KK Partizan

  1. Truće, sad će te banovati. Ovde nije dozvoljeno objektivno sagledanje stvari.

    Капирам шта хоћеш да кажеш, али мислим да грешиш. То је спирала мржње и дебилизма која се шири, где свакоме негде пређе границу, па онда хоће да одговори онима са друге стране. Могло би овде да се нормално дискутује кад би се увео ред. Чак би и они жестоко острашћени учествовали другачије. А ако не може, чему онда забране и брисање?

    Dajte klip sa simonom kako se radije kad daje trojku dok se igra 5 na 3 to je potez utakmice

    Симон јесте један од предводника шабаније у оба табора, али мислим да се није радовао, већ је било неко интерно прозивање између њега и Гагија и Леа поред терена.

  2. Могло би овде да се нормално дискутује кад би се увео ред.

    To je prosto nemoguće osim ovako. ovo je na duže staze jer banovi su sada uglavnom 3 dana, a ima da rastu. Ili ih uopšte neće biti. Jedno od ta dva je jedino moguće, ali ne razumem potrebu da morate baš na Partizanovu temu da dolazite.

  3. A kad ste to vi bili objektivni na ovoj temi

    Kako kad, pa sinoć. Ja sam recimo samo konstatovao da je Partizan izgubio, a da su njihovi igrači i dobili batine. I šta je tu pogrešno? Tako je bilo. E sad, to što nekoga vređa moje zapažanje, za to me boli kurac.

  4. Џони, не знам је ли то нека увијена прозивка или си заборавио да навијам за Партизан? У сваком случају, мислио сам да грешиш, а сад сам мислио и да ћеш видети зашто.

  5. Imaš jednu drugu temu za ta zapažanja. A zapažanje ti nije tačno, ako su ono batine, onda ti stvarno nikada nisi doživo batine ni u jednom pravcu.

  6. Au da jebote Truće ti si naš. Ništa ionako razmišljam da batalim ovo i da pustim sve neka bude kako je bilo.

  7. Truce, 99% onoga sto si napisao je na mestu,sa jednim velikim ALI!

    Da li se secas utakmice u Zelezniku? One pre toga? Protiv Gurovicevog FMPa i prvi i drugi put?
    Ti pricas ovde o nekim krivcima i sankcijama a tokom cele lige je ocigledno da se za udaranje Partizanovih igraca ne dobijaju kazne. I to nije moje subjektivno misljenje, nego fakat.
    Evo primer, tekma protiv FMPa gurovicevog u Zelezniku. CELA NJIHOVA KLUPA ULETELA, LEMALI LOVERNJA SVI. Epilog - Iskljucen Lovernj i tamo neki ekonom. I onda naknadno jedna tekma kazne za JEDNOG igraca FMPa.

    I sta me jos nervira. Uvek u nasem taboru mora da bude objektivnijih navijaca, pa ces tako ti napisati da je Vujosevic kriv, i sad ce onda druga strana jos besnije da prica kako je on kriv jer zasto bi, pobogu, oni realno sagledali situaciju kad je GROBAR REKAO DA JE DULE KRIV.

    Вујошевић до краја плеј-офа неће видети клупу, Нелсон и Милутинов довиђења на пар утакмица, Тејићу кривична пријава, Бертансу анти-стрес сокић и кекс. Можда сам нешто и заборавио, сваки додатак на казну је пожељан.

    Vujosevic ladjenje do kraja? Zbog cega, zbog tehnicke? Zbog povlacenja ekipe? U stvari moze, ako je za sako kazna 30 soma, moze i za to dozivotna robija.
    Tejicu krivicna prijava? HAHhah jel ovo trol? Pa krivicnu nisu dobili ni onaj pavijan od "novinara" sto je gadjao Duleta loptom, pazi da ne daju igracu (boli ih kurac sto je u civilu). Stavise, ne ocekujem nikakvu kaznu za njega. ON NIJE BIO TAMO!
    Nelson i Militinov.. Hmm. Kao inicijator incidenta bice Nikolino naslanjanje glave na Nelsona a NIKAKO nelsonovo laktanje par sekundi pre toga. Tako da, Nelson nista, Milutinov zabrana.

    MOgu da se opkladim da ce kazne biti slicne ovome sto sam napisao, uz mozda par varijacija na temu davanja novcanih kazni tamo nekim Lipovijima (iako nema zasto,al oni ce to da stave da bi ispalo ravnopravnije) i slicnim nebitnim faktorima. Jedini igrac koji ce dobiti zabranu ce biti Milutinov, a verovatno ce mu se prikljuciti Bezbradica i/ili Pavlovic.

    I sad ja tebe pitam, kad se te kazne danas popodne obelodane, da li ces i onda biti objektivan? Ja cenim tvoje misljenje, uvek ga formiras na osnovu posmatranja iz vise uglova i sasvim dobro sagledavas situaciju,al mislim da si sad zaboravio nekoliko "sitnica".
    Tu pre svega mislim na istoriju ponasanja musavaca, na odluke KLSa i njihovo odredjivanje kazni i na kraju na sudije koje si samo ovlas pomenuo iako je ono tolika kradja, i to tendenciozna i ciljana, da je povlacenje igraca sa terena trebalo da se odradi jos u prvom poluvremenu..

    EDIT: I da, zasto te sudije nisu svirale faul lovernju u poslednjih pet sekundi kad je BEZ LOPTE ODGURNUO NJIHOVOG IGRACA? Jel to u kosarci postoji neka prednost ili se faul moze naciniti samo kod igraca sa loptom? Pitam zbog Blazica posto mukica uvek nekako biva "bijen" i sudije to uvek primete. A sinoc, zanimljivo, nisu videli faul ispred nosa, i to kad je bilo 6 igraca na terenu, UKUPNO.

  8. Ono pravilo više ne važi slobodno može da se piše šta god ko hoće po bilo kojoj navijačkoj temi.
    Eksperiment PROPO.

  9. Sad ce objektivnost da preljeva. AE zdravo

    EDIT: Boli me kurac da na temi kkp citam o duletu svinji , davitelju, ubici i slicno. razumem da im frustreacije ne dozvoljavaju da se kontrolisu,al imaju svoju temu, forum bbrs i ostala sektaska okupljanja pa nek tamo pisu saopstenja i izjave..
    Mislim, boli me kurac. Nek pisu i ovde, mene nema vise

  10. ја само да кажем да ме је срамота што уопште живим у држави у којој живим и да ме је срамота кошаркашког савеза и осталих институција везаних за овај а и остале спортове и да ми је пун курац примитивног света који и управља и који подржава овакве институције и да сам синоћ у паузама између светског првенства имао само оваква осећања и да не могу да верујем да и даље после свих срања која су се десила морам да гледам у онакве сцене и да они људи који су довели децу синоћ на утакмицу морају да објашњавају својим клинцима у каквој се то земљи живи и како је то нормална ствар. туга, сваки детаљ синоћне "утакмице" је туга. као да је 13. век а не 21.

    брате...

  11. Ja samo da potpisem ovo sto je Gazimudo pis'o, da se ne ponavljamo. I Dzoni preterano jedes govna, na osnovu Trucovog GLUPOG I POVRSNOG posta punog POGRESNIH zakljucaka, ti zakljucujes da je eksperiment propao?
    Pa upravo si trajno upropastio obe teme, ja na ovu nasu necu ni da dolazim, a pocecu na njihovu da idem i da pisem gluposti.

    I prikljucujem se i pitanju zasto nisu svirali faul Lovernju par sekudni pre kraja? Evo neka neki vrsni poznavalac basketa objasni, ko bese dugo godina trenirao basket, Andrej Vucic zvani Thilmo?

  12. Pa nemam pojma, niko ne piše da mu je OK ovako.

  13. Forum ima smisla samo ako se na njemu manje-vise normalno komunicira, koliko za par sati ces videti na sta ce liciti obe teme, narocito nasa, jer zna se ko su cergari koje ne drzi mesto.

  14. Pa znam brate ali evo ti i ja smo izgleda jedini koji misle da je onako bilo OK i Hugočavez. Nas je troje samo.

  15. џери, сереш много, али много

    гори сте чергари од нас

  16. Ajde vi objektivni objasnite meni subjektivnom zašto je Dule povukao ekipu?

    Da li bi je povukao da ste vodili? Berta je zveknuo Blažića laktom, dobio faul, i? Povlačiš ekipu?? Suđenje je možda bilo loše, ali daleko od katastrofalnog. Grešili su na obe strane.

    Dule je povukao ekipu zato što je sujetno stvorenje koje pritom bpluje od neke psihičke bolesti. Naučio je da sfe osvaja godinama i sad ne una da se snađe kad nije sve po njegovom. A ono gde jej tražio da Bogdan ili Žo naprave 5 ličnu pa da se prekine utakmica je tako sebičan i jadan potez da nemam reči. Ovo je moje mišljenje, znači ne prozovam, pevkam šta već. Ovo stvarno mislim.

    Edit: Džeri, tesak vidim tvoj post, ali mislim da sam u postu iznad rekao sve što mislim.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.