KK Partizan

1. "Ajde da igramo malo 5 na 5 posteno, nek dobije Zvezda posteno, ja cu da joj cestitam. NIJE ISKLJUCENO DA TO MOZE DA SE DESI" :D

Auuuu hahahahaha

2. Dobro pseto, bilo je gresaka. Evo ako ti nabrajas te za zvezdu, ja cu da kazem ono udaranje Lazica po rukama Bertansa (cini mi se da je bas iz toga sevnula kontra kad su svirani koraci), onaj faul lovernju u skoku u napadu iako je njega onaj mali drzao pa pao kad je video da lopta ide lovernju u ruke.. Katicev lakat u glavu gaguli koji je sviran gaguli.. eto to mi prvo pada na pamet , ovako iz glave..

EDIT: I da, onaj komicni faul gaguli kad je Blazic dao 2+1.. Covek ga zaobisao i polaze loptu a sudije zvizde.. Prvo poluvreme je u pitanju..

3. Ali ja mislim da su oni podsvesno onako otpevali "Samnom spavaš druga ti je nesanica...."

Oni neće da prizanju da ih je Dule spavao i to u dupe, ali ipak to negde mora da izađe. Posebno sada kada nisu više ona ista devojčica, jer ona stara je zamrznuta, pa su sada nova devojčica.

4. Odavno nisam cuo bolju metaforu za Duletovo osvajanje domacice i borbu u Evroligi..

Jbg Dule, jebi sta mozes kad ne mozes sta hoces :(

5. "Nisam više ona ista devojčica"

6. Ajde neko od ovih poluobjektivnih pantera na temi da poluobjektivno odgovori na pitanje koje je Dule postavio na konferenciji - GDE SU TI OBECANI SPISKOVI KOLIKO JE KO DOBIO PARA OVE GODINE?
    Kazem neko od poluobjektivnih, dakle ne intelekutalno osakaceni i osvedocene neznalice koje redovno kampuju ovde.

7. Dokle više Lovernj da šutira trojke? Čupam ovo malo kose svaki put kad zamahne

8. Dule zgut'o vijagru i jeb'o 32 minuta na konferenciji.

Ali kada za Malog kaže "I ja sam zvejzdaš"......brate pet puta sam vraćao i smejao se.

9. Lovernj kad suta trojku kao da neko suta za kosa na kos. Sta hocu da kazem, prolazi jednom od 100000000 puta lol.

10. Džoni koji minut?

Nisam sve odslušao.

11. Na kraju negde....oko 25 minuta.

12. Lovernj resava seriju tricama a vi serite i dalje :)

13. https://www.youtube.com/watch?v=6TR9kivfVDU

Хахахахах како смешно ево умирем хњо хњо хњо врхунац хумора

14. Koje su kursadžije ovi cigani ahahahahaha

"Nisu više one iste devojčice"

15. Što ne može da se pusti onaj video što je David okačio gde pevaju da ih Dule spava ali sada navijaju za drugi klub pa nisu ista devojčica?

16. hahahh skinuli ga sa jutjuba...

17. ja ga odgledo pre sat vremena, radilo tad.

18. haahhahaha ketamincic kakvi su bogovi humora ovi panteri...kontate kao on je svinja a kao na intervjuu grokce xDD hhaahhaha ako neko ne razume foru nek mi se javi u pvt

19. Ali ovo "Misliš da sam ona ista devojčica" je čista pobeda lolo

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.