KK Partizan

  1. извињавам се, учинило ми се да сам на звездиној теми

    нисам ни досад упадао да провоцирам, нећу ни сад

  2. Daj bre Dzoni nemoj...kako propo eksperiment...super je funkcionisalo do sad i odjednom se Trucu ne svidja i sve pade u vodu...opet cu morati da citam njihove objektivne postove izgradjene iz 2 tekme koje godisnje odgledaju...jbt

  3. Mi o cergarima, a Jehovini svedoci na vrata. q.e.d.

  4. Hrürid Hælouiß

    A kad ste to vi bili objektivni na ovoj temi

    Kako kad, pa sinoć. Ja sam recimo samo konstatovao da je Partizan izgubio, a da su njihovi igrači i dobili batine. I šta je tu pogrešno? Tako je bilo. E sad, to što nekoga vređa moje zapažanje, za to me boli kurac.

    a kad ja dodjem na vasu temu i objektivno napisem da ste picke ciganske, da niste zvezda vec fmp, da ste sljam ( sve objektivno i sve istinito) vi me napusavate kurcem.

    na temi fk obicno napisem da je dzaja ukro, da je vidic govno, da ste lopuze i da treba da se ugasite i opet budem iznapusavan iako je svaka tvrdnja 100 posto tacna. pa dokle tako jebem mu mater

  5. E da, za seljane - q.e.d. = latinska skracenica od: quod erat demonstrandum, ono sto je trebalo dokazati.

  6. A pošto Hugočavez bleji ovde jednom mesečno, znači ostadosmo ti i ja.

    Evo prvi Jebač me ispljuva čovek juče, a nije bio jedini. Sad od ranog jutra krenuo Truć da mi objašnjava, a do 5 ujutru Stevan na četu. Evo tema čergari slobodno dođite. Lečite se.

  7. Onako jeste bilo bolje al ajd.Samo mojne da odgovarate tilmu pa da se oduši na 5 strana besmislena rasprava

  8. @гази
    Гледај, сећам се ја утакмице у Железнику, али се сећам и наших мечева са Хемофармом. Нећу ни да спорим да су што се тиче нивоа зла, Човић и његова екипа далеко, далеко изнад Вујошевића. Нити ћу да спорим да неки људи намерно кажњавају Партизан зато што их је на то место поставио Човић. Али причамо о тренеру коме ниједан новинар већ десет година не сме да постави незгодно питање. Ти мислиш да је то случајно? Па није баш, јебига. И читав тај и такав систем и ради тако делимично захваљујући њему. Ако ми сами не схватимо да нико други није крив што толико успешан клуб апсолутно зависи од милости државе и њеног владара, онда нас полако чекају избацивања, гашење и сл. једног дана. Није титула све, поготову сад. И не прихватам то Дулетово форсирање последње линије одбране које преноси на играче, па на крају имамо то што имамо. Да играчи то не прихватају, можда бисмо и стигли до титуле.

    Вујошевић је на лађење требало да иде одавно. Да су се на време тако односили према њему, онда би се и он понашао како се понаша у ЕЛ. Овде зна да не мора, па неће. А што се тиче кажњавања, знам да неће бити тако, али само износим мишљење како би требало.

    I sad ja tebe pitam, kad se te kazne danas popodne obelodane, da li ces i onda biti objektivan?

    Овде је кључ. Треба да будеш објективан због себе. То је једна од ретких особина у животу коју сто посто контролишеш, а невероватно је корисна. Зато је мој одговор - да.

    Tu pre svega mislim na istoriju ponasanja musavaca, na odluke KLSa i njihovo odredjivanje kazni i na kraju na sudije koje si samo ovlas pomenuo iako je ono tolika kradja, i to tendenciozna i ciljana, da je povlacenje igraca sa terena trebalo da se odradi jos u prvom poluvremenu..

    Добро је и што си ово поменуо. Највише ме нервира тај сајам лицемерја. Звезди напушта терен, па се после буне кад Партизан напушта. Зато, ако хоћеш да напустиш, брате, напусти. А не да пробаш да победиш ако не можеш, онда идеш на друге методе. Све је то исто радила Звезда годинама, ми смо то исмевали, а сад ти не смета кад то ради Партизан.

  9. Odbanuj Rasnog, pa da vidis kako ces da povuces svoju odluku u roku od odmah. PRAVDA ZA RASNOG!!!

  10. Јерихоне, ако под површно мислиш да ме не занима Звезда у читавом овом случају, већ ме интересује како се понашају у Партизану, онда прихватам.

    Џони, не заборави само да сам ти дао бољу солуцију пре ове коју си одабрао.

    Ако хоћете нормалне кошаркашке теме, онда треба бановати билмезе који вичу "Дуле цар, не да на нас", "Нелсон цар, штета што му није поломио руку, а мало је фалило". Треба бановати дебиле који мисле да су сви који навијају за Звезду/Партизан идиоти, а они који навијају за Партизан/Звезду и нису баш. Ако такав ред не може да се уведе...

  11. Вујошевић је на лађење требало да иде одавно. Да су се на време тако односили према њему, онда би се и он понашао како се понаша у ЕЛ.

    mislis, da su se odnosili sa postovanjem koje zasluzuje? da ga ne kaznjavaju svaku utakmicu?

    dok ima ljudi u srbiji koji porede ponisten gol milijasa u kupu i 30 penala za 3 sezone crvene zvezde, i kao to je to ili drobnjakovu trojku iz auta i ovu sezonu suvisno je bilo sta pricati...

  12. Koje to nezgodno pitanje ne sme da se postavi Duletu? Gde su pare sa Kosova? Od kojih para je kupio fabriku limenki? Pricas kao zadrigli panter, ne znam koji ti je kurac da glumis objektivnost u fazonu "dokurcio je Dule, treba da ide, evo mi smo krivi".
    Cinjenica je da je sudjenje tokom lige bilo LOSE, da je delegiran Oberknezevic uprkos stalnim prituzbama na njega, da sudije ne vide upaljac koji pogadja Lovernja...da ne nabrajam dalje, potpuno je ocigledno, navedi JEDNU diskutabilnu odluku u korist Partizana? Na stetu Partizana ih ima BAREM DESET. O cemu dalje da diskutujemo?!

  13. Povrsno znaci "evo prisecam se ranijih sezona, izvodim istorijske zakljucke i pratim obrasce ponasanja Vujosevica, pa donosim objektivne zakljucke jer sam tako u mogucnosti". Ovu utakmicu treba gledati u svetlu sudjenja tokom Prve lige i tokom polufinala plej-ofa, a prvenstveno u svetlu SINOCNJEG sudjenja.

  14. sta se cimas dzoni, ja bih banovao i cigane koji komentarisu na ciganskoj temi, kamoli ovde. pickousti stil, samo bahato. banuj redom pa neka kukaju.

  15. Нисмо ми криви. Криви су неки људи који у овом циркусу учествују, а неки, ето, учествују дуже од других. Ако си некад гледао конференцију за штампу Вујошевића и неког другог тренера, видео би да отприлике све што било кога другог смеју да питају, њега не смеју. Било шта што се тиче тактике (а многи би волели да чују одговор), нпр.

    Ovu utakmicu treba gledati u svetlu sudjenja tokom Prve lige i tokom polufinala plej-ofa, a prvenstveno u svetlu SINOCNJEG sudjenja.

    Добро, ајде, суђење је било лоше и на нашу штету (вероватно, тако ми се чини, немам снаге да гледам поново). Што не значи да не могу да посматрам понашање у ширем контексту чији је део и ова утакмица. Виђао сам и гора суђења, судио је наш најбољи судија и не видим разлог да се прави циркус, напушта утакмица. Уосталом, не верујем ни да је управа стала иза те одлуке, с обзиром на то шта прича Тодорић.

  16. Симон јесте један од предводника шабаније у оба табора, али мислим да се није радовао, већ је било неко интерно прозивање између њега и Гагија и Леа поред терена.

    Znači bilo je ono "Kad ste vi dali trojku kad se igra 5 na 3 pičke" lololo

  17. sto se tice sudjenja:

    zvezda domacin: sudi se za zvezdu

    partizan domacin: sudi se za zvezdu

    partizan: vosa: sudi se za vosu.

  18. Ne mora uprava ni da stane iza odluke, kakav doprinos je dao Todoric klubu da bi on odlucivao o bilo cemu? Danilovic predsednik kluba? GDE JE MESECIMA??? Dule je napravio i igrace i igru i tim, i u Partizan stranci dolaze da bi izvukli maksimum iz svog potencijala, a kamoli domaci igraci. Nikakva filozofija - Dule JESTE KK PARTIZAN.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.