Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Možda dobijemo vajld kard za to.
Dobićemo Vajld Kard za Evroligu samo da bi nas prcali...
Tepić je najjači igrač u ABA ligi, ne znam što ga napadate, odbio je višemilionske ponude iz Kazahstana i Irana da bi igrao kod nas, pazi samo sa kojom on lakoćom prenosi loptu preko pola, čak je probao da pogodi levom rukom, što je glavni dokaz koliko on i ima skrivenih talenata. Jeste da njegova mutava faca ne govori ništa dobro, ali on u glavi i rukama ima više akcija nego bilo koji plej na svetu, nije ni čudo što se zbuni nekad.
Ma kakav vajld kard, dace vam A licencu opaaaa
Na 3 godine ofkors shelol
Za taj celendz naravno, ovi sa EL su uleteli
Evo ga moj drugar pseto. De si pseto jedno?
Cao maxi dje ti evroliga
Zvezda mnogo "Indijaniše" izigravaju Pejserse izmore se na početku sezone, naprave neki "VAU" rezultat, a onda se sjebu kad je ključno, tako da blagu prednost dajem Podgoričkoj Budućnosti.....
usput jel se od ove sezone igra onaj PLEJ OF u ABI, pa čak 8 timova ulazi u isti, ako je tako imamo neku šansu....da ispadnemo u prvom kolu tog plej ofa.
Ne gotivim više Evroligu, sad pratim samo Cipiripi kup
Moj favorit za osvajanje je klub iz Železnika, kad ispadne iz Evrolige.
ma SRBSKA LIGA ZAKON.... Metalac<3,CRNOKOSA<3,OKK BEOGRAD<3,FMP ORIĐINALE......to su timovi s kojima Partizan ima da odmerava snage narednih par sezona...real,barsa,cska,pao,makabi,fener to su sada šlj timovi koji igraju sa crvFMPenom zvezdom....bljak fuj.
Ma nema leba od te Evrolige. Živela naša pašteta liga.
ahahahahahah da tim iz Železnika osvoji nešto što nije kup Radivoja Koraća......ahahaahahah ahahaahahahaah hahaahahahaah hahaahahahaahahahaahah haahahahaha aahahahahahaahah ahahahahaahahahahahaah haahahahaahahahaha
Nemoj tako, oni se tek uigravaju, kup po kup - titula. Žudnja za bakrom će porasti, pa će ipak osvojiti jednom, ali mi imamo svoje ljude u klubu iz znika, Dangubić je glavni čovek, on će ih uništiti protiv nas.
ma oni ne žele jevrolizu,cipiripija,abbu, oni oće samo SRBSKU ligu, a to dobiti naravno neće a-a, ne može.
Oni me ne interesuju toliko, jer moramo priznati, igraju nešto sasvim drugo, tri nivoa iznad nas. Čak i u ABA ligi ćemo biti u drugim univerzumima. Prošla sezona je bila jedina da su nam se univerzumi poklopili u poslednjih 20 godina. S tim što smo do ove godine mi bili tri nivoa iznad. Sada su oni.
Interesuje me da li ćemo mi makar jo nekoga dovesti i probati da osvojimo to četvrto mesto u ligaškom delu ABA lige. Ako ne, nemamo šta puno da zamerimo nikome u klubu, jer imaju kredit i to ogroman. Ali ako ne dovedemo neke ozbiljne igrače, ni to 4. mesto, nećemo osvojiti, a pitanje je da li ćemo i u pašteta ligi izboriti ABA sledeće godine. Tako sada stvari stoje.
E sad, ako dođu Pavlović, crnac na poziciji crnca i kada se vrne Milosav, onda smo ozbiljniji i moraćemo sve da pokoljemo u ABA ligi. Cipiripi me stvarno ne interesuje.
Sa Gagijem, Mačvanom, Pavlovićem i plejom, biće druga pesma, to je već ceo tim. Ako se poklope kockice, klaćemo sve redom.
http://images2.kurir.rs/slika-900x608/aleksandar-pavlovic-foto-instagram-1415193002-587194.jpg
Ne trebate nikoga da dovodite glodari. Samo se rešite Tepića i već ste konkurentni.