš reći da je suđenje bilo super.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.